mkp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο usb στο router(Speedport W 724V) για να το βλέπω ως network drive, άλα το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση, γράφοντας \\192.168.1.1 στο Run τότε μου βγαίνει το παρακάτω error message Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από mkp
vAg0s97 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλημέρα , υπάρχουν vulnerabilities με το SMB1 για αυτό by default στα Windows 10 είναι disabled. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις όμως manually ακολουθόντας την εικόνα που έχω επισημάνει. Με το να ενεργοποιήσεις αυτό το πρωτόκολλο όμως θα εκθέσεις το μηχάνημά σου σε άλλους κινδύνους, οπότε είναι επιλογή σου για το άμα θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Best option που έχεις χωρίς να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα , εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα , είναι η αγορά μιας τέτοιας συσκευής (δεν κάνω προώθηση προϊόντος απλά δεν γνωρίζω ακριβώς την ονομασία της) , η οποία θα μπορέσει να δώσει IP στην συσκευή σου, είτε αυτή είναι σκληρός δίσκος ή εκτυπωτής χωρίς να χρειαστείς να εκθέσεις την/τις συσκευή/ες σου σε κίνδυνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα