Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι (μόνο) lvl7. Μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ. 

Οι άλλες περιοχές διαφέρουν καθόλου σε τοπία; η θα είναι όλα το ίδιο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, Παναής είπε

Μας έχουν τρελάνει στα maintenance

Nαι μεν προγραμματισμένο το update αλλά κάθε δυο μέρες restart κάνουν οι servers. Το παροκολουθώ από το Twitter τους υπόψιν. Το κακό είναι το κλασσικό 3ωρο maintenance της Πέμπτης,  που το ήξερες οπότε το πρωί δεν έμπαινες καν στον κόπο να το ανοίξεις, έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο... Παίζει να είναι επίσης το μοναδικό online game στο είδος του που δεν μπορείς να παίξεις συγχρόνως όταν γίνεται το maintenance... Κάτι τέτοια με ξεπερνάνε κάθε φορά με αυτούς..

45 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Παίζει να είναι επίσης το μοναδικό online game στο είδος του που δεν μπορείς να παίξεις συγχρόνως όταν γίνεται το maintenance... 

Οχι. Το Wow ειχε και τετοια, οπως και το SWTOR, βασικα ολα τα onlines οταν κανουν maintenance ειναι off.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε το Warframe ας πουμε που παίζω χρόνια παίζεις και συγχρόνως γίνεται το maintenance. Δηλαδή πόσο πιο μπροστα είναι οι Devs του Warframe από τα "μεγαθήρια"; 

Και μιλάμε τώρα για game και live service εν έτη 2019.. Δεν δικαιολογείται...

Ειδικότερα στο Division δεν μιλάμε για κανένα μεγαλο fix update κτλ,  ένα ota μικρό fix είναι και restart του "server" τους.  

Επεξ/σία από Alex21121988

19 ώρες πριν, Zus είπε

Αν το είχα εγώ μόνο το πρόβλημα προφανώς θα έφταιγα μόνο εγώ. Το παιχνίδι έχει επιβεβαιωμένο bug στο easy anticheat του. Τώρα ποια συστήματα επηρεάζει και τι το ενοχλεί δεν το ξέρω, ούτε είναι δική μου δουλειά. Το παιχνίδι έχει προβλήματα, το ότι σε κάποιους παίζει νερό δεν το κάνει λιγότερο προβληματικό για εμάς που έχουμε προβλήματα. 

Το αστείο είναι ότι παίζω APEX που ενσωματώνει το ίδιο anticheat και τρέχει νερό, άρα καταλαβαίνεις ότι η Nubisoft κάπου τα έχει κάνει σκατά.

PS Το σύστημά μου είναι μαμά. Δεν έχω κλοκάρει το παραμικρό.

Μην ασχολείσαι με recalibration αν δεν 30αρίσεις και δεν φτάσεις world tier 5. Χαμένος χρόνος και resources.

Όταν φτάσεις εκεί και κατασταλάξεις στο gear σου, μπορείς να πάρεις στοιχεία από ένα άχρηστο σε εσένα όπλο και να τα μεταφέρεις στο όπλο που θα χρησιμοποιήσεις, εξηγώντας το απλά. Το όπλο από το οποίο δανείστηκες τα στοιχεία στη συνέχεια καταστρέφεται

σε dx12 το παιζεις?

25 λεπτά πριν, Zus είπε

Ναι

γι αυτό σου κρασαρει

4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τελικά στο Dx12 αξίζει έναντι dx11; 

Ρωτάω για να πέσει reshade μέσα. Το detail του nvidia experience τρώει 20%+ fps... 

δεν εχω δει διαφορες ουτε οπτικα ουτε σε θεμα αποδοσης

Το dx12 προσφέρει κανένα crash που και που, στην δική μου περίπτωση είναι τελείως random, μπορεί να παίζω 15 ώρες σερι (γίνεται συχνά αυτό :P ) να μην κάνει κιχ, μπορεί να βάλω να παίξω 2 ώρες και να φάω 3-4 xD

To dx11 δεν το νιώθω να τρέχει καλά χωρίς φυσικά να έχω κάποια μείωση των fps κτλ συγκριτικά με το 12. Μοιάζει γενικώς η κίνηση να είναι πιο ομαλή στο dx12, το 11 μου φαίνεται κάπως πιο δυσκοίλιο.. 

Αnw, πολλές φορές φταίει κα ο ίδιος ο server (ο θεός να τον κάνει αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα) θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο γιατί μου έχει συμβεί 2-3 φορές με group members να τρώμε όλοι συγχρόνως crash. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια. Έχω φάει φρίκη. Μου λέει ότι έχω παίξει 0 ώρες το παιχνίδι και μου βάζει new agent! Χάθηκε ο παλιός μου; WTF 

Edit : πάτησα πάνω στο όνομα του προφίλ μου στο uplay και επανήλθε... Δεν πάμε καλά.... 

Επεξ/σία από Acmilangr2

3 ώρες πριν, gildo είπε

Η απαντηση του support στο προβλημα του φιλου.Ετσι για να γελασουμε το καναμε😄Ικανους τους εχω.

Δεν βλέπω κάτι. Μάλλον ξέχασες να βάλεις το κείμενο/link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...