Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Εδω και λίγο καιρό ακούω ένα θόρυβο "τσακ" από το pc! Μόλις τώρα είδα πως κάνει έτσι το ανεμιστηρακι της κάρτας!

Εκεί που είναι σταματημένο μετά παίρνει μπροστά και κάνει τον θόρυβο που είπα! Μέσα σε 1 λεπτό μπορεί να το κάνει και 2-3 φόρες! Πριν λίγο η οθόνη μου έκανε και κάτι νερά! Έχω την  NVIDIA Gigabyte GeForce GTX1060 3GB (GV-N1060WF2OC-3GD)

Τι είναι αυτό ?

Κανεις μια απαντηση ?

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Καταρχάς ελενξες θερμοκρασίες της κάρτας με κάποιο monitor πρόγραμμα; 

Δεν γνωρίζω να κάνω κάτι τέτοιο! Μπορείς να μου πεις ώστε να σου δώσω τα αποτελέσματα ?

Δημοσ.

Εγώ έχω το msi afterburner (μαζί με το συνοδευτικό statistics που περιλαμβάνει) ώστε να βλέπω θερμοκρασίες και χρήση gpu, cpu στην οθόνη ενώ παίζω τα παιχνίδια. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ έχω το msi afterburner (μαζί με το συνοδευτικό statistics που περιλαμβάνει) ώστε να βλέπω θερμοκρασίες και χρήση gpu, cpu στην οθόνη ενώ παίζω τα παιχνίδια. 

Μπορω να βαλω το ιδιο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Μπορω να βαλω το ιδιο ?

Φυσικά. Αρκεί να βρεις την ρύθμιση ώστε να σου εμφανίζει τα στατιστικά. 

Υποψιν. Στις ρυθμίσεις του afterburner θα το βρεις, όχι στου statistics 

Το ανεμιστήρακι γυρίζει εύκολα με το χέρι; η μοιάζει σαν να είνια φρακαρισμενο; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Φυσικά. Αρκεί να βρεις την ρύθμιση ώστε να σου εμφανίζει τα στατιστικά. 

Υποψιν. Στις ρυθμίσεις του afterburner θα το βρεις, όχι στου statistics 

Το ανεμιστήρακι γυρίζει εύκολα με το χέρι; η μοιάζει σαν να είνια φρακαρισμενο; 

Το ανεμιστήρακι  μια χαρα γυρναει με ευκολια! Πες που ακριβως που να παω στο προγραμμα! Το κατεβασα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Το ανεμιστήρακι  μια χαρα γυρναει με ευκολια! Πες που ακριβως που να παω στο προγραμμα! Το κατεβασα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε

Για ποιο λογο να γινει αυτο ? Δεν το κανει οταν παιζω! Το κανω και χωρις να κανω τιποτα στο pc απλα εργασιες!

Ναι αλλά έτσι θα δούμε αν συμπεριφερεται σωστά το ανεμιστήρακι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Ναι αλλά έτσι θα δούμε αν συμπεριφερεται σωστά το ανεμιστήρακι 

Δεν νομιζω οτι θα δουμε κατι ετσι! Γιατι οπως και να εχει δεν ειναι λογικο ολο αυτο που γινετε! Την καρτα την εχω καποιους μηνες! Γιατι να το κανει τωρα ?

Δημοσ.

Κατι διαβασα για την καρτα. Λεει οτι οι ανεμιστηρες ανοιγουν στους 60 βαθμους. Αρα μηπως ποιανω αυτο το νουμερο οταν συμβαινει αυτο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς. Και μάλλον δεν είναι καλά ρυθμισμένο το BIOS της και εκεί στο εύρος 59-61 βαθμούς ξεκινάει απότομα ο ανεμιστήρας. Στις Pascal BIOS editing δεν μπορούμε να κάνουμε για να ρυθμίσουμε θερμοκρασίες, οπότε έχεις δύο επιλογές, μια hardware και μια software.

Hardware: Βάζεις ανεμιστήρα να βαράει την gpu για να μην πιάνει τόσο εύκολα τους 60. Δεν μου αρέσει προσωπικά, ανάλογα με το κουτί σου μπορεί να είναι και αρκετά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Software: Πας στο MSI Afterburner που σου είπαν πριν και φτιάχνεις ένα custom fan curve που θα έχει τον ανεμιστήρα πάντα ανοιχτό σε χαμηλές στροφές. Μπορείς να το βάλεις πχ από 0-60 βαθμούς να δουλεύει στο 20% και μετά να ανεβαίνει ανάλογα με την θερμοκρασία. Ψάξε να δεις πως γίνεται, μην γράφω μια ώρα. Λογικά με ανεμιστήρες μέχρι και 30% η κάρτα θα είναι ήσυχη.

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...