Προς το περιεχόμενο

Samsung S8 vs LG G6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Αποφάσισα να αλλάξω συσκευή και από S7 Edge να κοιτάξω για το S8 η το G6. Διαβάζω για αυτα τα δύο οτι εχουν πολυ καλη καμερα,πράγμα που με ενδιαφέρει πανω απ ολά, όπως και το μεγαλύτερο μέγεθος. Εαν ακούσω και τη δική σας γνώμη, όποιος εχει ένα από τα δύο, θα μου ηταν χρήσιμη στη τελική απόφαση. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος, το Galaxy S8 είναι ανώτερη συσκευή και υπερέχει σε σχεδόν κάθε κατηγορία. 

Το κατά ποσό αξίζει η αλλαγή από S7 Edge, είναι άλλο θέμα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Αν δε κάνω λάθος, το Galaxy S8 είναι ανώτερη συσκευή και υπερέχει σε σχεδόν κάθε κατηγορία. 

Το κατά ποσό αξίζει η αλλαγή από S7 Edge, είναι άλλο θέμα. 

Αμα ειναι ανωτερο το s8 όπως λες φιλε μου, μιά χαρά. Πάντα ετσι λειτουργώ... αγοράζω συσκευη και στον χρονο πάνω την πουλάω για αλλη. Ειναι κουσούρι...

Δημοσ.

To s8 ειναι ανωτερο ναι.

Καλυτερη κεντρικη καμερα

Καλυτερος επεξεργαστης/γραφικα

μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος

μεγαλυτερη οθονη/αναλυση

ασυρματη φορτιση

Δημοσ.

Και η σελφοκάμερα είναι καλύτερη στο s8 όχι μόνο η κεντρική.. το μόνο θετικό που έχει το g6 είναι ράδιο

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Αμα ειναι ανωτερο το s8 όπως λες φιλε μου, μιά χαρά. Πάντα ετσι λειτουργώ... αγοράζω συσκευη και στον χρονο πάνω την πουλάω για αλλη. Ειναι κουσούρι...

Το ότι είναι κουσούρι το ξέρω πολύ καλά και εγώ, γιατί "υποφέρω" και εγώ από αυτό το "σύνδρομο".:P

Επομένως, αφού όπως είδες συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη εδώ... καλορίζικο το Galaxy S8. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Το ότι είναι κουσούρι το ξέρω πολύ καλά και εγώ, γιατί "υποφέρω" και εγώ από αυτό το "σύνδρομο".:P

Επομένως, αφού όπως είδες συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη εδώ... καλορίζικο το Galaxy S8. :) 

Να ΄στε καλά παιδιά. Να δώσω πρώτα το S7 edge ( https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1108279-samsung-galaxy-s7-edge-32gb-η-ανταλαγή-με-s8/). Eυχαριστω

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...