Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ..Σήμερα έφαγα ένα εκπληκτικό άκυρο από ένα παιχνίδι που το παίζω λίγο καιρό τώρα.

Πρόκειται για το heavy rain game το οποίο σε αρκετά προχωρημένο σημείο το PS κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν.

Έκλεισα το power και το ξανα άνοιξα...Στην προσπάθειά μου να το ξαναπαίξω διαπίστωσα πως χάθηκαν όλα τα saves

και με ξεκινούσε από την αρχή.Δεν το έσπασα ακόμη περιμένω να ακούσω μήπως υπάρχει κάποια λύση δεν ξέρω..

Μετά το λόγο έχει το σφυρί :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akmakas είπε

Χαιρετώ..Σήμερα έφαγα ένα εκπληκτικό άκυρο από ένα παιχνίδι που το παίζω λίγο καιρό τώρα.

Πρόκειται για το heavy rain game το οποίο σε αρκετά προχωρημένο σημείο το PS κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν.

Έκλεισα το power και το ξανα άνοιξα...Στην προσπάθειά μου να το ξαναπαίξω διαπίστωσα πως χάθηκαν όλα τα saves

και με ξεκινούσε από την αρχή.Δεν το έσπασα ακόμη περιμένω να ακούσω μήπως υπάρχει κάποια λύση δεν ξέρω..

λογικα εχεις συνδεθει στο ιδιο προφιλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι πιθανο να εχει χαλασει ΕΝΑ save οταν κολλησε. Ολα τα save του παιχνιδιου, δυσκολο. Πολυ δυσκολο. Εκτος κι αν ειναι προβλημα στο hardware σου (δισκος, πυκνωτες, τροφοδοτικο κτλ.)

Κανε υπομονη. Παιξε κανενα αλλο παιχνιδι μεχρι να ηρεμησεις, για 1-2 μερες. Μετα αν θες το ξαναψαχνεις.

Spoiler

Μη τολμησεις και σπασεις μια απο τις καλυτερες κονσολες ολων εποχων. Αλλιως ουτε καλημερα.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Like 1
Δημοσ.

Στο ιδιο λογαριασμό συνδέεται από μόνο του πάντα....Πολύ περίεργο πραγματικα.

Χαθήκαν όλα τα save μα όλα όμως μηπως χτύπησε ο δίσκος δεν νομίζω το PS3 ειναι πιπίλα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, akmakas είπε

Σπάστο να ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Εμενα μου χαλασε το δισκο σε λιγοτερο απο χρονο. Tο μηχανημα ηταν ολοκαινουριο. Εβαλα ενα επωνυμο κι ησυχασα.

Απο τοτε παντα backup σε φλασακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...