giannis22k Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια λογω οτι εχει ακουστει περι μπαταριας και αποδοσης,εκανα και εγω τεστ με το antuntu 6.3.3 και ios 11.2.6 και μου εβγαλε σκορ 132283 με τον cpu tsmc Ειμαι καλα δηλαδη απο μπαταρια?.Αν θυμαμαι καλα ξεκινησε το τεστ με 90% και τωρα εφτασε 80% μετα το τεστ δηλαδη. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από giannis22k
AlienTechGR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μια χαρά είσαι. 127k βγάζει το δικό μου (6S και όχι 6S Plus) με πρόσφατα αλλαγμένη μπαταρία. Εξάλλου, σύντομα, στο επερχόμενο 11.3 iOS update, θα μπορείς να τσεκάρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής, το αν η μπαταρία σου είναι σε καλή κατάσταση.
txcellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω ios 10.3.3 και πριν απο κανα 4 μηνο αλλαξα μπαταρια. Μου εβγαζε σκορ 132000 αρχικα και με την αλλαγη της μπαταριας εχει πεσει στο 85000 +-. Το κινητο ισως να ειναι ελαφρως πιο αργο απο οτι παλια. Ενας φιλος μου ειπε οτι με ios 11 εχεις την δυνατοτητα να υπερχρονισεις παλι τον επεξεργαστη και να γινει οπως ηταν αρχικα. Τι προτεινετε; εχω το 6s Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από txcellas
AlienTechGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, txcellas είπε εχω ios 10.3.3 και πριν απο κανα 4 μηνο αλλαξα μπαταρια. Μου εβγαζε σκορ 132000 αρχικα και με την αλλαγη της μπαταριας εχει πεσει στο 85000 +-. Το κινητο ισως να ειναι ελαφρως πιο αργο απο οτι παλια. Ενας φιλος μου ειπε οτι με ios 11 εχεις την δυνατοτητα να υπερχρονισεις παλι τον επεξεργαστη και να γινει οπως ηταν αρχικα. Τι προτεινετε; εχω το 6s Μπαταρία, που άλλαξες; Αυτό που είπε ο φίλος σου, ισχύει στην έκδοση iOS 11.3 η οποία δεν έχει βγει ακόμα επίσημα (είναι σε beta ακόμα). Σε αυτήν την έκδοση ναι, μπορείς να ρυθμίσεις τον επεξεργαστή, να δουλεύει με τον εργοστασιακό χρονισμό ανεξάρτητα από την κατάσταση της μπαταρίας. 2
txcellas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Μπαταρία, που άλλαξες; Αυτό που είπε ο φίλος σου, ισχύει στην έκδοση iOS 11.3 η οποία δεν έχει βγει ακόμα επίσημα (είναι σε beta ακόμα). Σε αυτήν την έκδοση ναι, μπορείς να ρυθμίσεις τον επεξεργαστή, να δουλεύει με τον εργοστασιακό χρονισμό ανεξάρτητα από την κατάσταση της μπαταρίας. Αξίζει από 10.3.3 να πάω σε 11.3;
AlienTechGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, txcellas είπε Αξίζει από 10.3.3 να πάω σε 11.3; Κάτσε πρώτα να βγει και βλέπουμε. Προς το παρόν, μείνε όπως είσαι. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ένα παλικάρι στο YouTube, που συγκρίνει σχεδόν κάθε νέα έκδοση iOS με παλαιότερη. Τσέκαρε τον, iAppleBytes λέγεται.
txcellas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Κυρίως με ενοχλεί το ότι ο επεξεργαστής αργεί ενώ μέχρι πριν αλλάξω την μπαταρία πήγαινε σφαίρα. Αν μπορώ να το ξαναπετύχω βάζω και την iOS 11! Τον ακολουθώ τον νεαρό που είπες! 1
AlienTechGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, txcellas είπε Κυρίως με ενοχλεί το ότι ο επεξεργαστής αργεί ενώ μέχρι πριν αλλάξω την μπαταρία πήγαινε σφαίρα. Αν μπορώ να το ξαναπετύχω βάζω και την iOS 11! Τον ακολουθώ τον νεαρό που είπες! Α οκ. Βασικά, για να συμβαίνει αυτό που λες, μήπως η μπαταρία είναι μέτριας ποιότητας; Για αυτό σε ρώτησα πριν, για το που έκανες την αλλαγή της μπαταρίας. 85k είναι μικρό σκορ για 6S πάντως, αν και είμαι και εγώ της άποψης ότι το AnTuTu είναι περισσότερο για παιχνίδι παρά κάτι ουσιαστικό. Αν θες σοβαρό benchmark tool, δες το GeekBench 4 αν και νομίζω, είναι paid app το συγκεκριμένο. Πάντως, αν βάλεις τώρα την iOS 11, θα δεις διαφορά προς αλλά προς το χειρότερο. Υπομονή μέχρι την iOS 11.3 μπας και δούμε προκοπή.
biglinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Έχω την 11.3 beta σε δυο συσκευές (iPhone 7 και 7 plus)με απόλυτη σιγουριά και με δοκιμές (κι ενώ λογικά υπολείπεται άλλη μια beta που θα κάνει ακόμα πιο stable τα πράγματα πριν βγει επίσημα)έχω να πω ότι είναι ίσως η καλύτερη έκδοση του iOS 11!!!Η μπαταρια έχει επανέλθει στα κανονικά επίπεδα (battery health 90% στο 7,100% στο 7 plus)δεν υπάρχουν frame drops,πολύ smooth... εν ολίγοις προς απάντηση στο ερώτημα σου μείνει εκεί που είσαι για λίγο ακομα(δεν βλέπω λόγω να ταλαιπωρείς την συσκευή σου με συνεχόμενα updates μιας και θέμα ημερών είναι να βγει η 11.3)και μετά άνετα προχωρά για την 11.3 εδώ να τονίσω ότι εφόσον θα έρθεις από προηγούμενη έκδοση iOS (10) καλό θα είναι να κανείς το update με clean installation μέσω iTunes προς αποφυγήν οποιουδήποτε προβλήματος! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα