sotirisxp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν νμζ να υπαρχουν καπου στατιστικα του uplay...Υποθετω ομως οτι θα ειναι λιγοτεροι...Αντε να ειναι στα ιδια...και παλι εγραψα οτι ισχυει απο πανω. Δεν ξερω βεβαια πως ξεκινησε αυτη η συζητηση... ειναι πολλαπλασιοι στο uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, sotirisxp είπε ειναι πολλαπλασιοι στο uplay Σοβαρα?Εγω νομιζα οτι οι πιο πολλοι παιρνουν τα παιχνιδια στο steam λογω achievments,φιλων κτλπ...Εσυ γτ νομιζεις οτι ειναι πιο πολλοι στο uplay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Σοβαρα?Εγω νομιζα οτι οι πιο πολλοι παιρνουν τα παιχνιδια στο steam λογω achievments,φιλων κτλπ...Εσυ γτ νομιζεις οτι ειναι πιο πολλοι στο uplay? Tην κουβεντα αυτη την εχουμε ξανακανει στην σελ του 1..τεσπα εγω αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω πανω απο 120 στο friend list μου 20-25 τρεχουν το παιχνιδι απο το steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 λιγο endgame 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Το εβλεπα εχθες me likes what I see 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκινησε το preload για την beta.Eιναι 42 γιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 i'll pass..το πρώτο με είχε ξενερώσει αρκετά. Οπότε για μένα δεν υπάρχει λόγος αγοράς του 2ου στο κοντινό μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, gildo είπε Ξεκινησε το preload για την beta.Eιναι 42 γιγα. και εμενα μου ηρθε και εμαιλ, ενω δεν εχω κανει καν pre-order το 2... αλλα εχω αγορασει το 1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα τιποτα ακομα ρε γαμωτο. Ποτε είναι η Beta? Θα υπαρξει και open υποθετω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η private beta ειναι 7-10 φεβρουαριου.Ειχαν πει οτι θα ηταν μεχρι τις 11 αλλα μετα το εκαναν 10.Δεν βλεπω την επιλογη για invite friends για να σας κανω invite. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από gildo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ουτε εμενα μου ηρθε mail για την beta .. bummer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Θα κοιταξω μολις κατεβει αν εχει την επιλογη για invite 3 friends. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Και 'γω περιμένω..Δεν έχει έρθει κάτι..Βέβαια έκανα sign για την BETA χτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα