LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στο YOU Panasonic TX-65EX780E 1899 ευρω επομενη τιμη Skroutz 2097 https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis-panasonic/tv-panasonic-smart-4k-hdrpro-65-tx-ex780 Στο YOU Panasonix TX-50EX780 999 ευρω επομενη τιμη Skroutz 1147 https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis-panasonic/tv-panasonic-smart-4k-hdrpro-50-tx-ex780 VA panel και οι δυο 10bit 120Hz 3D που πλεον δεν βρισκεις διπλο tuner HDR 10 και πολλα αλλα. 1 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Παντως για 7 ιντσες λιγοτερες πιστευω συμφερει η TX-58EX780E απο τα Mediamarkt με 1299 ευρω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Ακόμη δεν την πήρες; Γιατι εχω μαζεψει τα λεφτα;
gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλησπέρα! Ας πει κανένας την γνώμη του για την 50άρα. Έχει κανένας καμία άποψη γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω.
saxos55 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, gtferrari είπε Καλησπέρα! Ας πει κανένας την γνώμη του για την 50άρα. Έχει κανένας καμία άποψη γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω. https://www.insomnia.gr/forums/forum/64-τηλεoράσεις/
gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, saxos55 είπε https://www.insomnia.gr/forums/forum/64-τηλεoράσεις/ Το ξέρω φίλε μου ότι μπορώ να φτιάξω καινούργιο θέμα απλά αφού υπάρχει ήδη και πάντα το συζητάμε λίγο στο αν αξίζει ή όχι σαν τηλεόραση για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ.
saxos55 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Το θέμα υπάρχει, η προσφορά όμως όχι. Εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι να την πάρεις στην αρχική τιμή, όμως εδώ είναι το section "Προσφορές". Οπότε σε ένα θέμα που έχει κλείσει από τις 9 Μαρτίου, δεν το "ανασταίνουμε" για να ρωτήσουμε κάτι αφού στην ουσία έρχεται στην πρώτη σελίδα και δίνει την εντύπωση πως η προσφορά υπάρχει πάλι. Για αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις στο άλλο section που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα.
gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, saxos55 είπε Το θέμα υπάρχει, η προσφορά όμως όχι. Εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι να την πάρεις στην αρχική τιμή, όμως εδώ είναι το section "Προσφορές". Οπότε σε ένα θέμα που έχει κλείσει από τις 9 Μαρτίου, δεν το "ανασταίνουμε" για να ρωτήσουμε κάτι αφού στην ουσία έρχεται στην πρώτη σελίδα και δίνει την εντύπωση πως η προσφορά υπάρχει πάλι. Για αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις στο άλλο section που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα. Φίλε μου συγνώμη αλλά η προσφορά υπάρχει ακόμα και ισχύει κανονικότατα. Ένα κλικ να έκανες μάλλον δεν θα κάναμε τώρα αυτή την συζήτηση και σταματάω εδώ γιατί όλα αυτά είναι άσχετα με το θέμα. Ότι θέλεις να μου πεις με μήνυμα προσωπικό. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 "Δεν υπαρχει προσφορα", αφου εκει ειναι η τιμη της και σε αλλο μαγαζι. Πολλα τα λεφτα για 50αρα, δεν θα την επελεγα.
saxos55 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μα προφανώς και έκανα κλικ πριν τα γράψω και μάλιστα ήμουν από κινητό. Αλλά έλα που όταν έκανα κλικ για κάποιο λόγο μου την έβγαλε σε άλλη τιμή. Λες να καθόμουν να γράψω όλα αυτά χωρίς καν να έχω μπει; Δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλαγή cache, πρόβλημα στο site, κάτι άλλο. Όπως και να 'χει έχεις δίκιο, οπότε άκυρη η προτροπή μου για post στις τηλεοράσεις.
gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, matrixxx είπε "Δεν υπαρχει προσφορα", αφου εκει ειναι η τιμη της και σε αλλο μαγαζι. Πολλα τα λεφτα για 50αρα, δεν θα την επελεγα. Ευχαριστώ matrixxx. Μου την δίνουν στα 790€ εκεί λες να αξίζει;
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Που στην δινουν 790 μπας και εχει σε καμια καλη τιμη την 58αρα για να την παρω επειδξ ειναι η τελευται σε 3D που υπαρχει.
gtferrari Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Που στην δινουν 790 μπας και εχει σε καμια καλη τιμη την 58αρα για να την παρω επειδξ ειναι η τελευται σε 3D που υπαρχει. Το ξέρω για αυτό και το σκέφτομαι. Μέσα από την Panasonic ένας φίλος μου μπορεί να το κανονίσει. Απλά πρέπει να του απαντήσω και δεν ξέρω αν όντως αξίζει έστω και τα 790
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ειναι λιγες οι 50 ιντσες εγω εδωσα plasma 50αρα και στο τελος θα παρω χειροτερη εγω απο αυτες κοιταω μονο την 58αρα που ειναι στα Media 1299 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα