Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο Asus strix 1070ti σε sli και σκεύτομαι για , custom water cooling. Ποίο πολύ για ομορφιά αλλά γενικά αξίζει σε αυτές τις καρτούλες; Τι λέτε; Σκέφτομαι να πάρω και Corsair Crystal 570X RGB

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αξίζει εκτός και αν παίξεις με overclocking...

Που για μένα το overclocking ,σε μια 1070Ti σε sli είναι υπερβολικό και ανούσιο...

Αλλά αν θέλεις τόσο πολύ να βάλεις water cooling είναι μια καλή επιλογή το crystal 570x rgb

Δημοσ.

Θα το θέσω ώς εξής: Το κόστος για το όλο εγχείρημα φτάνει (και ξεπερνάει) άνετα το pricetag μίας εκ των δύο καρτών.

Απο εκεί και πέρα,περι ορέξεως....Θές χαμηλή στάθμη θορύβου,ομορφιά,o/c,γουατέβα.

Ο ουρανός και το πορτοφόλι σου είναι το όριο.

• Like 4
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Donacgreece είπε

Έχω δύο Asus strix 1070ti σε sli και σκεύτομαι για , custom water cooling. Ποίο πολύ για ομορφιά αλλά γενικά αξίζει σε αυτές τις καρτούλες; Τι λέτε; Σκέφτομαι να πάρω και Corsair Crystal 570X RGB

Φίλε μου είχα και εγώ 1070sli. Θα σου πρότεινα να τις πουλήσεις και να πάρεις 1080ti! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν καν για το pcb της strix, μπλοκ. Το να πας σε ΑΙΟ είναι προφανώς άσχημο.

H EK υποστηρίζει οτι υπάρχει συμβατότητα με το block της 1080 GTX Strix.

Παίζουν βέβαια και τα revision της κάρτας.Η Asus δέν τα συνηθίζει αυτά, εν αντιθέσει με κάτι εταιρίες που αλλάζουν το PCB και δέν ενημερώνουν κανέναν (γκούχου-Giga-γκούχου-Byte)  

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 2
Δημοσ.
On 3/8/2018 at 10:39 PM, Donacgreece said:

Αν έχεις ήδη w/c στο σύστημά σου και θέλεις να το επικτείνεις για ομορφιά, ή μείωση θορύβου (αφού να εξαφανιστεί ο θόρυβος από τις δύο ψύκτρες τους), τότε θα σου πρότεινα να το προχωρήσεις.

Αν όμως, θέλεις να τις κάνεις o/c, ή δεν έχεις καθόλου w/c και θα το βάλεις από το μηδέν, μην το σκέφτεσαι καθόλου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanasis19 είπε

Για να κάνω watercooling σε μια RX570 τί προτείνετε ? Εχει κάνει κανεις? Θέλω φυσικά και να μπαινει.

Δεν αξίζει σε τόσο φθηνή κάρτα. Δες πατεντα με κάποια ΑΙΟ.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, thanasis19 είπε

Για να κάνω watercooling σε μια RX570 τί προτείνετε ? Εχει κάνει κανεις? Θέλω φυσικά και να μπαινει.

Ρε αδερφέ sorry κιόλας αλλά μόνο το waterblock είναι πιο ακριβό από την κάρτα σου :D.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, thanasis19 είπε

Ελεγα μήπως γίνεται με κόστος όσο ενα φθηνό συστημα 50-70 ευρω. Γιατί τώρα το καλοκαίρι θα εχουν θερμοκρασίες.

Να σου δώσω μια 290Χ  με μπλοκ κτλπ που έχω σχεδόν 2 χρόνια στο ντουλάπι; 😜😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...