Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει προσφορά μέσω της ιστοσελίδας της samsung για την Ue55mu8000 στα 899$ η ~730€ με τα μεταφορικά μέσα.Τρομερη προσφορά νομίζω αλλά δεν γνωρίζω αν στέλνει Ελλάδα δεν ειδα.Επισης δίνει και δυνατότητα χρηματοδότησης νομίζω μέσω ενός προγράμματος της εταιρείας.Οριστε και το link

https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/4k-uhd-tvs/55--class-mu8000-4k-uhd-tv-un55mu8000fxza/

Δημοσ.

Αν έχεις απάντηση γράψε εδώ. Το θέμα είναι ότι και να στείλουν θα έχει τελωνεία κλπ οπότε δεν θα είναι αυτή η τιμή.

Δημοσ.

Και το πλαίσιο την είχε 849 την 49αρα προχθές έχοντας παίξει χαμηλότερη τιμή στα 999 νομίζω θα παίξει η σειρά 8 καμία προσφορά καλυτερη

Δημοσ.

Αν ηταν προσφορα παγκοσμια θα το ειχε διαφημισει και η Samsung Hellas......Δυστυχως χλωμο, τα δικα μας τζιμανια ειναι ετη φωτος πισω σε αυτα.

Δημοσ.

Μη ξεχνάτε ότι οι τηλεοράσεις για Αμερική δεν υποστηρίζουν σήμα σε DVB-T (το αμερικάνικο είναι το ATSC) οπότε δεν θα παίζει τα κανάλια DIGEA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε φπα και εξοδα εκτελωνισμου μεσα και ξεπερνας για πλακα το χιλιαρικο...

Κι αν στελνουν που δεν υπαρχει περιπτωση γιατι υπαρχουν retailers κλπ απο τοπικη αγορα...

Εδω δεν στελνουν tv απο ευρωπαικα site...

Μιλαμε για ογκο...

Αστο καλυτερα...

Επεξ/σία από panos7
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...