ghostmaster Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Καλησπερα, Εχω ενα macbook pro το οποιο εχουν κανει lock τον ssd δισκο encrypted. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω ? χωρις να κανω format τον δισκο. Τα αρχεια τα θελω . Να επισυμανω οτι αυτος που το ειχε δεν ειναι εν ζωη πλεον οποτε δεν ξερω aple id .
CryptoCSM01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, ghostmaster είπε Καλησπερα, Εχω ενα macbook pro το οποιο εχουν κανει lock τον ssd δισκο encrypted. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω ? χωρις να κανω format τον δισκο. Τα αρχεια τα θελω . Να επισυμανω οτι αυτος που το ειχε δεν ειναι εν ζωη πλεον οποτε δεν ξερω aple id . Δεν γίνεται τίποτα. Format. Τι πάει να πει τα αρχεία τα θέλω; Θέλεις αρχεία κάποιου άλλου; Αν ήθελε να σου τα δώσει θα σου είχε πει τον κωδικό όσο ζούσε.
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, ghostmaster είπε Καλησπερα, Εχω ενα macbook pro το οποιο εχουν κανει lock τον ssd δισκο encrypted. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω ? χωρις να κανω format τον δισκο. Τα αρχεια τα θελω . Να επισυμανω οτι αυτος που το ειχε δεν ειναι εν ζωη πλεον οποτε δεν ξερω aple id . Για να τον είχε κάνει έτσι ο άνθρωπος σημαίνει πως δεν ήθελε να έχει κανείς πρόσβαση στα αρχεία του. Απλά σέβεστε την ενέργειά του...
ghostmaster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα , ανέφερα αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο , όχι να μου κάνετε τους έξυπνους για το τι είναι σωστό και τι όχι . ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ghostmaster είπε Καλησπέρα , ανέφερα αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο , όχι να μου κάνετε τους έξυπνους για το τι είναι σωστό και τι όχι . ευχαριστώ Και να υπήρχε με την περιγραφή που έχεις κάνει προσωπικά δεν θα έδινα καμμία οδηγία. (η κρυπτογράφηση δεν έγινε τυχαία τελικά...) ΜΦΧ
CryptoCSM01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, ghostmaster είπε Καλησπέρα , ανέφερα αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο , όχι να μου κάνετε τους έξυπνους για το τι είναι σωστό και τι όχι . ευχαριστώ Τον έξυπνο πας μάλλον να τον κάνεις εσύ αφού ψάχνεις να βρεις τρόπο για να κλέψεις τα αρχεία και μάλιστα κάποιου που δεν είναι εν ζωή. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει. Άσε που το μηχάνημα πολύ πιστεύω ότι είναι κλεμμένο ή προσπαθείς να βρεις τρόπο για να κάνεις βρομοδουλειά σε κάποιον.
ghostmaster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 χαχααχαχα είσαι αστείος φίλε μου ....
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πάλι καλά που η Apple στο κομμάτι ασφαλείας είναι λίγο επικεντρωμένη...
CryptoCSM01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, ghostmaster είπε χαχααχαχα είσαι αστείος φίλε μου .... Και εσύ κουτοπόνηρος....
ghostmaster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση μίλησα με apple μου έδωσαν id . Διότι εσείς το παίζετε έξυπνοι η μάλλον το παίζεται έξυπνοι διότι ο σκοπός μου δεν είναι να κλέψω αρχεία και οτι άλλο φαντάζεστε
CryptoCSM01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ghostmaster είπε Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση μίλησα με apple μου έδωσαν id . Διότι εσείς το παίζετε έξυπνοι η μάλλον το παίζεται έξυπνοι διότι ο σκοπός μου δεν είναι να κλέψω αρχεία και οτι άλλο φαντάζεστε Πήρες εσύ τηλέφωνο και σου έδωσε η Apple την όποια πληροφορία για μηχάνημα κάποιου άλλου; Τι άλλο θα ακούσουμε... Edit: Μάντεψε ποιος είναι πραγματικά ο αστείος. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από CryptoCSM01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα