gildo Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πλάκα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) για το stuttering που λετε καποιοι, αν βγαινει πανω στη κινηση του ποντικιου δοκιμαστε polling rate στο ποντικι 500 η και 250 αν παιζετε με 1000αρι. για το anticheat και τα ctd λιγο που το δοκιμασα λιγες ωρες παω πολυ καλυτερα με πολυ σπανια ctd απο τοτε που εκλεισα το afterburner. βεβαια απ την αρχη καταλαβα οτι ειναι θεμα anticheat, και αναλογα τον καθενα μπορει να χτυπαει με διαφορα. εγω δεν το χω ξεκινησει ακομα, επαιξα 2-3 μερες στην αρχη και ξενερωσα με τα crashes και το αφησα. δε γουσταρω να κανω beta testing, θα το ξεκινησω σε κανα μηνα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πως γίνεται ενώ κάνεις όλο τα ίδια να σε κάνει να μην το βαριέσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 6:24 ΜΜ, Alex21121988 είπε Το dx12 προσφέρει κανένα crash που και που, στην δική μου περίπτωση είναι τελείως random, μπορεί να παίζω 15 ώρες σερι (γίνεται συχνά αυτό ) να μην κάνει κιχ, μπορεί να βάλω να παίξω 2 ώρες και να φάω 3-4 xD To dx11 δεν το νιώθω να τρέχει καλά χωρίς φυσικά να έχω κάποια μείωση των fps κτλ συγκριτικά με το 12. Μοιάζει γενικώς η κίνηση να είναι πιο ομαλή στο dx12, το 11 μου φαίνεται κάπως πιο δυσκοίλιο.. Αnw, πολλές φορές φταίει κα ο ίδιος ο server (ο θεός να τον κάνει αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα) θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο γιατί μου έχει συμβεί 2-3 φορές με group members να τρώμε όλοι συγχρόνως crash. Έβαλα DX11, έπαιξα μια ωρίτσα, crash. Επιπλέον παρατήρησα από την πρώτη στιγμβ´ αυτό που λες για την κίνηση. Κάτι δεν κάθεται καλά στο μάτι, είναι εμφανές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2019 στις 6:16 ΜΜ, KilliK είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 18 λεπτά πριν, Zus είπε Έβαλα DX11, έπαιξα μια ωρίτσα, crash. Επιπλέον παρατήρησα από την πρώτη στιγμβ´ αυτό που λες για την κίνηση. Κάτι δεν κάθεται καλά στο μάτι, είναι εμφανές... μπορει να φταιει και ο επεξεργαστης σου. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από _Xistenze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χτες δοκίμασα ένα glass cannon Crit Chance PvP build. Πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά, αλλά είχε αρκετή κάλυψη και απόκρυψη σε συνδυασμό με πυρ και κίνηση Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από glight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, glight είπε Χτες δοκίμασα ένα glass cannon Crit Chance PvP build. Πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά, αλλά είχε αρκετή κάλυψη και απόκρυψη σε συνδυασμό με πυρ και κίνηση Δεν θα ήταν καλύτερο σε εν εκ των δύο να έχεις πάνω ένα vital? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Και γω με το pvp/pve build μου. Όταν είμαι full armor γρατσουνάω..Όταν πέφτει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 hours ago, Παναής said: Και γω με το pvp/pve build μου. Όταν είμαι full armor γρατσουνάω..Όταν πέφτει όμως... Με πόσο crit εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 25% άμα πάει 30 για AR καλά θα είναι. Βασικά ένα mod μου λείπει που δε μπορώ να το βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 19947 weapon damage 16.5% critical hit chance 37% critical hit damage 30% weapon bonus damage 15% assault damage bonus 67% damage to elites 237K armor, 1358 skill 0% hazard protection Υπουθετω οτι θελω αρκετη δουλεια, πρεπει να ανεβασω το critical hit chance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Όταν παίζεις λίγα κόκκινα τα talents βγάζουν το dmg. Χάνεις ιδίως σε critical αλλά είναι fun 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, _Xistenze είπε μπορει να φταιει και ο επεξεργαστης σου. Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις, φταίει το παιχνίδι, δεν φταίει ο επεξεργαστής, όταν μάλιστα κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Zus είπε Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις, φταίει το παιχνίδι, δεν φταίει ο επεξεργαστής, όταν μάλιστα κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. oπως εγραψα παραπανω για το οτι δε σου καθεται κατι καλα στη κινηση, δες το polling rate του ποντικιου κι εγω μια μερα ψαχνομουν και ηταν αυτο τελικα. με 1000 polling rate τουλαχιστο στο ποντικι μου ηταν χαλια η κινηση. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, rofl είπε oπως εγραψα παραπανω για το οτι δε σου καθεται κατι καλα στη κινηση, δες το polling rate του ποντικιου κι εγω μια μερα ψαχνομουν και ηταν αυτο τελικα. με 1000 polling rate τουλαχιστο στο ποντικι μου ηταν χαλια η κινηση. Στα κρασαρίσματα αναφερόμουν προσωπικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα