Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για το stuttering που λετε καποιοι, αν βγαινει πανω στη κινηση του ποντικιου δοκιμαστε polling rate στο ποντικι 500 η και 250 αν παιζετε με 1000αρι.

για το anticheat και τα ctd λιγο που το δοκιμασα λιγες ωρες παω πολυ καλυτερα με πολυ σπανια ctd απο τοτε που εκλεισα το afterburner. βεβαια απ την αρχη καταλαβα οτι ειναι θεμα anticheat, και αναλογα τον καθενα μπορει να χτυπαει με διαφορα.

εγω δεν το χω ξεκινησει ακομα, επαιξα 2-3 μερες  στην αρχη και ξενερωσα με τα crashes και το αφησα. δε γουσταρω να κανω beta testing, θα το ξεκινησω σε κανα μηνα

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 17/4/2019 στις 6:24 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Το dx12 προσφέρει κανένα crash που και που, στην δική μου περίπτωση είναι τελείως random, μπορεί να παίζω 15 ώρες σερι (γίνεται συχνά αυτό :P ) να μην κάνει κιχ, μπορεί να βάλω να παίξω 2 ώρες και να φάω 3-4 xD

To dx11 δεν το νιώθω να τρέχει καλά χωρίς φυσικά να έχω κάποια μείωση των fps κτλ συγκριτικά με το 12. Μοιάζει γενικώς η κίνηση να είναι πιο ομαλή στο dx12, το 11 μου φαίνεται κάπως πιο δυσκοίλιο.. 

Αnw, πολλές φορές φταίει κα ο ίδιος ο server (ο θεός να τον κάνει αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα) θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο γιατί μου έχει συμβεί 2-3 φορές με group members να τρώμε όλοι συγχρόνως crash. 

Έβαλα DX11, έπαιξα μια ωρίτσα, crash.

Επιπλέον παρατήρησα από την πρώτη στιγμβ´ αυτό που λες για την κίνηση. Κάτι δεν κάθεται καλά στο μάτι, είναι εμφανές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎11‎/‎4‎/‎2019 στις 6:16 ΜΜ, KilliK είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

18 λεπτά πριν, Zus είπε

Έβαλα DX11, έπαιξα μια ωρίτσα, crash.

Επιπλέον παρατήρησα από την πρώτη στιγμβ´ αυτό που λες για την κίνηση. Κάτι δεν κάθεται καλά στο μάτι, είναι εμφανές...

μπορει να φταιει και ο επεξεργαστης σου.

Επεξ/σία από _Xistenze

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες δοκίμασα ένα glass cannon Crit Chance PvP build. Πιστεύω ότι  πήγε πολύ καλά, αλλά είχε αρκετή κάλυψη και απόκρυψη σε συνδυασμό  με πυρ και κίνηση :P

124544528_TomClancysTheDivision22019-4-19-7-31-46.jpg.35861f1eb7d20256a2fb44bdb46b13fa.jpg

21561120_TomClancysTheDivision22019-4-19-7-31-58.jpg.22ceb83ed1a817f76ca9c8abdf2e56c3.jpg

Επεξ/σία από glight

41 λεπτά πριν, glight είπε

Χτες δοκίμασα ένα glass cannon Crit Chance PvP build. Πιστεύω ότι  πήγε πολύ καλά, αλλά είχε αρκετή κάλυψη και απόκρυψη σε συνδυασμό  με πυρ και κίνηση :P

124544528_TomClancysTheDivision22019-4-19-7-31-46.jpg.35861f1eb7d20256a2fb44bdb46b13fa.jpg

21561120_TomClancysTheDivision22019-4-19-7-31-58.jpg.22ceb83ed1a817f76ca9c8abdf2e56c3.jpg

Δεν θα ήταν καλύτερο σε εν εκ των δύο να έχεις πάνω ένα vital? 

19947 weapon damage

16.5% critical hit chance

37% critical hit damage

30% weapon bonus damage

15% assault damage bonus

67% damage to elites

237K armor, 1358 skill

0% hazard protection

Υπουθετω οτι θελω αρκετη δουλεια, πρεπει να ανεβασω το critical hit chance.

12 ώρες πριν, _Xistenze είπε

μπορει να φταιει και ο επεξεργαστης σου.

Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις, φταίει το παιχνίδι, δεν φταίει ο επεξεργαστής, όταν μάλιστα κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Zus είπε

Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις, φταίει το παιχνίδι, δεν φταίει ο επεξεργαστής, όταν μάλιστα κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

oπως εγραψα παραπανω για το οτι δε σου καθεται κατι καλα στη κινηση, δες το polling rate του ποντικιου:P κι εγω μια μερα ψαχνομουν και ηταν αυτο τελικα. με 1000 polling rate τουλαχιστο στο ποντικι μου ηταν χαλια η κινηση. 

Επεξ/σία από rofl

7 λεπτά πριν, rofl είπε

oπως εγραψα παραπανω για το οτι δε σου καθεται κατι καλα στη κινηση, δες το polling rate του ποντικιου:P κι εγω μια μερα ψαχνομουν και ηταν αυτο τελικα. με 1000 polling rate τουλαχιστο στο ποντικι μου ηταν χαλια η κινηση. 

Στα κρασαρίσματα αναφερόμουν προσωπικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...