Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο YOU Panasonic TX-65EX780E 1899 ευρω επομενη τιμη Skroutz 2097

https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis-panasonic/tv-panasonic-smart-4k-hdrpro-65-tx-ex780

Στο YOU Panasonix TX-50EX780 999 ευρω επομενη τιμη Skroutz 1147

https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis-panasonic/tv-panasonic-smart-4k-hdrpro-50-tx-ex780

VA panel και οι δυο 10bit 120Hz 3D που πλεον δεν βρισκεις διπλο tuner HDR 10 και πολλα αλλα.

• Like 1
  • Thanks 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ας πει κανένας την γνώμη του για την 50άρα. Έχει κανένας καμία άποψη γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saxos55 είπε

Το ξέρω φίλε μου ότι μπορώ να φτιάξω καινούργιο θέμα απλά αφού υπάρχει ήδη και πάντα το συζητάμε λίγο στο αν αξίζει ή όχι σαν τηλεόραση για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ.

Δημοσ.

Το θέμα υπάρχει, η προσφορά όμως όχι. Εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι να την πάρεις στην αρχική τιμή, όμως εδώ είναι το section "Προσφορές".

Οπότε σε ένα θέμα που έχει κλείσει από τις 9 Μαρτίου, δεν το "ανασταίνουμε" για να ρωτήσουμε κάτι αφού στην ουσία έρχεται στην πρώτη σελίδα και δίνει την εντύπωση πως η προσφορά υπάρχει πάλι. Για αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις στο άλλο section που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Το θέμα υπάρχει, η προσφορά όμως όχι. Εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι να την πάρεις στην αρχική τιμή, όμως εδώ είναι το section "Προσφορές".

Οπότε σε ένα θέμα που έχει κλείσει από τις 9 Μαρτίου, δεν το "ανασταίνουμε" για να ρωτήσουμε κάτι αφού στην ουσία έρχεται στην πρώτη σελίδα και δίνει την εντύπωση πως η προσφορά υπάρχει πάλι. Για αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις στο άλλο section που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα.

Φίλε μου συγνώμη αλλά η προσφορά υπάρχει ακόμα και ισχύει κανονικότατα. Ένα κλικ να έκανες μάλλον δεν θα κάναμε τώρα αυτή την συζήτηση και σταματάω εδώ γιατί όλα αυτά είναι άσχετα με το θέμα. Ότι θέλεις να μου πεις με μήνυμα προσωπικό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

"Δεν υπαρχει προσφορα", αφου εκει ειναι η τιμη της και σε αλλο μαγαζι. Πολλα τα λεφτα για 50αρα, δεν θα την επελεγα.

Δημοσ.

Μα προφανώς και έκανα κλικ πριν τα γράψω και μάλιστα ήμουν από κινητό. Αλλά έλα που όταν έκανα κλικ για κάποιο λόγο μου την έβγαλε σε άλλη τιμή. Λες να καθόμουν να γράψω όλα αυτά χωρίς καν να έχω μπει;

Δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλαγή cache, πρόβλημα στο site, κάτι άλλο. Όπως και να 'χει έχεις δίκιο, οπότε άκυρη η προτροπή μου για post στις τηλεοράσεις.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

"Δεν υπαρχει προσφορα", αφου εκει ειναι η τιμη της και σε αλλο μαγαζι. Πολλα τα λεφτα για 50αρα, δεν θα την επελεγα.

Ευχαριστώ matrixxx. Μου την δίνουν στα 790€ εκεί λες να αξίζει;

Δημοσ.

Που στην δινουν 790 μπας και εχει σε καμια καλη τιμη την 58αρα για να την παρω επειδξ ειναι η τελευται σε 3D που υπαρχει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Που στην δινουν 790 μπας και εχει σε καμια καλη τιμη την 58αρα για να την παρω επειδξ ειναι η τελευται σε 3D που υπαρχει.

Το ξέρω για αυτό και το σκέφτομαι. Μέσα από την Panasonic ένας φίλος μου μπορεί να το κανονίσει. Απλά πρέπει να του απαντήσω και δεν ξέρω αν όντως αξίζει έστω και τα 790

Δημοσ.

Ειναι λιγες οι 50 ιντσες εγω εδωσα plasma 50αρα και στο τελος θα παρω χειροτερη εγω απο αυτες κοιταω μονο την 58αρα που ειναι στα Media 1299 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...