Προς το περιεχόμενο

macbook pro lock ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα macbook pro το οποιο εχουν κανει lock  τον ssd δισκο encrypted. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω ? χωρις να κανω format τον δισκο. Τα αρχεια τα θελω . Να επισυμανω οτι αυτος που το ειχε δεν ειναι εν ζωη πλεον οποτε δεν ξερω aple id .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ghostmaster είπε

Καλησπερα,

Εχω ενα macbook pro το οποιο εχουν κανει lock  τον ssd δισκο encrypted. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω ? χωρις να κανω format τον δισκο. Τα αρχεια τα θελω . Να επισυμανω οτι αυτος που το ειχε δεν ειναι εν ζωη πλεον οποτε δεν ξερω aple id .

Δεν γίνεται τίποτα. Format.

Τι πάει να πει τα αρχεία τα θέλω; Θέλεις αρχεία κάποιου άλλου; Αν ήθελε να σου τα δώσει θα σου είχε πει τον κωδικό όσο ζούσε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ghostmaster είπε

Καλησπερα,

:wacko::blink:

Για να τον είχε κάνει έτσι ο άνθρωπος σημαίνει πως δεν ήθελε να έχει κανείς πρόσβαση στα αρχεία του.

Απλά σέβεστε την ενέργειά του...

Δημοσ.

Καλησπέρα , ανέφερα αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο , όχι να μου κάνετε τους  έξυπνους για το τι είναι σωστό και τι όχι .

ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghostmaster είπε

Καλησπέρα , ανέφερα αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο , όχι να μου κάνετε τους  έξυπνους για το τι είναι σωστό και τι όχι .

ευχαριστώ 

Και να υπήρχε με την περιγραφή που έχεις κάνει προσωπικά δεν θα έδινα καμμία οδηγία. (η κρυπτογράφηση δεν έγινε τυχαία τελικά...)

ΜΦΧ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ghostmaster είπε

ευχαριστώ 

Τον έξυπνο πας μάλλον να τον κάνεις εσύ αφού ψάχνεις να βρεις τρόπο για να κλέψεις τα αρχεία και μάλιστα κάποιου που δεν είναι εν ζωή. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

Άσε που το μηχάνημα πολύ πιστεύω ότι είναι κλεμμένο ή προσπαθείς να βρεις τρόπο για να κάνεις βρομοδουλειά σε κάποιον.

Δημοσ.

Ευχαριστώ   για την εξυπηρέτηση μίλησα με apple μου έδωσαν id . Διότι εσείς το παίζετε έξυπνοι  η μάλλον το παίζεται έξυπνοι διότι ο σκοπός μου δεν είναι να κλέψω αρχεία και οτι άλλο φαντάζεστε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, ghostmaster είπε

Ευχαριστώ   για την εξυπηρέτηση μίλησα με apple μου έδωσαν id . Διότι εσείς το παίζετε έξυπνοι  η μάλλον το παίζεται έξυπνοι διότι ο σκοπός μου δεν είναι να κλέψω αρχεία και οτι άλλο φαντάζεστε 

Πήρες εσύ τηλέφωνο και σου έδωσε η Apple την όποια πληροφορία για μηχάνημα κάποιου άλλου; :lol::lol::lol:

Τι άλλο θα ακούσουμε...

Edit: Μάντεψε ποιος είναι πραγματικά ο αστείος.

Επεξ/σία από CryptoCSM01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...