ELMastas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εχω μια Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ την αντάλλαζα με το concept two,αν ήθελαν 1
nectons Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, torm23 είπε Σε όλα τα πράγματα έτσι δεν είναι; Από ένα σημείο και πέρα μια ελάχιστη αύξηση στις επιδόσεις απαιτεί μια δυσανάλογα μεγάλη αύξηση στο κόστος. Προφανώς αυτό δεν απασχολεί όσους μπορούν να το αγοράσουν. Περίπου... αν είχε όχημα η Rimac που να αποδίδει τα ίδια η έστω λίγο χειρότερα από το roadster τότε δεν θα το συζητούσαμε. Δεν έχει όμως. και το One που είχε βγάλει πριν από αυτό πάλι ενάμιση εκατομμύριο είχε και δεν άγγιζε σε επιδόσεις το roadster Όπως και να το κάνουμε ο musk είναι μάγος με αυτό που έχει καταφέρει... τρομερές επιδόσεις στην καθημερινότητα και στην πράξη με το 1/10 έως και 1/20 το της τιμής των αντιπάλων του... είτε κινούνται με υγρά καύσιμα είτε είναι ηλεκτρικά... Και μιλάμε ενώ δεν έχει βγει σητν παραγωγή η στους δρόμους το θηρίο... οπότε μόνο διάβασμα και μοντέλα που τρίβονται επάνω του στις εκθέσεις... το roadster έως τέλος χρόνου θα είναι στους δρόμους σε όλον τον κόσμο και πολλοί θα το αγοράσουν. Έψαξα εντωμεταξύ μπας και βρω κάνα βιντεάκι να δείχνει του λόγου το αληθές για το 1.8 και "κάτω" που υποτίθεται ότι βγάζει αλλά μπαρούφες... ενώ το roadster έχει άπειρα βίντεο και από δοκιμές και στην παρουσίαση που το έκαναν και παντού... τέσπα... 1 ώρα πριν, Paladin-}LoA{- είπε Χθες έκανα test drive για μία ώρα ένα Model S 100D... Έπαθα χοντρή ζημιά... Δεν πιστεύω ότι κάποιος με Tesla μπορεί να γυρίσει ποτέ πίσω σε απλό συμβατικό αυτοκίνητο... Άχ πόσο πολύ σε ζηλεύω αδερφέ μου... και δεν είσαι ο μόνος που έχει πάθει ζημιά... πες εμπειρία να ξεστραβωθεί κόσμος που δεν καταλαβαίνει τι εστί τέσλα παλικάρι μου... Έχω τον αδερφό μου Αμερική που το οδηγεί καθημερινά το Χ και μου τρέχουν τα σάλια... Elon Musk ....αχχ.... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από nectons 1
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, primeragt είπε Εξαρτατε τι εννοεις απλο συμβατικο αυτοκινητο. Εννοώ κοινά αυτοκίνητα και βάζω και μάρκες καλές μέσα. Η επιτάχυνση των 400+ HP αλλά και ο τρόπος που πατάει αυτό το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι το κάτι άλλο. Για εταιρία που μόλις πριν λίγα χρόνια πρώτη φορά έφτιαξε αυτοκίνητο, πραγματικά έχουν γράψει. Τα προβληματάκια τους που και που τα παρουσιάζουν, αλλά πραγματικά εν συγκρισει ακόμη και με την πρώτη γενιά των Model S, έχουν κάνει σημαντική πρόοδο. Το αυτοκίνητο σε εντυπωσιάζει από τη στιγμή που θα μπεις μέσα (τεχνολογικά πιο πολύ, σε επίπεδα σαλονιού δεν θα το έβαζα στα πολυτελή), αλλά όταν το βγάλεις στο δρόμο και πλακώσεις το πετάλι της επιτάχυνσης τέρμα... Πραγματικά σε σοκάρει.... Ο 8 χρονος γιος μου ήταν μέσα και από χτες μου χει βάλει κασέτα ότι θέλει να το πάρουμε το συντομότερο... Μέχρι και τον κουμπαρά του μου προσέφερε! 😂😂😂 26 λεπτά πριν, nectons είπε Άχ πόσο πολύ σε ζηλεύω αδερφέ μου... και δεν είσαι ο μόνος που έχει πάθει ζημιά... πες εμπειρία να ξεστραβωθεί κόσμος που δεν καταλαβαίνει τι εστί τέσλα παλικάρι μου... Έχω τον αδερφό μου Αμερική που το οδηγεί καθημερινά το Χ και μου τρέχουν τα σάλια... Elon Musk ....αχχ.... Ευχαρίστως αδελφέ 😆 Η επίσκεψη μου στην αντιπροσωπεία κατόπιν ραντεβού ξεκίνησε με μια κοπέλα μου που έκανε ξενάγηση στο αυτοκίνητο και τις λειτουργίες του. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν το σχετικά απλό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά πρακτικό και όμορφο σαλόνι / cockpit. Επίσης εντυπωσιακή είναι και η 17αρα οθόνη μπροστά η οποία συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Αφού μου έδειξε λοιπόν τα πάντα, μου έδωσε το κλειδί και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Της είπα ότι θα το οδηγήσω ένα δεκάλεπτο εδώ γύρω και θα το επιστρέψω, γέλασε και μου είπε "ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΊΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. Έχετε μια ώρα στη διάθεσή σας" 🤣🤣🤣 Φυσικά είχε δίκιο... Και η ώρα μου φάνηκε λίγη... Δεν μπόρεσα πχ να τεστάρω τον αυτόματο πιλότο αλλά και πάλι ποιον αυτόματο πιλότο. Αφενός είναι παράνομος εδώ που είμαι, αφετέρου όταν έχεις τέτοιο εργαλείο το οδηγας εσύ, όχι ο αυτόματος. 😁 Μόλις βγήκα στον ταχείας κυκλοφορίας εννοείται ότι το πρώτο που δοκιμασα ήταν το 0-100. Εμπειρία ζωής.... Επίσης ο ήχος του ηλεκτρικού κινητήρα είναι αποθέωση... Ένιωθα λες και ήμουν στο Star Wars σε αγώνα Pod racing! Γενικά όπως είπα σε άλλο post το κράτημα του αυτοκινήτου είναι πραγματικά φοβερό, λες και είναι κολλημένο στο δρόμο! Το implementation του keyless εξίσου εντυπωσιακό αν και μπόρεσα να το δοκιμάσω μόνο με το κλειδακι της Tesla και όχι με την εφαρμογή mobile. Επίσης πολύ ωραίοι οι μηχανισμοί για να ανοίξεις και να κλείνεις τις πόρτες. Τα πόμολα ουσιαστικά είναι σαν κουμπιά αφού με το που τραβάς τα πόμολα ουσιαστικά κάνεις trigger μηχανισμό που ανοίγει την πόρτα. Όταν το γύρισα πίσω και έδωσα το κλειδί, η κοπέλα μου είπε : "So... That was your 10 minutes?" 🤣 Αυτά τα ολίγα.... Δεν περιγράφω άλλο 😁 4 1
Nikolo1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δωστε το τωρα στον Richard Hammond να το δοκιμάσει!!
nikifot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, deafman είπε Drift mode χωρις πριονιασμα στον κοφτη και τετοια ζαντα τι να σε κανω? Yawn. 1
Agnwstos_X Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θεωρω εντελως ανοητη και ανουσια τη συγκριση αναμεσα σε αυτοκινητα με συμβατικους κινητηρες εσωτερικης καυσης και ηλεκτρικων μοτερ με μπαταριες. Αμα ειναι ετσι να βαλουμε στο παιχνιδι και jet engine cars με τελικη 1200+ km/h. Το καθε ενα εχει το κοινο του, πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Σαν τεχνολογικο επιτευμα ειναι εντυπωσιακο και σαν εμπειρια ιδιαιτερη και ασυνηθιστη, ομως προσωπικα σαν petrolhead δε προκειται ποτε να επιλεξω να αγορασω ηλεκτρικο οσο θα υπαρχει βενζινοκινητο. Οπως δε θα αγοραζα και diesel ή κατηγοριας SUV. EDIT: Οσο για τον φιλο paladin που εκανε test drive το τεσλα, καταλαβαινω τον (δικαιολογημενο) ενθουσιασμο σου, αλλα αφενως ολα αυτα ειναι καπως σχετικα αν η προτερη εμπειρια και το μετρο συγκρισης σου βασιζεται σε "καθημερινα" αυτοκινητα και αφετερου ενα model S p100d σιγουρα ΔΕΝ ειναι ενα απλο συμβατικο αυτοκινητο. Γιατι ειμαι απολυτως σιγουρος οτι θα ησουν πολυ πιο συγκρατημενος αν ειχες κανει test drive και καποια εκ των πραγματικων ανταγωνιστων του, οπως porshe panamera turbo, Aston Martin Rapide S, Ferrari 812 superfast ή ακομα και Audi RS7, BMW M5, E63s AMG κ.ο.κ. Τα mainstream ηλεκτρικα σε σχετικα λογικο price range (30.000-40.000ε) απο την αλλη (Renault Zoe, Nissan Leaf, BMW i3, Hyundai Ioniq), τα οποια ειναι αμεσα συγκρισιμα με τα δικα μας "καθημερινα" αυτοκινητα σε διαβεβαιω οτι ειναι απειρως λιγοτερο συναρπαστικα. Αλλιως ειναι σαν να συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Agnwstos_X 3
nectons Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Paladin-}LoA{- είπε Εννοώ κοινά αυτοκίνητα και βάζω και μάρκες καλές μέσα. Η επιτάχυνση των 400+ HP αλλά και ο τρόπος που πατάει αυτό το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι το κάτι άλλο. Για εταιρία που μόλις πριν λίγα χρόνια πρώτη φορά έφτιαξε αυτοκίνητο, πραγματικά έχουν γράψει. Τα προβληματάκια τους που και που τα παρουσιάζουν, αλλά πραγματικά εν συγκρισει ακόμη και με την πρώτη γενιά των Model S, έχουν κάνει σημαντική πρόοδο. Το αυτοκίνητο σε εντυπωσιάζει από τη στιγμή που θα μπεις μέσα (τεχνολογικά πιο πολύ, σε επίπεδα σαλονιού δεν θα το έβαζα στα πολυτελή), αλλά όταν το βγάλεις στο δρόμο και πλακώσεις το πετάλι της επιτάχυνσης τέρμα... Πραγματικά σε σοκάρει.... Ο 8 χρονος γιος μου ήταν μέσα και από χτες μου χει βάλει κασέτα ότι θέλει να το πάρουμε το συντομότερο... Μέχρι και τον κουμπαρά του μου προσέφερε! 😂😂😂 Ευχαρίστως αδελφέ 😆 Η επίσκεψη μου στην αντιπροσωπεία κατόπιν ραντεβού ξεκίνησε με μια κοπέλα μου που έκανε ξενάγηση στο αυτοκίνητο και τις λειτουργίες του. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν το σχετικά απλό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά πρακτικό και όμορφο σαλόνι / cockpit. Επίσης εντυπωσιακή είναι και η 17αρα οθόνη μπροστά η οποία συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Αφού μου έδειξε λοιπόν τα πάντα, μου έδωσε το κλειδί και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Της είπα ότι θα το οδηγήσω ένα δεκάλεπτο εδώ γύρω και θα το επιστρέψω, γέλασε και μου είπε "ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΊΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. Έχετε μια ώρα στη διάθεσή σας" 🤣🤣🤣 Φυσικά είχε δίκιο... Και η ώρα μου φάνηκε λίγη... Δεν μπόρεσα πχ να τεστάρω τον αυτόματο πιλότο αλλά και πάλι ποιον αυτόματο πιλότο. Αφενός είναι παράνομος εδώ που είμαι, αφετέρου όταν έχεις τέτοιο εργαλείο το οδηγας εσύ, όχι ο αυτόματος. 😁 Μόλις βγήκα στον ταχείας κυκλοφορίας εννοείται ότι το πρώτο που δοκιμασα ήταν το 0-100. Εμπειρία ζωής.... Επίσης ο ήχος του ηλεκτρικού κινητήρα είναι αποθέωση... Ένιωθα λες και ήμουν στο Star Wars σε αγώνα Pod racing! Γενικά όπως είπα σε άλλο post το κράτημα του αυτοκινήτου είναι πραγματικά φοβερό, λες και είναι κολλημένο στο δρόμο! Το implementation του keyless εξίσου εντυπωσιακό αν και μπόρεσα να το δοκιμάσω μόνο με το κλειδακι της Tesla και όχι με την εφαρμογή mobile. Επίσης πολύ ωραίοι οι μηχανισμοί για να ανοίξεις και να κλείνεις τις πόρτες. Τα πόμολα ουσιαστικά είναι σαν κουμπιά αφού με το που τραβάς τα πόμολα ουσιαστικά κάνεις trigger μηχανισμό που ανοίγει την πόρτα. Όταν το γύρισα πίσω και έδωσα το κλειδί, η κοπέλα μου είπε : "So... That was your 10 minutes?" 🤣 Αυτά τα ολίγα.... Δεν περιγράφω άλλο 😁 Δεν χρειάζεται άλλο πίστεψέ με. Το ακούσαμε και από Έλληνα. Μακάρι το model 3 να έρθει επίσημα Ελλάδα να είμαστε καλά και όσους αξιώσει ο Θεός να το πάρουν να το χαρούν. Εγώ προσωπικά είμαι με ένα ταπεινό Ibiza εδώ και 20 χρόνια περίπου. Δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτε. Ποτέ δεν είχα βλέψεις προς την αυτοκίνηση. Από τότε που έμαθα για τα Τέσλα η εμμονή μου είναι μια. Αν ποτέ αγοράσω νέο αμάξι και δώσω ένα σεβαστό ποσό θα είναι μόνο για χάρη ενός Τέσλα και για κανένα άλλο. Σ'ε ευχαριστώ για την μικρή σου ιστορία! 1
Νυσταγμένος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μονο εμένα μου μοιάζει σαν koenigsegg agera σε συνδιασμό με Porsche 918??
Fubar.gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, nectons είπε Αν ποτέ αγοράσω νέο αμάξι και δώσω ένα σεβαστό ποσό θα είναι μόνο για χάρη ενός Τέσλα και για κανένα άλλο. Πρέπει να βιαστείς, γιατι ο Musk δεν θα μπορεί να φτιάχνει αυτοκίνητα μέσα απο τη φυλακή
nectons Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Πρέπει να βιαστείς, γιατι ο Musk δεν θα μπορεί να φτιάχνει αυτοκίνητα μέσα απο τη φυλακή Μάστα....τακούσαμε και αυτό... 1
tigergreg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Στις 10/03/2018 στις 1:16 ΠΜ, Agnwstos_X είπε Γιατι ειμαι απολυτως σιγουρος οτι θα ησουν πολυ πιο συγκρατημενος αν ειχες κανει test drive και καποια εκ των πραγματικων ανταγωνιστων του, οπως porshe panamera turbo, Aston Martin Rapide S, Ferrari 812 superfast ή ακομα και Audi RS7, BMW M5, E63s AMG κ.ο.κ. Μεταξυ RS6 MTM 550HP (TUV) που οδηγουσα για 2 1/2 χρονια (μετα απο Μ5 Ε39) KAI TESLA MODEL S απλα δεν υπαρχει σχεση.... Kαι στο λεω με βεβαιοτητα εχοντας χασει το διπλωμα μου 3 φορες.... Στις 10/03/2018 στις 11:54 ΜΜ, nectons είπε Μάστα....τακούσαμε και αυτό... Θ ακουσουμε πολλα ακομα....... Βασικα το καλοκαιρι εμαθα απο πρωτο χερι τι σημαινει τεσλα.. Ειμαι στο φαναρι του ριμπας 6 ωρα το πρωι ερχομενος για αθηνα και διπλα μου ηρθε ενα πλατυ-χαμηλο-καφε μεταλλικο P85. Ειχα την φαεινη ιδεα να ξεκινησω γρηγορα με ενα SAAB 2,3 TURBO 200HP.... Aκομα τον ψαχνω.... Στην τελευταια αποτομη στροφη πριν την ευθεια της βαρκιζας ουτε που τον ειδα...Απλα ειχε χαθει!!!!! 1
nectons Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Μεταξυ RS6 MTM 550HP (TUV) που οδηγουσα για 2 1/2 χρονια (μετα απο Μ5 Ε39) KAI TESLA MODEL S απλα δεν υπαρχει σχεση.... Kαι στο λεω με βεβαιοτητα εχοντας χασει το διπλωμα μου 3 φορες.... Θ ακουσουμε πολλα ακομα....... Βασικα το καλοκαιρι εμαθα απο πρωτο χερι τι σημαινει τεσλα.. Ειμαι στο φαναρι του ριμπας 6 ωρα το πρωι ερχομενος για αθηνα και διπλα μου ηρθε ενα πλατυ-χαμηλο-καφε μεταλλικο P85. Ειχα την φαεινη ιδεα να ξεκινησω γρηγορα με ενα SAAB 2,3 TURBO 200HP.... Aκομα τον ψαχνω.... Στην τελευταια αποτομη στροφη πριν την ευθεια της βαρκιζας ουτε που τον ειδα...Απλα ειχε χαθει!!!!! και το σημαντικότερο... είχε χαθεί χωρίς φλόγες, εκρήξεις, ουρλιαχτά, καπνούς χτυποκάρδια... αμφιβάλω δε αν κατάλαβε ο τύπος ότι κόντραρε κανέναν... και το ασήμαντο της υπόθεσης φαντάζομαι για όποιον καβαλάει ένα φουτουριστικό όχημα... στην απόλυτη ησυχία... με την μουσική σε λογικούς τόνους και αν είχε και συνοδηγό θα μιλούσε όπως στο σαλόνι του όμορφα και πολιτισμένα.. τι να λέμε ρε παιδιά.. άλλο πράγμα το μέλλον... όσο και να είναι ρομαντικοί μερικοί με τους κυλίνδρους τα τούρμπο τα πολλά ντεσιμπέλ και τις βαλβίδες σε λίγο θα τα ξεχάσουν όλα και θα ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής θέλοντας και μη... τέρμα τα νίτρο... πλέον πατς αναβαθμίσεις και easter eggs... 1
tigergreg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τιποτα λεμε.... Ξερος ξεκινησε, ξερος ετρεξε, ξερος εξαφανιστηκε.... Πρεπει να εχει τεραστια προσφυση το οχημα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα