Προς το περιεχόμενο

Router Netgear Nighthawk AC1900 (R7000), 802.11ac Simultaneous Dual Band (2.4 & 5 GHz) Gigabit WiFi, 5 (1 WAN & 4 LAN) Gigabit Ethernet ports, 3 detachable antennas 70 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά διαθέσιμο.

Παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών

Επεξ/σία από yilarakos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kokyriakidis είπε

Όποιος πήρε και δεν το χρειάζεται το θέλω και δίνω και ένα 20αρικο παραπάνω για την διευκόλυνση

Κράτα το 20ρικο και πάνε πάρτο τώρα που είναι ξανά διαθέσιμο

Δημοσ.

Σε VDSL modem router που να ειναι και future proof για fiber τι προτεινεται; Γιατι το μαμα της forthnet κανει ολο αποσυνδεσεις και φοβαμαι οτι δε θα εχει καλη συνεργασια με αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λογικη της διαθεσιμοτητας με το σταγονομετρο. Ευτυχως που εχουμε και εσας και εχω βαλει να μου ρχεται και mail.

Επεξ/σία από manos256
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Το έχει παραλάβει κάποιος ; Έχει γούστο να είναι και το R7000P...

Πιθανότερο είναι όπως ήδη έχει αναφερθεί απο 2 συμφορουμιτες να παραλάβουμε το "D7000" που είναι "modem-router".

Έψαχνα χθές το απόγευμα πρίν βγεί ξανά "online" η προσφορά  , τα καταστήματα του "Γερμανού" που μπορεί να το είχαν διαθέσιμο στην αποθήκη τους για άμεση αγορά και κάποιος υπάλληλος μου ανέφερε ότι εμπορευόνται το "μοντέλο" που είναι "modem-router".

Αναμονή λοιπόν, εκτός και εάν παρέλαβε κάποιος απο αυτήν την προσφορά-παρτίδα και μπορεί να μας ενημερώσει πιο έγκυρα για το τι είναι τελικά.

Επεξ/σία από Leon90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...