Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε ολο το φορουμ, μετα απο μερικά χρονια αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση αλλά οχι σε ολα τα κομματια και θελω την βοηθεια σας

Ποσό που διαθέτουμε : 850-+

Χρήση υπολογιστή : gaming (escape from tarkov, pubg κλπ) δεν με απασχολεί να εχω πανω απο 60fps σε ultra settings αλλά ούτε κατω απο 40 fps

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Οθόνη: για την ωρα εχω την dell u2414h αλλά αργότερα ίσως παω σε 4κ

μπορώ να παραγγείλω απο διάφορες σελίδες και ίσως και απο ευρώπη. θα το στήσω εγω το πισι.

Το σύστημα μου ειναι αυτό της υπογραφής μου, το μόνο που θα αλλάξω ειναι M/B gpu ram και cpu. σκεφτόμουν για την 1060 6gb και ryzen 5 1600x αλλα για ολα τα υπόλιπα δεν ξέρω γιατί το έχω "χάσει" λιγο το άθλημα.

επισης θα ηθελα να κρατήσει το σύστημα για 3-4 χρόνια χωρίς να χρειαστώ αλλη αναβάθμιση.
για καποια πράγματα θα μπορούσα να κοιτάξω και για μεταχειρησμένα 

υγ. θα το εψηνα αν μπορούσα και κάνω και λιιιιιιγο overclocking

Επεξ/σία από escada
Δημοσ.

Θα σου προτεινω αν μπορεις να περιμενεις μεχρι απριλιο μαιο που θα βγουν οι ryzen 2xxx. Οσο για gpu κοιτα 1060 6γβ η 580 8γβ, οποια βρεις πιο φθηνη. Μπορεις επισης και να κοιταξεις καποια benchmarks γιατι σε καποια παιχνιδια οι 580 υστερει ενω σε αλλα ειναι κυριαρχη. Α και ραμ κοιτα να παρεις κοντα 3000mhz, στους ryzen αρεσουν αυτες οι ταχυτητες.
https://www.techspot.com/review/1393-radeon-rx-580-vs-geforce-gtx-1060/page8.html αυτο εδω παντως με βοηθησε αρκετα στην επιλογη μου + το freesync της οθονης μου.

Δημοσ.

Ούτος ή άλλως κάπου εκεί έλεγα να αρχίσω να αγοράζω τα κομμάτια. Ξέρουμε σε τι τιμές θα παίζουν οι ryzen 2 ?

Δημοσ.

να περιμενεις να ερθουν στα καλα τους οι τιμές στα gpu, ηδη τα μεγαλα καταστήματα εχουν απειρο στοκ απο 580,1060,1080,αφου δεν αγοραζει κανεις σε αυτές τις τιμές, τα σκρουτζομαγαζα δε,  που δεν εχουν το κεφάλαιο για μαζικες παραγγελίες ειναι με μηδεν καρτες

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 9/3/2018 στις 7:02 ΜΜ, escada είπε

καλησπέρα σε ολο το φορουμ, μετα απο μερικά χρονια αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση αλλά οχι σε ολα τα κομματια και θελω την βοηθεια σας

Ποσό που διαθέτουμε : 850-+

Χρήση υπολογιστή : gaming (escape from tarkov, pubg κλπ) δεν με απασχολεί να εχω πανω απο 60fps σε ultra settings αλλά ούτε κατω απο 40 fps

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Οθόνη: για την ωρα εχω την dell u2414h αλλά αργότερα ίσως παω σε 4κ

μπορώ να παραγγείλω απο διάφορες σελίδες και ίσως και απο ευρώπη. θα το στήσω εγω το πισι.

Το σύστημα μου ειναι αυτό της υπογραφής μου, το μόνο που θα αλλάξω ειναι M/B gpu ram και cpu. σκεφτόμουν για την 1060 6gb και ryzen 5 1600x αλλα για ολα τα υπόλιπα δεν ξέρω γιατί το έχω "χάσει" λιγο το άθλημα.

επισης θα ηθελα να κρατήσει το σύστημα για 3-4 χρόνια χωρίς να χρειαστώ αλλη αναβάθμιση.
για καποια πράγματα θα μπορούσα να κοιτάξω και για μεταχειρησμένα 

υγ. θα το εψηνα αν μπορούσα και κάνω και λιιιιιιγο overclocking

ssd υπάρχει;

Επίσης έχεις aftermarket ψύκτρα;

Δημοσ.

εχω ssd και 2 ακομα εξτρα σκληρους, ψυχτρα εχω την V8 αλλα θα αλλαξω σε υδροψυξη αφου πρωτα στησω το πισι.
για την ωρα θα παρω μονο μητρικη, επεξεργαστη, ραμ και καρτα γραφικων

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, escada είπε

Αυτό όμως βλέπω να αργεί καθώς το κέρδος από το mining ανεβαίνει

δικιο εχεις,αλλα ακου ποια ειναι η φακα :αλλο να εδινες 400 για την 1060 6GB το 2016 που βγηκε και αλλο το 2018 μεσα τριτου μηνα,αρα και προς το τελος της σειρας,εφοσον νομοτελειακα η πρασινη θα κυκλοφορισει 2080/2070/2060 ,η οποια 2060 θα διαλυει την 1060 στα ιδια λεφτα,απλα αργησες ηρθε και το mining(που θα μεινει)...Στην ιδια φαση ειμαι και εγω ,θελω να αναβαθμισω ολο το συστημα και κυριως καρτα γραφικων γιατι δε μπορω να παιξω πλεον με την 480 ultra 1200p

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, radiohead είπε

η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγακι "fanboy" της amd αλλα μονο λογο κοστους. αν στην αποδοση θα εχω μεγαλη διαφορα ευχαριστος θα πηγαινα σε intel.
επισης λογο οτι στην περιοχη που μενω το καλοκαιρι η θερμοκρασια μοιαζει λιγο με σαχαρα θα εβαζα gpu με τουλαχιστον 2 ανεμιστηρια.

3DJIN  ξερεις ποτε περιπου κυκλοφορουν της invidia?

Επεξ/σία από escada
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/3/2018 στις 3:55 ΠΜ, escada είπε

Ούτος ή άλλως κάπου εκεί έλεγα να αρχίσω να αγοράζω τα κομμάτια. Ξέρουμε σε τι τιμές θα παίζουν οι ryzen 2 ?

index.php?ct=news&action=file&id=26215

AMD-Ryzen-2000-Series-Desktop-CPUs_Specs

AMD-Ryzen-2000-Series-Desktop-CPUs_X-Ser

Επεξ/σία από adtakhs
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, escada είπε

η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγακι "fanboy" της amd αλλα μονο λογο κοστους. αν στην αποδοση θα εχω μεγαλη διαφορα ευχαριστος θα πηγαινα σε intel.
επισης λογο οτι στην περιοχη που μενω το καλοκαιρι η θερμοκρασια μοιαζει λιγο με σαχαρα θα εβαζα gpu με τουλαχιστον 2 ανεμιστηρια.

3DJIN  ξερεις ποτε περιπου κυκλοφορουν της invidia?

Άν θες κάτι άμεσα αυτό είναι ό,τι καλύτερο για gaming.

Διάβασε reviews για τη συγκεκριμένη. Άν έχεις καλή ροή στο κουτί δεν έχεις πρόβλημα. Άν δεν έχεις δεν σε σώζουν ούτε οι δύο ούτε οι τρείς.

Δημοσ.

το "αμεσα" ειναι σε 2-3 μηνες :P
τσεκαρα τις τιμες απο τους 2600 και πιστευω οτι φευγουν πολυ απο το budget μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, escada είπε

το "αμεσα" ειναι σε 2-3 μηνες :P
τσεκαρα τις τιμες απο τους 2600 και πιστευω οτι φευγουν πολυ απο το budget μου.

Άνοιξε σε τρείς μήνες τότε θέμα, τώρα τζάμπα μιλάμε. Λες 850€ πήρες απάντηση για το σήμερον. ;)

Δημοσ.

κάποια πράγματα μπορώ να τα πάρω τώρα, οπως ραμ και μητρική. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσω τι επεξεργαστή θα πάρω

Στις 11/3/2018 στις 9:24 ΠΜ, radiohead είπε

Άν θες κάτι άμεσα αυτό είναι ό,τι καλύτερο για gaming.

Διάβασε reviews για τη συγκεκριμένη. Άν έχεις καλή ροή στο κουτί δεν έχεις πρόβλημα. Άν δεν έχεις δεν σε σώζουν ούτε οι δύο ούτε οι τρείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...