stavros34 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά τα φώτα σας καθότι άγνωστα αυτά... Αυτή η μητρική MSI G31m3 μπορεί να πάρει επάνω της αυτήν την κάρτα sapphire hd 4870 vapor X toxic 1gb PCI-e radeon?
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1ης γενιάς έχει, αλλά μια χαρα την δέχεται, μην σε απασχολεί. (Λογικά επίτηδες του είπες για δυο, απλα το λέω) 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, stavros34 είπε Τι εννοείς επίτηδες του είπες για δυο? Για να μην σου πει όχι δεν έχει 2ης γενιάς και έχει πρώτης, και εσύ να νομίζεις ότι δεν ειναι συμβατό. Είναι συμβατό. Αλλά δεν είναι pci express gen 2.0 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, stavros34 είπε Τι εννοείς επίτηδες του είπες για δυο? Ότι είπε ο Sheo. Το ερώτημα είναι τι χρήση κάνεις? Για απλή χρήση δεν θα έχεις πρόβλημα. Για πιο απαιτητική χρήση θα σε κόβει.
stavros34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Απλή χρήση το θέλω καμιά ταινία ιντερνέτ και λίγα παλιά παιχνίδια. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.
stavros34 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Πείτε μου και κάτι ακόμα πρέπει το τροφοδοτικό να έχει 2 συνδέσεις για να πάρει αυτήν την κάρτα γραφικών ο υπολογιστής? Πόσα βατ πρέπει να είναι για να την σηκώσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα