Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δωρεάν τα Amnesia games στο Steam Απλά μπαίνετε στο Steam τα κάνετε claim και μετά είναι δικά σας για πάντα http://store.steampowered.com/news/37969/ 13 3
koooleeek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Πριν καιρό τα έδινε και το Humble, όπου τα είχαμε πάρει τότε. Όσοι δεν τα πήραν τοτέ, είναι καλή ευκαιρία τώρα απευθείας από το steam. 1
Lecter D Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Έχω την εντύπωση ότι δίνουν και το h1z1 free αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω, ας ρίξει κάποιος μια ματιά.
alfaeffe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 12 minutes ago, Lecter D said: Έχω την εντύπωση ότι δίνουν και το h1z1 free αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω, ας ρίξει κάποιος μια ματιά. Το H1Z1 γινεται free to play, δηλαδη δεν ειναι οτι το δινουν free για ενα διαστημα αλλα αλλαζει πολιτικη γενικα.
devilfish Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Lecter D είπε Έχω την εντύπωση ότι δίνουν και το h1z1 free αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω, ας ρίξει κάποιος μια ματιά. Το εκαναν F2P.
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, koooleeek είπε Πριν καιρό τα έδινε και το Humble, όπου τα είχαμε πάρει τότε. Όσοι δεν τα πήραν τοτέ, είναι καλή ευκαιρία τώρα απευθείας από το steam. και εγώ από εκεί τα είχα πάρει
keravnos21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εχει επιλογη ακριβως απο κατω για free σου λεει κανε εγκατασταση.
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Επειδή είμαι από κινητό και δε βγάζω άκρη, παίζει ακόμα ή τέλος;
desperados Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, phanispal είπε Επειδή είμαι από κινητό και δε βγάζω άκρη, παίζει ακόμα ή τέλος; Εμενα free μου τα βγαζει ακομα.
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ελπίζω να το προλάβω μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσω γιατί στο κινητό μου βγάζει τη mobile version του Steam και δε βγάζω άκρη.
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Το AMFP το είχα (ακόμα τα κλαίω), τσίμπησα το πρώτο που σπέρνει. Ευχαριστώ τον TS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα