giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπερα σας. Αποφάσισα να αλλάξω συσκευή και από S7 Edge να κοιτάξω για το S8 η το G6. Διαβάζω για αυτα τα δύο οτι εχουν πολυ καλη καμερα,πράγμα που με ενδιαφέρει πανω απ ολά, όπως και το μεγαλύτερο μέγεθος. Εαν ακούσω και τη δική σας γνώμη, όποιος εχει ένα από τα δύο, θα μου ηταν χρήσιμη στη τελική απόφαση. Ευχαριστω.
AlienTechGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Αν δε κάνω λάθος, το Galaxy S8 είναι ανώτερη συσκευή και υπερέχει σε σχεδόν κάθε κατηγορία. Το κατά ποσό αξίζει η αλλαγή από S7 Edge, είναι άλλο θέμα.
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Αν δε κάνω λάθος, το Galaxy S8 είναι ανώτερη συσκευή και υπερέχει σε σχεδόν κάθε κατηγορία. Το κατά ποσό αξίζει η αλλαγή από S7 Edge, είναι άλλο θέμα. Αμα ειναι ανωτερο το s8 όπως λες φιλε μου, μιά χαρά. Πάντα ετσι λειτουργώ... αγοράζω συσκευη και στον χρονο πάνω την πουλάω για αλλη. Ειναι κουσούρι...
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 To s8 ειναι ανωτερο ναι. Καλυτερη κεντρικη καμερα Καλυτερος επεξεργαστης/γραφικα μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος μεγαλυτερη οθονη/αναλυση ασυρματη φορτιση
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Και η σελφοκάμερα είναι καλύτερη στο s8 όχι μόνο η κεντρική.. το μόνο θετικό που έχει το g6 είναι ράδιο 1
AlienTechGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Αμα ειναι ανωτερο το s8 όπως λες φιλε μου, μιά χαρά. Πάντα ετσι λειτουργώ... αγοράζω συσκευη και στον χρονο πάνω την πουλάω για αλλη. Ειναι κουσούρι... Το ότι είναι κουσούρι το ξέρω πολύ καλά και εγώ, γιατί "υποφέρω" και εγώ από αυτό το "σύνδρομο". Επομένως, αφού όπως είδες συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη εδώ... καλορίζικο το Galaxy S8.
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Το ότι είναι κουσούρι το ξέρω πολύ καλά και εγώ, γιατί "υποφέρω" και εγώ από αυτό το "σύνδρομο". Επομένως, αφού όπως είδες συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη εδώ... καλορίζικο το Galaxy S8. Να ΄στε καλά παιδιά. Να δώσω πρώτα το S7 edge ( https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1108279-samsung-galaxy-s7-edge-32gb-η-ανταλαγή-με-s8/). Eυχαριστω Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από giorgos1966
giorgos1966 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, @zouve@ είπε S8 δαγκωτο Εδωσα το S7 Edge kai τωρα ειμαι στο ψαξιμο για κανενα καλο S8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα