Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Unstable OC σε RAM/GPU. Εάν δεν έχετε OC αλλά έχετε factory OC'ed κάρτες γραφικών, ενεργοποιήστε το ''debug mode'' στο control panel της NV για να πάνε τα ρολόγια στα default της NV.

Αν και είναι μαμά τελευταίο μήνα (ram, cpu) θα δοκιμάσω το debug.Την είχα ψηλά την 1080ti :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε

Το κάθε σύστημα διαφέρει. Επίσης δεν θα ήταν δυνατό να γνωρίζουμε τι τρέχει το κάθε σύστημα από services, apps  κτλ κτλ. 

Είναι ξεκάθαρα πατάτα όμως του game,  υπάρχουν ένα σωρό αναφορές στα διαφορα φορουμ και φυσικά στο forum της Ubisoft. 

Εμένα προσωπικά μετά το τελευταίο μικρό live patch που εγινε, έχω αποκτήσει μικρα αλλά τακτικά stuttering εδώ και εκεί που είχα να δω από τις πρώτες μέρες του game. 

Τρέχω το ISLC στο background αλλά δεν φαίνεται να λύνει το συγκεκριμένο θέμα. 

Περιμένουμε το επόμενο μικρό live update λοιπόν. 

Πάλι stutters ; Ούτε η Open BETA δεν τα είχε..Δηλαδή εντάξει..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως stuttering έχω από day 1. Αυτό το αποδέχτηκα για χάρη της εμπειρίας. Αλλά να είσαι Tidal Basin να κρασάρει και να χάνεις ένα τόνο loot, ε πραγματικά σε εξοργίζει.

Μάλλον θα γυρίσω σε DX11 να τελειώνουμε

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσύ έχεις λογικά λόγω 6600K(4 threads only).

Παρών!

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Αυτό με το stuttering δεν μπορώ να το καταλάβω. Day one παίζω με maxed out graphics και πλέον λόγω stuttering πρέπει να το κάνω custom και να κόψω ράψω σε ορισμένες ρυθμίσεις και ΠAΛΙ έχω stuttering ακόμα και αν το βάλω σε medium settings τα graphics.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Zus είπε

Τουλάχιστον 3-4 εδώ μέσα έχουν αναφέρει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πώς ακριβώς φταίει το σύστημά μου;

μπορει να φταινε χιλια δυο πραγματα….

εγω ουτε stuttering εχω ουτε crash

Δημοσ.

Αν δείτε στο forum της Ubisoft κάνουν πολλά άτομα παράπονα για memory leaks, για instability του Αντί cheat τους και για usage όλων των cores του επεξεργαστή χωρίς λόγο. Τώρα αν κάποιος έχει το υπέρ τούμπανο GPU, φυσικό είναι να μην δει κάποιο σοβαρό θέμα έναντι μιας μεσαίας / χαμηλών specs GPU

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έφαγα και εγώ 2 crash έχοντας χαμηλό overclock. Κάτι άλλο παίζει 

Στο μεταξύ τι γραφικάρες έχει το άτιμο. Δεν το περίμενα έτσι.

Και το HDR του από τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνιδι. Φωτεινά τα σημεία μόνο που πρέπει χωρίς να σε τυφλώνει ποτέ. Και οι εκρήξεις/φωτιές σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Εύγε Ubisoft 

Βάλτε και λίγο detail από το nvidia experience που δίνει καλή λεπτομέρεια. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, _Xistenze είπε

μπορει να φταινε χιλια δυο πραγματα….

εγω ουτε stuttering εχω ουτε crash

Αν το είχα εγώ μόνο το πρόβλημα προφανώς θα έφταιγα μόνο εγώ. Το παιχνίδι έχει επιβεβαιωμένο bug στο easy anticheat του. Τώρα ποια συστήματα επηρεάζει και τι το ενοχλεί δεν το ξέρω, ούτε είναι δική μου δουλειά. Το παιχνίδι έχει προβλήματα, το ότι σε κάποιους παίζει νερό δεν το κάνει λιγότερο προβληματικό για εμάς που έχουμε προβλήματα. 

Το αστείο είναι ότι παίζω APEX που ενσωματώνει το ίδιο anticheat και τρέχει νερό, άρα καταλαβαίνεις ότι η Nubisoft κάπου τα έχει κάνει σκατά.

PS Το σύστημά μου είναι μαμά. Δεν έχω κλοκάρει το παραμικρό.

4 ώρες πριν, _Xistenze είπε

το calibration πως  δουλευει ακριβως?

δε βγαζω ακρη

Μην ασχολείσαι με recalibration αν δεν 30αρίσεις και δεν φτάσεις world tier 5. Χαμένος χρόνος και resources.

Όταν φτάσεις εκεί και κατασταλάξεις στο gear σου, μπορείς να πάρεις στοιχεία από ένα άχρηστο σε εσένα όπλο και να τα μεταφέρεις στο όπλο που θα χρησιμοποιήσεις, εξηγώντας το απλά. Το όπλο από το οποίο δανείστηκες τα στοιχεία στη συνέχεια καταστρέφεται

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...