gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Για εμένα είναι καλές οι 50 ίντσες για αυτό και την κοιτούσα. Λόγο 3d και διπλού δεκτή. Βέβαια δεν ξέρω το πάνελ της αν είναι καλό και αν αξίζει στα 790. Για αυτό και το ρώτησα εδώ μιας και από αυτό το τόπικ το ξεκίνησα να το ψάχνω λιγάκι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Κοιτα ειναι VA panel 10bit 120Hz και ειναι η τελευταια 3D που υπαρχει. Απλα δεν εχει γυαλια μεσα αλλα και samsung να βρεις απο αγγελια κανουν αλλα για να δεις ταινια 3D στην 50αρα πρεπει να εισαι 1.5.1.8 μετρα. Δεν ρωτας ποσο σου δινουν και την 58αρα μπας και την τσιμπησω εγω.
gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Τόσο είναι η απόσταση μου από την τηλεόραση. 2m max. Και η πλάκα είναι ότι φεύγουν και δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάρω και εγώ 1. Δεν ξέρω γιατί. Το πρωί είχαν 10 και τώρα 1 τελευταία. Τι τους έπιασε ξαφνικά δεν ξέρω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ειναι η εποχη που βγαινουν τα νεα μοντελα, προφανως θελουν να τις διωξουν για να μην μεινουν και μετα αναγκαστουν να τις βαλουν ακομα πιο κατω για να φυγουν. Στα ριβιους κερδιζει καλα λογια, αν και εχει και ελλείψεις οπως πχ οτι δεν εχει ηχο bluetooth οπως βλεπω. Δεν την εχω δει να παιζει για να εχω πληρη εικονα για την αξια της, απλα τα λεφτα της μου φαινονται πολλα, ακομα και στα 800 για 50αρα σημερα. Οταν λεω πολλα, εννοω για να την θεωρησω καλη τιμη-ευκαιρια-προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα