Tzimaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 και σε μένα δεν ήρθε e-mail , παρόλα αυτά μέσα στο UPLAY το game έλεγε για pre-loading και έτσι το έβαλα να κατέβει!
gildo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Tzimaras είπε και σε μένα δεν ήρθε e-mail , παρόλα αυτά μέσα στο UPLAY το game έλεγε για pre-loading και έτσι το έβαλα να κατέβει! Kαι σε εμενα το ιδιο.Το ειχε εμφανισει στο uplay xωρις να εχει ερθει mail.
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω στη διάθεσή μου τρεις προσκλήσεις για τη beta, 7-11 Φεβρουαρίου. Οι τρεις πρώτοι που θα απαντήσουν στο post θα πάρουν τα invites. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μολις ανοιξα και εγω το Uplay και το ειχα το beta στο library μου, κανω το preload. Ισως το δινουν σε διαφορους που ειχαν και το πρωτο?
gildo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11 το πρωι.Μου εστειλαν και το mail με το friend invite.Απο οτι γραφει τα invite θα μπορουμε να τα στειλουμε σημερα μετα τις 7.
panakos_thess Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα και απο εδω αντε να δουμε τελικα τι κανει το παιχνιδι!!!!!!!!!
enable_your_mind Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κατεβαζω και εγω και πλεον με τη γραμμη που εχω εδω Τσεχια to downloading στα παιχνιδια ειναι απολαυστικο...
Mitroglou7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε Έχω στη διάθεσή μου τρεις προσκλήσεις για τη beta, 7-11 Φεβρουαρίου. Οι τρεις πρώτοι που θα απαντήσουν στο post θα πάρουν τα invites. Θα εκτιμούσα μια πρόσκληση για να το δοκιμάσω γιατί το περιμένω πώς και πώς. Uplay name: Mitroglou777
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Θα εκτιμούσα μια πρόσκληση για να το δοκιμάσω γιατί το περιμένω πώς και πώς. Uplay name: Mitroglou777 Έγινε. Σε προσθέτω στο Uplay και σου κάνω την πρόσκληση. Έμειναν δύο.
jimmakos7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Έχω στη διάθεσή μου τρεις προσκλήσεις για τη beta, 7-11 Φεβρουαρίου. Οι τρεις πρώτοι που θα απαντήσουν στο post θα πάρουν τα invites. θα ηθελα και εγω μια προσκληση αν υπαρχει ακομα.
Tzane Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Έχω στη διάθεσή μου τρεις προσκλήσεις για τη beta, 7-11 Φεβρουαρίου. Οι τρεις πρώτοι που θα απαντήσουν στο post θα πάρουν τα invites. Αν εχει μεινει καμια προσκληση θα ηθελα και εγω μια
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jimmakos7 είπε θα ηθελα και εγω μια προσκληση αν υπαρχει ακομα. Εγινε. Έμεινε μία ακόμη. 1 λεπτό πριν, Tzane είπε Αν εχει μεινει καμια προσκληση θα ηθελα και εγω μια Οκ έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα