smaik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να πάρω ένα κινητό τηλ. δώρο στον υιό μου αξίας max 190-200 ευρω.Μην με ρωτάτε τι το χρειάζεται - ειναι 14 χρονών με το κινητό συνέχεια στο χέρι.Ολο ytube,fb,insta.....και καμμια selfie.Θα τον ρώταγα αλλά θέλω να είναι έκπληξη .Εχω μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία γιατί εδω και 2 χρόνια είμαι βολεμένος και δεν το ψάχνω και θέλω την εύκολη λύση - την πρόταση απο εσάς. Απ'ότι κατάλαβα γλυκοκοιτάζει κάτι xiaomi,huawei....αλλα τι?
smaik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ευχαριστω φίλε μου! Κοιτάζω τα μοντελα xiaomi στα σκρουτζομάγαζα και ειναι στην ιδια τιμη στα 64gb το m1a1,redminote4,redmi5plus.Απο τα 3 συν το huawei p9 lite πιστευεις ότι το mia1 ειναι το καλύτερο?
Donalhioy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) σε αυτα τα χρηματα για μενα, κοιτας μονο σε 2 εταιριες... xiaomi και huawei απο xiaomi εισαι στο M1 A1 4/64 (180€) ή 4/32 (167€) και στο redmi note 4 snapdragon 4/64 global edition 162€ διαφορες λιγες, με το λογισμικο να ειναι η μεγαλυτερη... και γι αυτο στην θεση σου αν διαλεγα xiaomi θα πηγαινα στο M1a1 32αρι... παιρνει και sdcard που με 4 ευρο αγοραζεις μια 8αρα (προσεξε μονο να παρεις global εκδοση αν πας σε xiaomi) το redmi note 4 ειναι λιγο πολυ για gaming πιτσιρικι. Εχει μεγαλη μπαταρια και βολευει αν ειναι ολη την ωρα με παιχνιδια και απο την αλλη ειναι τα huawei και ή τερματιζεις το budget με το p10 lite στα 201€ ή στο p9 lite στα 149€ ....το 16αρι το οποιο και θα σου προτεινα... 150 ευρο βαλε και δωρο μια sd card και θηκη... φτηνη και τιμια λυση για 14χρονο και επειδη το p9 ειναι 5,2 ιντσες αν θελει 5,5 πανε στο honor 6x στα 170€ απο εκει και μετα αναλογα τα χρηματα που θελεις να δωσεις και την χρηση που υπολογιζεις οτι κανει Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Donalhioy 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στα ιδια λεφτά με το note 4 παίρνεις και το redmi 5 plus απο banggood χωρίς τελωνείο. 1
smaik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Πήρα το mia1 τελικά.Ελπίζω να το ευχαριστηθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα