denninho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μηπως γνωριζει καποιος πως γινεται το καλιμπραρισμα σε αντλια καυσιμου αυτοκινητου? Αλλαξα αντλια κασιμου στο αμαξι μου και δεν λειτουργει ο δεικτης βενζινης. Ο μαστορας μου λεει να βαλω την αυθεντικη και να του πληρωσω την διαφορα στα χρηματα. (100€). Αλλους μαστορες που ρωτησα μου ειπαν: καλιμπραρισμα της νεας αντλιας, τοποθετηση του παλιου φλοτερ απο την παλια αντλια, λαθος τοποθετηση της νεας αντλιας απο τον μαστορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, denninho είπε Μηπως γνωριζει καποιος πως γινεται το καλιμπραρισμα σε αντλια καυσιμου αυτοκινητου? Αλλαξα αντλια κασιμου στο αμαξι μου και δεν λειτουργει ο δεικτης βενζινης. Ο μαστορας μου λεει να βαλω την αυθεντικη και να του πληρωσω την διαφορα στα χρηματα. (100€). Αλλους μαστορες που ρωτησα μου ειπαν: καλιμπραρισμα της νεας αντλιας, τοποθετηση του παλιου φλοτερ απο την παλια αντλια, λαθος τοποθετηση της νεας αντλιας απο τον μαστορα. Μήπως καλιμπράρισμα εννοούν την αλλαγή μόνο του hoffer. hoffer είναι το εσωτερικό μοτεράκι της αντλίας.Η συγκεκριμένη εργασία απαιτεί γνώσεις του μάστορα που οι περισσότεροι δεν έχουν και σου λένε φέρε καινούργια.Στα περισσότερα αυτοκίνητα γίνεται αλλά πρέπει να πετύχεις το μάστορα.Ανοίγει την παλιά αντλία βγάζει το παλιό μοτεράκι, βάζει το καινούργιο. Στο δικό μου opel vectra του 2005 για καινούργια αντλία ήθελαν 160 ευρώ.Πήρα hoffer με 40 ευρώ και είμαι εντάξει. Τι αυτοκίνητο και τι μοντέλο έχεις;;;; Μήπως δεν έβαλες την κατάλληλη για το δικό σου μοντέλο και τώρα έχει προβλήματα με το δείκτη;;; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denninho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μπορει και αυτο, ή αν εννοει να το βαλει σε γνησιο διαγνωστικο και να το κανει απο εκει. Peugeot 207cc με κινητηρα 5FW, 1600cc (βενζινη), 120hp, 16valves, 2007 μοντελο. μου καηκε η αντλια βενζινης VDO A2C53282812Z και μου την αλλαξε με μια Bosch BOS0986580381. Την bosch την προτεινουν πολλα e-shops. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από denninho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, denninho είπε μπορει και αυτο, ή αν εννοει να το βαλει σε γνησιο διαγνωστικο και να το κανει απο εκει. Peugeot 207cc με κινητηρα 5FW, 1600cc (βενζινη), 120hp, 16valves, 2007 μοντελο. μου καηκε η αντλια βενζινης VDO A2C53282812Z και μου την αλλαξε με μια Bosch BOS0986580381. Τη βλέπω 128,5 (όχι πολύ ακριβή αυτή που έβαλες) αλλά λέει για 207 μοντέλο 2006 1400 άρα δεν είναι δικιά του για αυτό τα προβλήματα. Οπότε μάλλον δίνεις τα 100 να λύσεις το πρόβλημα.Και το ερώτημα αυτός την αγόρασε ή εσύ;;; https://www.onparts.gr/peugeot-207-wa_--wc_-1-6-16v-vti-120hp-120hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/antlia-kausimon Σόρυ λάθος το φτηνό hoffer λέει για 207 του 2006 η Bosch δε λέει πρέπει να ξέρεις τους κωδικούς να βρεις ποια είναι η δική σου. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denninho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτος. Εγω του ειπα βαλε μου αντλια κανει και σε μενα λεει Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από denninho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μήπως κάνει και δεν ξέρει να τη συνδέσει σωστά;;;; Τι να σου πω.Πέρνα από μία άλλη pegeot με την άδεια και ρώτα αν η συγκεκριμένη κάνει για το δικό σου. Πιθανώς οι ακριβές delrhi που βλέπω στα σάιτ θα είναι τα τα τούρμπο 150 άλογα και πάνω γιατί έχουν μεγαλύτερη πίεση καυσίμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denninho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Περασα απο εναν αλλον και μου ειπε οτι μαλλον δεν την εβαλε σωστα (τι σωστα ομως αφου μονο ενα φισακι εχει) Ο αλλος μου ειπε ελα να βαλουμε μια ιδια πανω να δεις οτι δουλευει. Αλλα και αυτος θα θελει λεφτα για να κανει δοκιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατα αρχήν το αμάξι για να σου δείχνει τη ποσοτητα καυσίμου έχει δείκτη ή την δείχνει ψηφιακά; Τι λάθος έκανε δηλαδή δυο σωληνάκια βάζεις και το φλοτέρ μαζί με τη φύσα. Πάρε τηλέφωνο σε μια αντιπροσωπεία και πές βάσει αριθμού πλαισίου να σου δωσουν το κωδικό του ανταλλακτικού. Μετά μόλις το δωσεις στο μαγαζί θα δείς ποια είναι η αντιστοίχιση. Πήγα εγω σε ένα στη Θήβα για το δικό μου του δίνω το κωδικό βγάζει 2 αντλίες καυσίμου. Valeo και Bosch όμως με διαφορετικές πιέσεις καυσίμου. Φεύγω γιατί δεν γνώριζε καλά τη χρήση του υπολογιστή και επι μισή ώρα με κοίταζε και συνεχώς άλλαζε γνώμη. Έρχομαι σπίτι μπαίνω στη βάση δεδομένων της Honda και μου έγραφε ακριβώς για το πια αντλία ταιριάζει. Τελικά έκανε η Valeo. Σημαντικό: Εγω κατέβασα και το ρεζερβουάρ βενζίνης και το καθάρισα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι βρωμιά έβγαλε!! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Το φλοτερ σου φταίει. είτε δεν το συνδεσε είτε είναι ελαττωματικό στη νέα αντλία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Κάτι δεν έκανε σωστά μάλλον.Εμένα όταν άλλαξα δεν μου έβαλε καινούργιο σφικτηράκι και έφυγε το σωληνάκι.Ευτυχώς πήγα σε άλλο μάστορα εντόπισε αμέσως τη βλάβη και με 10 ευρώ καθάρισα. Είναι κάτι μαστόροι ο Θεός να τους κάνει μαστόρους.Και θέλουν και 5νθήμερο τρομάρα τους γιατί είναι λέει τεχνίτες και κουράζεται το μυαλό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα