Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Crash Bandicoot N. Sane Trilogy will support mouse and keyboard on the PC, preliminary PC minimum specs Έρχεται η πρώτη τριλογία Crash Bandicoot(1, 2, 3) στο PC η οποία θα υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι ενώ ανακοίνωσαν και τις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC Minimum Requirements OS: Windows 7 Processor: Intel Core i5-750 @ 2.67GHz | AMD Phenom II X4 965 @ 3.4GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Psycho_Warhead 8 2
Stojakovic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποοοοοο, τι είπες τώρα;!;! Θυμάμαι πόσο κάψιμο είχα ρίξει με τα πρώτα 3 και μετά στο PSP και φυσικά την Kart έκδοση! Απίστευτο μου φαίνεται πως το βλέπουμε στα pc, ακόμα και μετά από τοοοοοσα χρόνια! Αντε, σε άλλα 20 χρόνια θα βγει το Last of us, God of war κλπ Πέρα από την πλάκα το PC gaming έχει ανέβει τόσο που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει κανένα exclusive που ήταν το δυνατό χαρτί των κονσολών. Μήπως ο Gabe έχει παίξει τόσο μεγάλο ρόλο στην άνθηση του pc...??? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Stojakovic 1 2
cpttony Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Stojakovic είπε [...] Αντε, σε άλλα 20 χρόνια θα βγει το Last of us, God of war κλπ [...] Μάλλον δε θα το δεις ποτέ αυτό, εκτός μέσω κάποιου emulator. Ο λόγος που το Crash βγαίνει στο PC, είναι επειδή τα δικαιώματα (του IP) τα έχει η Activi$ion και όχι η Sony.
Zugzwang Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ! Το παιχνίδι της παιδικής μου ηλικίας! Τον Ιούλιο δε θα έχω χρόνο ούτε ν' ανασάνω, αλλά σίγουρα όοοοοταν καταφέρνω να ξεκλέψω λίγο θα καώ ξανά μετά από 20 χρόνια. Δεν αποκλείεται να μπορώ να περάσω όλες τις πίστες με κλειστά τα μάτια... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Crash Bandicoot N. Sane Trilogy will support 60fps on the PC
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Πάλι καλά. Είχα το φόβο ότι θα το κλειδώσουν στα 30. Ελπίζω να γίνει σωστή μεταφορά. 1
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Και καποιοι ειχαν αρχισει το bitching οτι θα ναι κι αυτο 30fps καπαρωμενο Το PC για αλλη μια φορα σας δειχνει πως γινεται η δουλεια, γατακια 😎
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Τόσο εξελιγμένα γραφικά έχει που δεν μπορεί να τρέξει στα 60 fps στις κονσόλες? 2
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τόσο εξελιγμένα γραφικά έχει που δεν μπορεί να τρέξει στα 60 fps στις κονσόλες? αυτο ειναι ενα πολυ σωστο ερώτημα
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, firepc είπε Και καποιοι ειχαν αρχισει το bitching οτι θα ναι κι αυτο 30fps καπαρωμενο Το PC για αλλη μια φορα σας δειχνει πως γινεται η δουλεια, γατακια 😎 Ποια δουλεια ακριβως,τα κλειδωμενα 60fps?Και οι κατοχοι 144+hz monitor παλι κουτσουρεμενο port θα παιξουν....Οχι οτι το crash στα 144hz θα ηταν η τεραστια εμπειρια αλλα οχι να τους λεμε και μπραβο για κλειδωμενα 60ρια ειπαμε. Στις κονσολες μπορουν να τους πουλανε φυκια αλλα στο pc δεν υπαρχει δικαιολογια. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Fulgore
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ποια δουλεια ακριβως,τα κλειδωμενα 60fps?Και οι κατοχοι 144+hz monitor παλι κουτσουρεμενο port θα παιξουν....Οχι οτι το crash στα 144hz θα ηταν η τεραστια εμπειρια αλλα οχι να τους λεμε και μπραβο για κλειδωμενα 60ρια ειπαμε. Στις κονσολες μπορουν να τους πουλανε φυκια αλλα στο pc δεν υπαρχει δικαιολογια. τα 30 στις κονσολες δεν σε πειραξαν? "Στις κονσολες μπορουν να τους πουλανε φυκια αλλα στο pc δεν υπαρχει δικαιολογια." Και τι εννοεις μ αυτο? Οτι η κατάντια στις κονσόλες ειναι οκ, αλλα οταν το pc δεν ειναι top to the top αξιζει το κραξιμο?
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Κατάντια δεν είναι όταν τα 30 fps είναι στάνταρ. Όπως επίσης στάνταρ θα έπρεπε να είναι στο PC το ξεκλείδωτο framerate. Που βγαίνει κάθε developer και λέει το παιχνίδι μας θα υποστηρίζει 4K, 60 fps και ultrawide οθόνες. Λες και αυτά δεν έπρεπε να είναι αυτονόητα. 1 2
Heybro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Pc master race. Επιτέλους θα παίξω τα 3 αυτά παιχνίδια όπως πρέπει. Για ακόμα μια φορά το pc υπερέχει δοκίμασα να παίξω το πρώτο crash στο ps4 και μου φάνηκε σαν να πηγαίνει σε αργή κίνηση τραγικό. Μην μου το χαλάσουν μόνο στο 21:9 και σπαστό.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, Heybro είπε Για ακόμα μια φορά το pc υπερέχει δοκίμασα να παίξω το πρώτο crash στο ps4 και μου φάνηκε σαν να πηγαίνει σε αργή κίνηση τραγικό. Μην μου το χαλάσουν μόνο στο 21:9 και σπαστό Σε βρισκω λιγο υπερβολικο...αλλα ενταξει αμα σπαζεσαι παω πασο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα