Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν 3 μηνες εκανα αλλαγη σε vdsl. Εχω δει στη γειτονια μου 2-3 νεες καμπινες οτε. Σε αποσταση μικρη πχ 2 πολυκατοικιες μακρυα μου. Δεδομενης της μικρης αποστασης δεν θα πρεπε πιο πανω? Με adsl 24αρι επιανα 13-17. Ο χαλκος ειναι καλος στο σπιτι. 

Screenshot_20180309-182202.png

Δημοσ.
Στις 9/3/2018 στις 6:27 ΜΜ, TSELIOSTHEBEST είπε

Καλησπερα. Πριν 3 μηνες εκανα αλλαγη σε vdsl. Εχω δει στη γειτονια μου 2-3 νεες καμπινες οτε. Σε αποσταση μικρη πχ 2 πολυκατοικιες μακρυα μου. Δεδομενης της μικρης αποστασης δεν θα πρεπε πιο πανω? Με adsl 24αρι επιανα 13-17. Ο χαλκος ειναι καλος στο σπιτι. 

Το ότι τις είδες εκεί δεν σημαίνει ότι παίρνεις από εκεί.
Το line attenuation 12db δεν μεταφράζεται σε καλωδιακή απόσταση 100μέτρων πάντως.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω  νεο θέμα 

Με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και σε καμπίνα όχι με vectroring όταν έρθει πόσο θα χτυπήσω μαξ ;και πόση είναι η καλωδιακή μου απόσταση ;

Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 28206/95092 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 23.9/8.9 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0.1/7.6 dB
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ μπακάλικος γτ μου λέει 550 μέτρα και ότι μέγιστα θα έχω 65603 ενω εγώ έχω 95092  μέγιστα 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
Στις 9/3/2018 στις 6:27 ΜΜ, TSELIOSTHEBEST είπε

Φίλε τα ερρορς που εχεις υποδηλώνουν προβλημα. Αυτο είναι ειτε απο πλευρας σου (συνδεσμολογία-ποιοτητα καλωδίων), είτε απο τα καλωδια του οτε. Ψάξε καλύτερα την εγκατάσταση σου και αν τα έχεις συνδέσει σωστα.

wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.

Περιπου 1 βδομαδας. ΕΙχα μιλησει με τον ΟΤΕ οταν εβαλα το vdsl γιατι μεσα σε 1 ωρα ειχα σχεδον το 1/3 απο αυτα και μου το αλλαξαν απο Fast σε Interleave. Κατι που τα μειωσε αρκετα. Ομως παραμενουν σε υψηλα επιπεδα. Ξανα μιλησα μαζι τους και ειπαν οτι το ρουτερ κανει απλα σωστα τη δουλεια του και για αυτο εχω τοσα πολλα

Δημοσ.

Καπου μεταξυ 37-45 θα πιανω. Αν δεν τα πιανω μπορω να παω στο 30αρι. Αλλα ταχυτητα πιανω δεν εχω θεμα σχεδον καθολου. Συνηθως κατεβαζω με 3.5-5.3 μαξ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...