iosif1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Έβγαλε το You.gr μια Samsung 4K Smart με HDR και Bluetooth στα 449€ με δωρεάν μεταφορικά και 12 άτοκες δόσεις. Είναι η ιστορικά χαμηλότερη τιμή στο skroutz με τον δεύτερο να είναι στα 499 + μεταφορικά. https://www.skroutz.gr/s/11804055/Samsung-UE43MU6170.html Η τιμή άλλαξε μόλις, καθώς δεν φαίνεται και στο skroutz ακόμη, οπότε ενδεχομένως να πρέπει να την βάλετε στο καλάθι για να φανεί. Link προιόντος: https://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-smart-tv-samsung-43-uhd-4k-slim-ue43mu61 Είναι η φθηνότερη 43'' Samsung 4Κ όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ: https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/28/Samsung/f/342156_356338/40-43-4K-Ultra-HD.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Αναλυτικά Specs : https://www.displayspecifications.com/en/model/c0d5b9f 1
what_if Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ιωσηφ κανονιστε εκει στο you καμια 55αρα 4κ VA hdr σε καλη τιμουλα κ ζητα ποσοστα σου λεω θα σε ξεπουλησουμε 1
notist Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, what_if είπε Ιωσηφ κανονιστε εκει στο you καμια 55αρα 4κ VA hdr σε καλη τιμουλα κ ζητα ποσοστα σου λεω θα σε ξεπουλησουμε Ναι ναι και εγώ μέσα. Όλοι όσοι χτυπήσαμε την blaupounkt περιμένουμε.
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, notist είπε Ναι ναι και εγώ μέσα. Όλοι όσοι χτυπήσαμε την blaupounkt περιμένουμε. Δηλαδή ακόμα δεν αγοράσατε ολοκαίνουργια τηλεόραση θα την δώσετε ; Η εννοείς ότι θα παρεις και την 4κ αν βγει καμία σε προσφορα;
maxdore217 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Ξεχνάτε κάτι όμως , στην περίπτωση την blaupounkt το YOU είχε περισσότερο ανάγκη στηρίξεις από εσάς ...60+ κομμάτια δεδομένου ότι το καλοκαίρι θα έρθουν και κάποιες καλές τιμές γενικά στις tv ( θα ήταν δύσκολο να τις κρατήσει στην άκρη ) οπότε η 55 το βλέπω δύσκολο να την βάλουν άμεσα , γιατί στην ουσία δεν το χρειάζονται ! Αυτή του θέματος 43'' 4k πρέπει να είσαι στο μισό μέτρο να την αγοράσεις + σχεδόν όλοι έχουμε μια αντίστοιχη ( χωρίς 4k αλλά με πολύ ανώτερη εικόνα στα full hd από αυτήν. _
iosif1980 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, what_if είπε Ιωσηφ κανονιστε εκει στο you καμια 55αρα 4κ VA hdr σε καλη τιμουλα κ ζητα ποσοστα σου λεω θα σε ξεπουλησουμε Έχετε καμία πρόταση σε μοντέλο; ;;; 😉😁
vgiozo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέφτουν οι τιμές / γίνονται προσφορές στα μοντέλα 49, 50, 55" και στις 40-43" στα 400+ και θεωρείται και προσφορά... Εγώ τέτοια χρειάζομαι, αλλά το αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να δώσω πάνω από 320-340€ για τις πιο επώνυμες και σίγουρα όχι πάνω από 300€ για τις vestel-φασόν σε αυτές τις ίντσες, και πολύ τους είναι... Να τις δίνουν στα 400€ να τις καμαρώνουν στις αποθήκες και στα ράφια. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από vgiozo
notist Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, stelios18120 είπε Δηλαδή ακόμα δεν αγοράσατε ολοκαίνουργια τηλεόραση θα την δώσετε ; Η εννοείς ότι θα παρεις και την 4κ αν βγει καμία σε προσφορα; Εμένα την πήρε ο πατέρας μου. Έκανα το λάθος και του είπα ότι την αγόρασα για εκείνον πριν την δοκιμάσω. Κατέβασα δορυφορικά κανάλια είδα και μπαλίτσα σε ουγγρικό κανάλι HD στον eutelsat 9 ελεύθερο σε πολύ καλή εικόνα. Αλλά αν υποσχεθείς σε μεγάλο άνθρωπο κάτι είναι σαν τα μωρά χαχαχαχα. Για αυτό εξέφρασα ενδιαφέρον. Αν την είχα κρατήσει ήμουν ικανοποιημένος.
maxdore217 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, iosif1980 είπε Έχετε καμία πρόταση σε μοντέλο; ;;; 😉😁 Λίγο πολύ , σχεδόν οι περισσότερες κάποια έκπτωση έχουν ( ωστόσο δεν έχουν θεωρηθεί ως προσφορές με βάση την τιμή και την απόδοση τους ) ένα μοντέλο που δεν έχει το you σε προσφορά , αλλά δεν έχει και απόθεμα όπως λέει είναι αυτό : https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis-panasonic/tv-panasonic-smart-4k-hdr-50-tx-50ex703e είναι - 5'' Μικρότερη ωστόσο έχει ΜVA Panel και η panasonic δεν έχει λοταρία στα πανελάκια της ( αν κάνω λάθος ας ενημερώσει κάποιος που μπορεί να ξέρει κάτι περισσότερο ) αυτή θα ήταν μια καλή πρόταση αν μπορεί να βγει οικονομικά ( με δεδομένο ότι οι περισσότεροι θα δουν 49~55'' για κύρια tv .
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Παιδιά εγώ αγόρασα πριν λίγες ημέρες την Samsung ue43mu6122 από Media markt. Απίστευτη εικόνα και ευκρίνεια στην επίγεια τηλεόραση Την αγόρασα στα 469 ευρώ. Στα ίδια χρήματα μπορούσα να πάρω f&u ή jvc κλπ κλπ, με περισσότερες ίντσες αλλά η ποιότητα ήταν ημέρα με την νύκτα. Λοιπόν την αγόρασα στα 469… η τηλεόραση είχε πρόβλημα με ένα σκουπιδάκι στο κέντρο της οθόνης, όπου προφανώς είχε εγκλωβιστεί καθώς έκλεινε το πάνελ.. Φαινόταν σαν 3-5-6 καμένα πιξελ, αλλά δεν ήταν γιατί ήταν ακανόνιστο το σχήμα. Επικοινώνησα με Samsung και μου είπαν να πάω για άμεση αντικατάσταση στο κατάστημα, όπως και έγινε την επομένη ημέρα, όπου το συγκεκριμένο κατάστημα είχε την συγκεκριμένη τηλεόραση μόνο για μια ημέρα, σε έχτρα προσφορά στα 399 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!! Μου επέστρεψαν και τα 70 ευρώ!!!!!!!!! Να είναι καλά το σκουπιδάκι!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα