Προς το περιεχόμενο

One plus 5T ή One plus 6?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Ψάχνω αυτό το διάστημα να αγοράσω ένα κινητό και έχω καταλήξει προς την εταιρεία One plus.
Έχω άμεση ανάγκη από αλλαγή κινητού καθώς το δικό μου έχει φουλάρει σε μνήμη και γενικά κολλάει υπερβολικά.
Το ερώτημά μου είναι αν αξίζει να περιμένω για το One plus 6 ή να αγοράσω το One plus 5T.
Εσείς τί θα κάνατε? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, B0mbas είπε

Καλησπέρα,
Ψάχνω αυτό το διάστημα να αγοράσω ένα κινητό και έχω καταλήξει προς την εταιρεία One plus.
Έχω άμεση ανάγκη από αλλαγή κινητού καθώς το δικό μου έχει φουλάρει σε μνήμη και γενικά κολλάει υπερβολικά.
Το ερώτημά μου είναι αν αξίζει να περιμένω για το One plus 6 ή να αγοράσω το One plus 5T.
Εσείς τί θα κάνατε? 

Αφου το εχεις αμεση αναγκη για ποιο λογο ρωτας αν αξιζει να περιμενεις μηνες για το Oneplus6?Δεν εχει λογικη αυτο το πραγμα.

Ασε που ουτως ή αλλως το 5t ειναι το γρηγοροτερο android με διαφορα και σε καλυπτει και με το παραπανω δεδομενου οτι βγαινει μεχρι 8gb ram μοντελο.

Εγω προσωπικα θα αγοραζα μεταξυ των 2 προφανως το 5t

1)αν ειχα αμεση αναγκη αλλαγης κινητου

2)Γιατι δεν ξερω ποτε βγαινει ακριβως το 6 και αν θα ειναι ακριβοτερο/χειροτερο σε καποια πραγματα(αν θα εχει θυρα ακουστικων πχ).

Δημοσ.

Ιούνιο έχω μάθει ότι βγαίνει το One plus 6.
Απλά ρωτάω γιατί κάποιος ίσως το έχει ψάξει παραπάνω και γνωρίζει να μου πει κάποιους λόγους είτε για να περιμένω για το 6 είτε όχι.
Ωστόσο κι εγώ μάλλον για το 5τ θα πάω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, B0mbas είπε

κάποιος ίσως το έχει ψάξει παραπάνω και γνωρίζει να μου πει κάποιους λόγους είτε για να περιμένω για το 6 είτε όχι.

Δεν υπαρχει τιποτα επισημο και αν ξερει καποιος κατι μαλλον θα πρεπει να δουλευει μεσα στην εταιρεια για το γνωριζει. Περαν τουτου μπορεις να παρεις το 5t και αν δεις αργοτερα οτι το 6ρι σε τραβαει περισσοτερο δινεις το 5t με μια μικρη διαφορα και αγοραζεις το 6ρι.

Χαμενος δεν βγαινεις μιας και δεν σε αναγκαζει κανεις να παντρευτεις για παντα το κινητο που θα παρεις :P

Στην παραπανω περιπτωση βεβαια ισως ηταν εξυπνο να προσεξεις τι αγορες θα κανεις.

Στα περιεχομενα του το κινητο ερχεται με προεγκατεστημενο screen protector,καλωδιο και τον γρηγορο φορτιστη του και μια θηκη σιλικονης.

Μην ξεχασεις αν πας για το 5τ να ψαξεις να βρεις(απο το γειτονικο myphone πχ)κωδικο για να εχεις 20ευρω εκπτωση σε αξεσουαρ(σου βγαινουν ετσι δωρεαν τα ακουστικα bullets της oneplus ή πολυ φθηνα μια απο τις θηκες της αν θες να παρεις καποια συγκεκριμενη).

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν υπαρχει τιποτα επισημο και αν ξερει καποιος κατι μαλλον θα πρεπει να δουλευει μεσα στην εταιρεια για το γνωριζει. Περαν τουτου μπορεις να παρεις το 5t και αν δεις αργοτερα οτι το 6ρι σε τραβαει περισσοτερο δινεις το 5t με μια μικρη διαφορα και αγοραζεις το 6ρι.

Χαμενος δεν βγαινεις μιας και δεν σε αναγκαζει κανεις να παντρευτεις για παντα το κινητο που θα παρεις :P

Στην παραπανω περιπτωση βεβαια ισως ηταν εξυπνο να προσεξεις τι αγορες θα κανεις.

Στα περιεχομενα του το κινητο ερχεται με προεγκατεστημενο screen protector,καλωδιο και τον γρηγορο φορτιστη του και μια θηκη σιλικονης.

Μην ξεχασεις αν πας για το 5τ να ψαξεις να βρεις(απο το γειτονικο myphone πχ)κωδικο για να εχεις 20ευρω εκπτωση σε αξεσουαρ(σου βγαινουν ετσι δωρεαν τα ακουστικα bullets της oneplus ή πολυ φθηνα μια απο τις θηκες της αν θες να παρεις καποια συγκεκριμενη).

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση για το voucher δεν είχα ιδέα.
Θα παραγγείλω το 5τ τελικά το αποφάσισα και με έπεισες :) 
Καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...