Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To παιχνιδι εχει θεμα με το dx12 απο την εποχη του 1.Oυτε με τα συστηματα εχει να κανει, ουτε με τις συνδεσεις(internet), ουτε με το anticheat(στο 1 δεν υπηρχε) ουτε και ξερω με το τι εχει να κανει κ μαλλον ουτε η ιδια η ubi ξερει τι φταιει.Αυτο που ξερω ειναι οτι τα CRASH σε dx12 δεν εχουν συκγεκριμενο timing,Μπορει να σου το κανει καθε ωρα,καθε μερα και μπορει να περασει 1 μηνας+ χωρις καθολου crash(οπως μου εχει τυχει) αλλα το προβλημα θα επανελθει

Εχω σταματησει να ασχολουμε με το 12 καιρο τωρα.Ομως διαβαζω και ανακριβιες οτι το 12 εχει τεραστια διαφορα σε αποδοση η ειναι καλυτερο οπτικα πραγματα που δεν ισχυουν.

Παιζω σε dx11 se 144hz 2k 50mbs 1080gtx+8700k ειναι απολυτα smooth οπως και στο 1 ουτε stuttering ουτε lag+stuttering.

Επεξ/σία από sotirisxp
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, sotirisxp είπε

To παιχνιδι εχει θεμα με το dx12 απο την εποχη του 1.Oυτε με τα συστηματα εχει να κανει, ουτε με τις συνδεσεις(internet), ουτε με το anticheat(στο 1 δεν υπηρχε) ουτε και ξερω με το τι εχει να κανει κ μαλλον ουτε η ιδια η ubi ξερει τι φταιει.Αυτο που ξερω ειναι οτι τα CRASH σε dx12 δεν εχουν συκγεκριμενο timing,Μπορει να σου το κανει καθε ωρα,καθε μερα και μπορει να περασει 1 μηνας+ χωρις καθολου crash(οπως μου εχει τυχει) αλλα το προβλημα θα επανελθει

Εχω σταματησει να ασχολουμε με το 12 καιρο τωρα.Ομως διαβαζω και ανακριβιες οτι το 12 εχει τεραστια διαφορα σε αποδοση η ειναι καλυτερο οπτικα πραγματα που δεν ισχυουν.

Παιζω σε dx11 se 144hz 2k 50mbs 1080gtx+8700k ειναι απολυτα smooth οπως και στο 1 ουτε stuttering ουτε lag+stuttering.

αυτή είναι η πιο σωστη αποψη που εχει γραφτει σε ολοκληρο το thread.

1 ώρα πριν, Zus είπε

Ρε φίλε, πραγματικά τι γράφεις; Τριετίας είναι, δεν είναι δεκαετίας...

Μπλέξαμε με Division fanboy...

1 ώρα πριν, Zus είπε

Ρε φίλε, πραγματικά τι γράφεις; Τριετίας είναι, δεν είναι δεκαετίας...

Μπλέξαμε με Division fanboy...

ρε φιλε ...τι φανμποι γραφεις και ιστοριες?

δε φτανει που ψαχνω να βρω λυση στο πρόβλημα σου...κοροιδευεις κι από πανω.

Κατσε παιξε με crash τοτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, sotirisxp είπε

12

8I7iCkm.jpg

11

YqsQIdL.jpg&key=f8e1643cf72302e9ad26ca12

Ι rest my case αφου ειναι ανακριβειες:P εξαρταται φυσικα απο καρτες γραφικων και επεξεργαστες...

Επεξ/σία από rofl
  • Like 2

Με dx 11...συγκρινοντας και το τεστ πιο πανω το συμπερασμα είναι το εξης.

Σε καρτες Radeon η μεταβαση από dx11 se 12 ...αυξανεις δραματικα τα frames.

Σε καρτες Nvidia ...η αποδοση είναι ιδια...ισως και χειροτερη

ποτε.jpg

1 ώρα πριν, _Xistenze είπε

ρε φιλε ...τι φανμποι γραφεις και ιστοριες?

δε φτανει που ψαχνω να βρω λυση στο πρόβλημα σου...κοροιδευεις κι από πανω.

Κατσε παιξε με crash τοτε

Αδερφέ, το να λες εντελώς αβάσιμα ότι φταίει ο επεξεργαστής μου δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημά μου, ελπίζω ότι το καταλαβαίνεις!

27 λεπτά πριν, Zus είπε

Αδερφέ, το να λες εντελώς αβάσιμα ότι φταίει ο επεξεργαστής μου δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημά μου, ελπίζω ότι το καταλαβαίνεις!

φιλε μου εικασιες κανω...προσπαθω να βρω πιθανες αιτιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, _Xistenze είπε

Με dx 11...συγκρινοντας και το τεστ πιο πανω το συμπερασμα είναι το εξης.

Σε καρτες Radeon η μεταβαση από dx11 se 12 ...αυξανεις δραματικα τα frames.

Σε καρτες Nvidia ...η αποδοση είναι ιδια...ισως και χειροτερη

ποτε.jpg

σε 970 φυσικα. το dx 11 ειναι μονοδρομος. μονο η vεα σειρα εχει πολυ καλες επιδοσεις σε dx12

αλλα οπως βλεπεις δεν ειναι ο επεξεργαστης το θεμα. και φαινεται ποση ειναι η βελτιωση σε dx 12.

ο 860 οδηγει καλυτερα και πιο δυνατη καρτα σε dx 12 απο οτι ο 8600 πιο αδυναμη καρτα σε dx11.

και παρολο που συμβαινει μονο σε dx 12 για καποιους, 90% κατι με το anticheat παιζεται για μενα.

τις πρωτες μερες που ασχοληθηκα μου εκλεινε λογω του anticheat λογω του ασχετου dll plugin για τα ματια, και μολις το μετονομασα  μετα μου ελεγε οτι to anticheat ειδε προβλημα στο direct3d,  αν και συνηθως κρασαρε χωρις προειδοποιηση.

η αληθεια ειναι οτι οταν εκλεισα afterburner riva κτλ εστρωσε αλλα σε συνδυασμο με τo mouse και το polling rate που εφαγα αλλη μια μερα να βρω τι φταιει που η καμερα δεν ηταν smooth, ξενερωσα αρκετα + οτι ειχαν κλειδωμενο το τελευταιο stronghold και χαμηλο gear cap, και επειδη εχω 1-2 αλλα παιχνιδακια που θελω να παιξω,  εγω θα το πιασω απο μαη

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α και ενα αλλο πιθανο fix που ξεχασα ειναι να βαλετε virtual memory στον ιδιο δισκο με το division ~2-3 γβ

η ubi παντα ηταν λιγο δυσκαμπτη με το vm θυμαμαι στα prince of persia μου ζητουσε να το ενεργοποιησω:P

Επεξ/σία από rofl

Ενεργοποίησα το Dx12 και παρατήρησα ότι μου έδωσε μια πιο ομαλή κίνηση. Με βοήθησε περισσότερο στην στόχευση.

Παρακάτω είναι το benchmark από το μηχάνημα της υπογραφής μου σε DX11 και DX12:

DX11
DX11.jpg.995047a141cd7d8e26a22cdcec080097.jpg

DX12
DX12.jpg.0230d373417685edb88a5233d39dba15.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο game από το πρώτο Division τα πρώτα 2 που έβγαζες από το game ήταν το Reduced Latency και αλλαγή το dx12 σε dx11.  Για να έχεις όσες λιγότερες πιθανότητες να φας crash που και πάλι μπορεί να το έτρωγες.

Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πάνω με το dx12 και τα crash στο Division 2 είναι θέμα timing, το έχω αναφέρει εδώ πολλάκις.

Δεν τρέχει κάτι με τα συστήματα σας ντε και καλά οπότε μην ψάχνετε φαντάσματα στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε ένα παλικάρι εδώ. Ναι, το game στρεσάρει τα cpu, όπως τα περισσότερα open world της Ubisoft αλλά τα πιο πολλά crash ενδεχομένως είναι και από την διαχείριση που κάνει το game όπως και imo από τους servers του game.

Διαβάζω στο μεταξύ σχόλια ότι το game δεν έχει bugs κτλ, λεβέντες μου έχω πυκνό μαλλί και κόντεψα να γίνω Τζόλε.. :P

Όποιος έχει χιλιάδες ώρες στο ένα και τώρα 200+ στο td2 βλέπει και καταλαβαίνει κάποια κουσούρια που παραμένουν ίδια στο game. 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1

23 ώρες πριν, sotirisxp είπε

Εγώ έχω θέμα με "lag spikes" και σε 11 και σε 12. Γενικά καμία διαφορά 

5 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Στο game από το πρώτο Division τα πρώτα 2 που έβγαζες από το game ήταν το Reduced Latency και αλλαγή το dx12 σε dx11.  Για να έχεις όσες λιγότερες πιθανότητες να φας crash που και πάλι μπορεί να το έτρωγες.

Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πάνω με το dx12 και τα crash στο Division 2 είναι θέμα timing, το έχω αναφέρει εδώ πολλάκις.

Δεν τρέχει κάτι με τα συστήματα σας ντε και καλά οπότε μην ψάχνετε φαντάσματα στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε ένα παλικάρι εδώ. Ναι, το game στρεσάρει τα cpu, όπως τα περισσότερα open world της Ubisoft αλλά τα πιο πολλά crash ενδεχομένως είναι και από την διαχείριση που κάνει το game όπως και imo από τους servers του game.

Διαβάζω στο μεταξύ σχόλια ότι το game δεν έχει bugs κτλ, λεβέντες μου έχω πυκνό μαλλί και κόντεψα να γίνω Τζόλε.. :P

Όποιος έχει χιλιάδες ώρες στο ένα και τώρα 200+ στο td2 βλέπει και καταλαβαίνει κάποια κουσούρια που παραμένουν ίδια στο game. 

Αμα είναι κουσουρι το ότι αργει 1 λεπτο παραπανω να φορτωσει η αρχικη οθονη...οκ τοτε παω πασο.

Αυτό εχω βρει μονο εως τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυομιση ωρες χωρις να εχω lag.Μακαρι να παει ετσι και στη συνεχεια.Mπαρμπα gildo build.

29000 damage

50 crit damage

22 crit chance

70%headshot damage

45% all weapons damage

28% lmg damage bonus

15% rifle damage bonus

60% damage to elites

30% accuracy

30% stability

25% reload speed bonus

Aπο αυτα που εχω βρει μεχρι τωρα.Tο αλλαξα τωρα με τα νεα αντικειμενα.

Επεξ/σία από gildo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...