Προς το περιεχόμενο

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε βρισκω λιγο υπερβολικο...αλλα ενταξει αμα σπαζεσαι παω πασο

Εγραψα αυτο που ειδα. Ειχε σημεια που πηγαινες να πηδηξεις και λογω του lag επεφτες στο κενο. Ποτε δεν καταλαβα γιατι ενα τετοιο παιχνιδι δεν βγηκε στα 60fps στο ps4 και απο οτι λενε δεν θα βγει πουθενα στις κονσολες στα 60 μονο στον υπολογιστη.Ειναι τεραστια διαφορα 30 με 60.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στο ps1 με ποσα το παιζαμε...?

Μονο το 3 ειχα παιξει το ειχαμε τερματισει δηλαδη με φιλους ακομα και στον κατω κοσμο. Το 1 2 ποτε δεν τα επαιξα οταν βγηκαν ημουν του snes n64 δεν ειχα ps. Οπως μαθεις ειναι παντως. Το wii u το zelda το ριχνει και στα 20fps σε σημεια. Δεν ενοχλει κανεναν. Αν το δοκιμασουν ομως 1 2 ωρες στα 60 η παραπανω στον υπολογιστη δεν ξερω αν μπορουν να ξανα πανε στο wii u.

Δημοσ.

Εγω παντως και τα 3 παιχνιδια τα τερματισα στο ps4 κανονικοτατα δεν ειχα θεμα με frames αν και προφανως και θα προτιμουσα να ηταν σε 60. Δεν ειναι ομως shooter για να πεις οτι η διαφορα ειναι δα τοσο τεραστια.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στο ps1 με ποσα το παιζαμε...?

Καλά κι εγώ για να παίξω το outrun 64 πάταγα play στο κασετόφωνο, περίμενα ένα τέταρτο και έπαιζα 2-3 λεπτά. Μόλις έχανα, το παιχνίδι φόρτωνε από την αρχή και ξανά μανά τέταρτο.Για να παίξεις μισή ώρα, περίμενες ένα δεκάωρο. Μπορείς να "ανεχθείς" σήμερα κάτι τέτοιο;Ακόμα και εάν δεν έπαιξες πρώτη φορά σε ps4 και είσαι λύκος δηλαδή; Εδώ λέμε έχουμε φτάσει σε σημείο γραφικά σαν του metro exodus να τα θεωρούμε σαν όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Πάντως αν και το είχα στο ps, πιστεύω κάποια στιγμή θα το πάρω. Έτσι για τη νοσταλγία και  την αίσθηση ότι το παίζεις επίσημα σε pc με σύγχρονο περιτύλιγμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφόρησε το crash bandicoot n sane trilogy στον υπολογιστή χθες και είναι καλύτερο από ποτέ. Τρομερή λεπτομέρεια 60fps mouse keyboard άψογο support και 2 bonus levels δεν ξέρω αν υπάρχουν στις κονσόλες απλα το γράφουν. 

Επίσης 21:9 32:9 48:9 support στο crash bandicoot έγινε εξαιρετική δουλειά από το wsgf όπως πάντα η εμπειρία απογειώνεται. 

http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=95&t=32703&sid=6998f4ab909bf1a3087db1c8801c7b43

16:9

file.php?id=2361

21:9

file.php?id=2360

32:9

file.php?id=2363

48:9

file.php?id=2362

Μοναδικό πραγματικά. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Το 21:9 παντως σε αυτο το παιχνιδι ειναι παντελως αχρηστο οπως μπορει να δει καποιος και απο τις παραπανω εικονες,τουλαχιστον οταν η καμερα ειναι σε αυτη την μορφη.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, firepc είπε

παντελως αχρηστο λεει LoL

Ναι οταν ειναι απο αυτη την καμερα το 21:9 ειναι αχρηστο μιας και αυτα που βλεπεις δεξια και αριστερα δεν σου προσφερουν τιποτα παραπανω.

Μονο οταν η καμερα αλλαζει και ο χαρακτηρας κινειται δεξια αριστερα ειναι χρησιμο.

Αυτα σε περιπτωση που εχεις ξεχασει πως λειτουργει το εν λογω παιχνιδι,περαν του οτι ουτως ή αλλως εξ αρχης εχει σχεδιαστει για τις παλιες 4:3 τηλεορασεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το 21:9 παντως σε αυτο το παιχνιδι ειναι παντελως αχρηστο οπως μπορει να δει καποιος και απο τις παραπανω εικονες,τουλαχιστον οταν η καμερα ειναι σε αυτη την μορφη.

Οχι μόνο άχρηστο δεν είναι αλλά προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία. Μακάρι να είχα και 32:9 οθόνη. Το 16:9 μου φαίνεται αρχαίο πια το immersion του 21:9 είναι μοναδικό. Σε τέτοια παιχνίδια μετράει παρα πολυ το 21:9 οι παραπάνω εικόνες δείχνουν την υπεροχη του ultra wide. 

1 ώρα πριν, firepc είπε

παντελως αχρηστο λεει LoL

Άμα είσαι ακόμα σε 16:9 αυτά γράφεις. Οι εικόνες που έβαλα δείχνουν την ομορφιά που προσφέρουν οι μεγαλύτερες αναλογίες. Το 32:9 είναι το ιδανικό αλλά πας σε 49 ίντσες μόνο. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια ομορφια μωρε πλακα μας κανεις?Αν θες να δειξεις που αξιοποιειται το ultrawide βαλε αναλογες φωτογραφιες που να δειχνουν το παραπανω field of view που εχεις οταν εισαι στα επιπεδα που ειναι στο πλαι ο παικτης,οχι εδω στην αρχη που η καμερα ειναι στο κεντρο.

Ειναι σαν να ανεβασω εγω μια φωτογραφια απο 240hz gsync monitor και να γραψω''μαγεια'',που στην ουσια ειναι αχρηστη η φωτογραφια μιας και τα παραπανω hz και το gsync τα βλεπεις κυριως εν κινηση. Βαλε τωρα εσυ το fix που βγαλανε οι αλλοι τυποι γιατι αλλιως με μαυρες μπαρες θα το επαιζες το παιχνιδι σε 16:9..

Τελος εχουμε ξαναπει οτι αλλη εμπειρια εχεις οταν εχεις βαρβατα monitor,ακομα και Ultrawide και αλλη με budget οθονες.

Εσυ γραφεις παραπανω 'εμπειρια' λες και εχεις το 34ρι Acer των 1000ευρω.....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πως ειναι ιδανικο το 32:9?Σε λιγο θα βλεπουμε και το προγραμμα που κανει render...Οχι τις τρουπες και τα κουτια δεν θα βλεπεις ουτε τον Crash

Κοίτα μέχρι 32:9 θα έπαιζα άνετα σε 49αρα. Το 48:9 είναι οντως αρκετά μακρόστενο και δεν βολεύει. Στο 21:9 πάντως κανένα θέμα ότι παίξω είναι μια εμπειρία. 

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ποια ομορφια μωρε πλακα μας κανεις?Αν θες να δειξεις που αξιοποιειται το ultrawide βαλε αναλογες φωτογραφιες που να δειχνουν το παραπανω field of view που εχεις οταν εισαι στα επιπεδα που ειναι στο πλαι ο παικτης,οχι εδω στην αρχη.

Ειναι σαν να ανεβασω εγω μια φωτογραφια απο 240hz gsync monitor και να γραψω''μαγεια'',που στην ουσια ειναι αχρηστη η φωτογραφια μιας και τα παραπανω hz και το gsync τα βλεπεις κυριως εν κινηση.

Επισης εχεις δικιο αμα ειμαι ακομα σε 16;9 αυτα λεω. Βαλε τωρα εσυ το fix που βγαλανε οι αλλοι τυποι γιατι αλλιως με μαυρες μπαρες θα το επαιζες το παιχνιδι......

Θα βάλω φωτογραφιες ακόμα δεν το έχω κάνει install. Το fix είναι 30 δευτερα υπόθεση μετά 40 50 ώρες που κρατάει το παιχνίδι θα το απολαύσω όπως πρέπει. 

Επίσης συγκρίνεις τα hertz με το Ultrawide που όντως σου προσφέρει παραπάνω πληροφορία το παιχνίδι. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και δεν μπορώ να ξανά παίξω σε 16:9 ούτε για αστείο πια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...