TsironakosMix Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον, αποφασισα να μεταβω σε ενα πιο ποιοτικο ρουτερ για περισσοτερες ρυθμισεις(bandwidth limit,snr setting κτλπ..) Ετσι αποφασισα να παρω το DSL- AC56U της ASUS. Εχω συνδεση vodafone 24αρα με 2mbps upload. Ωραια το συνδεω ολα καλα, παω να κανω ενα speed test και δυστηχως η ταχυτητα μου ειναι μειωμενη κατα 200kb. Με το router της vodafone(ZTE ZXHN H108N 2.5) επιανα download 1800kb με το ASUS πιανω 1600κβ. (Ειμαι με SNR 6 σταθερα) Αν κατεβασω το SNR μεσα απο τις ρυθμισεις της ASUS στο 5 (μου λεει οτι το current snr ειναι στο 1.3) και εννοειτε πιανω σαφως καλυτερη ταχυτητα γυρω στα 2000kb, το θεμα ομως ειναι οτι ετσι μου κανει αποσυνδεσεις ανα λιγες ωρες.(Εντωμεταξυ οταν κανει αποσυνδεση και ξαναγυρισω τα settings στις κανονικες ρυθμισεις το snr ΔΕΝ επανερχεται με τιποτα και το router θελει reset για να ξαναπιασει ιντερνετ) Δοκιμασα να κανω reset,update firmware, να βαλω παλιοτερα firmwares αλλα καμια τυχη. Επισης δοκιμασα να κανω disable το SRA να βαλω το Rx AGC GAIN στο high performance αλλα παλι η ταχυτητα ειναι μειωμενη στα 1600kb... Δοκιμασα να αλλαξω channel, να βαλω mhz 20 η 40 αλλα τιποτα... Τελος στο ρουτερ της ASUS μ εχει βαλει αυτοματα σε Annex A/I/J/L/M ενω στo ΖΤΕ ημουνα σταθερα σε M, αν αλλαξω το Annex στην Asus και το βαλω Annex M ανεβαινει η ταχυτητα στα 1700kb αλλα τρωω αποσυνδεσεις... Τηλεφωνο που πηρα στην ASUS μου ειπανε τα κλασσικα για reset αλλαγη firmware κτλπ κτλπ. Εντωμεταξυ το συγκεκριμενο ρουτερ δεν δεχετε ουτε custom firmware απο DDWRT ουτε Merlin... Εχει κανεις καμια εμπειρια με τα συγκεκριμενα ρουτερ; Αν υπαρχει ισως καποια ρυθμιση ωστε να μου ερθει η ταχυτητα στα ισα οσο ειχα με το ZTE; Γιατι τωρα 100ε ρουτερ κριμα ειναι να το πεταξω στην αποθηκη και να παω στο μανισιο της vodafone παλι... (Το ιδιο θεμα εχει και ακομη ενας αποτι ειδα στην σελιδα του eshopgr στα comments ο οποιος δεν εχει βρει λυση..) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από TsironakosMix
chios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δες μέσα από το ρουτερ σε τι ταχύτητα κλειδώνει το ZTE και σε τι το Asus.
georgeγ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Δοκιμασα να κανω reset,update firmware, να βαλω παλιοτερα firmwares αλλα καμια τυχη. Επισης δοκιμασα να κανω disable το SRA να βαλω το Rx AGC GAIN στο high performance αλλα παλι η ταχυτητα ειναι μειωμενη στα 1600kb... Δοκιμασα να αλλαξω channel, να βαλω mhz 20 η 40 αλλα τιποτα... Τελος στο ρουτερ της ASUS μ εχει βαλει αυτοματα σε Annex A/I/J/L/M ενω στo ΖΤΕ ημουνα σταθερα σε M, αν αλλαξω το Annex στην Asus και το βαλω Annex M ανεβαινει η ταχυτητα στα 1700kb αλλα τρωω αποσυνδεσεις... εγω το εχω σε ANNEX A
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 το καθε ρουτερ εχει το δικο του chipset οποτε και συγχρονιζει σε διαφορετικη ταχυτητα.δεν υπαρχει λογος να βαλεις annex m αν δεν σου εχει δωσει ο παροχος annex m.ειναι για παραπανω Upload το annex m. και με το annex m πρεπει να χασεις ταχυτητα στο Upload διοτι καποια bits per tone του download χρησιμοποιουνται για το παραπανω Upload. On 9/3/2018 at 1:28 PM, TsironakosMix said: Λοιπον, αποφασισα να μεταβω σε ενα πιο ποιοτικο ρουτερ για περισσοτερες ρυθμισεις(bandwidth limit,snr setting κτλπ..) Ετσι αποφασισα να παρω το DSL- AC56U της ASUS. Εχω συνδεση vodafone 24αρα με 2mbps upload. Ωραια το συνδεω ολα καλα, παω να κανω ενα speed test και δυστηχως η ταχυτητα μου ειναι μειωμενη κατα 200kb. Με το router της vodafone(ZTE ZXHN H108N 2.5) επιανα download 1800kb με το ASUS πιανω 1600κβ. (Ειμαι με SNR 6 σταθερα) Αν κατεβασω το SNR μεσα απο τις ρυθμισεις της ASUS στο 5 (μου λεει οτι το current snr ειναι στο 1.3) και εννοειτε πιανω σαφως καλυτερη ταχυτητα γυρω στα 2000kb, το θεμα ομως ειναι οτι ετσι μου κανει αποσυνδεσεις ανα λιγες ωρες.(Εντωμεταξυ οταν κανει αποσυνδεση και ξαναγυρισω τα settings στις κανονικες ρυθμισεις το snr ΔΕΝ επανερχεται με τιποτα και το router θελει reset για να ξαναπιασει ιντερνετ) Δοκιμασα να κανω reset,update firmware, να βαλω παλιοτερα firmwares αλλα καμια τυχη. Επισης δοκιμασα να κανω disable το SRA να βαλω το Rx AGC GAIN στο high performance αλλα παλι η ταχυτητα ειναι μειωμενη στα 1600kb... Δοκιμασα να αλλαξω channel, να βαλω mhz 20 η 40 αλλα τιποτα... Τελος στο ρουτερ της ASUS μ εχει βαλει αυτοματα σε Annex A/I/J/L/M ενω στo ΖΤΕ ημουνα σταθερα σε M, αν αλλαξω το Annex στην Asus και το βαλω Annex M ανεβαινει η ταχυτητα στα 1700kb αλλα τρωω αποσυνδεσεις... Τηλεφωνο που πηρα στην ASUS μου ειπανε τα κλασσικα για reset αλλαγη firmware κτλπ κτλπ. Εντωμεταξυ το συγκεκριμενο ρουτερ δεν δεχετε ουτε custom firmware απο DDWRT ουτε Merlin... Εχει κανεις καμια εμπειρια με τα συγκεκριμενα ρουτερ; Αν υπαρχει ισως καποια ρυθμιση ωστε να μου ερθει η ταχυτητα στα ισα οσο ειχα με το ZTE; Γιατι τωρα 100ε ρουτερ κριμα ειναι να το πεταξω στην αποθηκη και να παω στο μανισιο της vodafone παλι... (Το ιδιο θεμα εχει και ακομη ενας αποτι ειδα στην σελιδα του eshopgr στα comments ο οποιος δεν εχει βρει λυση..)
TsironakosMix Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, poulinos είπε το καθε ρουτερ εχει το δικο του chipset οποτε και συγχρονιζει σε διαφορετικη ταχυτητα.δεν υπαρχει λογος να βαλεις annex m αν δεν σου εχει δωσει ο παροχος annex m.ειναι για παραπανω Upload το annex m. και με το annex m πρεπει να χασεις ταχυτητα στο Upload διοτι καποια bits per tone του download χρησιμοποιουνται για το παραπανω Upload. Annex m μου ειχε η vodafone απο τοτε π εκανα την συνδεση
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 και ο οτε αν βαλεις το ρουτερ σε annex m σε κλειδωνει σε annex m χωρις παραπανω ομως upload με αποτελεσμα να χανεις σε ταχυτητα στο download.οποιος εχει οτε και βγαλει το annex m θα συγχρονισει παραπανω.το ειχα αναφερει και σε καποιο θεμα στο insomnia που σε δοκιμες με καποιο μελος που ειχε θεμα βγαλαμε το annex m και επαιξε παραπανω υπαρχει και στην wikipedia σχεδιαγραμμα με τις συχνοτητεσ και τα bits per tone ανα annex που δειχνουν οτι το annex m εχει λιγοτερες στο down και πιο πολλες στο up απο οτι το annex a(συγκριτικα με annex a)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα