darkk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια βρισκομαι αναμεσα σε αυτο το δίλημμα ιδιετερα στην καμερα τους. Μπορειται να με βοηθήσετε αν πραγματικα γνωριζεται ?
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Από όσο γνωρίζω το P10 plus έχει καλύτερη (ες) κάμερα (ες) από το S7 edge ΑΝ και για μένα περίμενε το P20 / plus να δεις τι έχει να προσφέρει και αυτό και δες και το S8 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Zengar Zombolt
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εγώ πάλι λέω ότι το edge έχει όχι απλός καλύτερη αλλά ανώτερη από το P10 plus.
darkk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Κ γω αυτο πιστευω.. Εκτος κ αν το p10 plus θελει τιποτα ρυθμισεις αν κ σε χαμηλο φωτισμο αλλα κ γενικα το s7 βγαζει φοβερες φβτο. Απλα το s7 edge το εχω κ ηθελα να κανω μια αλλαγη σε κινητο με διπλη καμερα οχι ακριβω κ καλη καμερα...
GianniSM Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 To S8+ είναι φθηνότερο από το Ρ10 γιατί κοιτάζεις το 7αρι; και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα είμαι.
darkk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 To 7ari to exw apla to p10 plus einai 128/6 katalaves.?
Vamvakaris21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 σχετικά με την κάμερα, σε p10 θα πας αν θες πολλά πορτρέτα με το τεχνητό θόλωμα που κάνει, ή αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τρίποδο, light painting, τοπία με νερό μακράς διάρκειας κτλ. σε μέρα πιστεύω ότι το p10 έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα αλλά σε νύχτα χωρίς φλας έχει χειρότερο αποτέλεσμα. Τέλος έχει τον δυνατό ασπρόμαυρο φακό αν σε ενδιαφέρει βέβαια
darkk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ok vohthises arketa file mou... Eyxaristw. Ara tha poulhsw to p10 plus k tha krathsw to s7 edge.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα