Acmilangr2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Οπότε γενικώς οι αντίπαλοι πάντα κάνουν respawn στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε καθάρισα μια περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ακριβως παντα κανουν respawn και σκανε...Σκεψου το σαν να παιζεις wow/Lineage 2 (αν τα εχεις παιξει ποτε) δεν μπορεις να καθαρισεις εναν χαρτη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Στο επόμενο patch: The Division 2 Patch 2.1 Key Features Crafting Bench We have a fix for the bench not upgrading to World Tier 5 in the works. This will also fix the issue for players that have their crafting bench stuck in different World Tiers. Characters getting stuck We are trying to reproduce this internally. If you have more information on the topic, please share it with us (e.g. if you’re experiencing high latency). We have one fix for players getting stuck in the revive animation. Revive Hive Made first improvements with TU2. Another fix incoming to reduce more occurrences in 2.1. We’ll apply more fixes in the future as needed. True Patriot Fix coming to address the two piece gear set bonus of True Patriot not working. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τα memory leaks και το anti cheat τους που χρησιμοποιεί αδικαιολόγητα όλους τους πυρήνες, θα κάνουν κάτι ? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από omega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Εμένα συνεχίζει να κρασάρει. Θα τους πάρει ο διάολος με το anticheat... Και για fix ούτε κουβέντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Zus είπε Εμένα συνεχίζει να κρασάρει. Θα τους πάρει ο διάολος με το anticheat... Και για fix ούτε κουβέντα... Είχα διαβάσει ότι αν κανεις assign μονο ένα core σε usage στο Αντί Cheat, τότε πάει κάπως πιο smooth. Το δοκίμασα, δεν ξέρω αν είδα διαφορα. Πάντως memory leaks έχω με το full κάποιες στιγμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ακριβως παντα κανουν respawn και σκανε...Σκεψου το σαν να παιζεις wow/Lineage 2 (αν τα εχεις παιξει ποτε) δεν μπορεις να καθαρισεις εναν χαρτη... 2 Χρόνια έχασα απο την ζωή μου σε αυτό... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Zus είπε Εμένα συνεχίζει να κρασάρει. Θα τους πάρει ο διάολος με το anticheat... Και για fix ούτε κουβέντα… εγω παιζω εδώ και 15 μερες non stop...και δεν μου εχει κρασαρει ουτε μια φορα. Πιστευω φταιει το συστημα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, _Xistenze είπε εγω παιζω εδώ και 15 μερες non stop...και δεν μου εχει κρασαρει ουτε μια φορα. Πιστευω φταιει το συστημα σου Τουλάχιστον 3-4 εδώ μέσα έχουν αναφέρει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πώς ακριβώς φταίει το σύστημά μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 προφανώς δεν φταίει το σύστημα σου αλλα ούτε εμένα έχει κρασάρει. το θέμα είναι ποιοι είναι οι παράγοντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Παιδια, οταν σηεμρα το απογευμα κρασαρε 4-5 σερι και τα πηρα, εψαξα και βρηκα αυτο: This has fixed the issue for me: Go to directory where your game is installed Right click on TheDivision.exe and click Properties Go to Compatibility tab Check "Override high DPI scaling...." and set it to "Application" Check "Disable fullscreen optimisations" Launch your game Not crashing anymore with dx12 enabled. Απο τοτε ουτε ενα κρασαρακι! Δε ξερω αν ειναι αυτος ο λογος.. Δοκιμαστε εσεις παντως, δεν εχετε να χασετε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δεν φταίει κανένα σύστημα, το game φταίει, έχω δώσει link σε παραπάνω post, μπορείτε να μπείτε και να δείτε σε τι συστήματα crasharei... H ubisoft αρνείται πεισματικά να βρει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως με admin δικαιώματα κανονικά , δεν μου αφήνει να βάλω ένα core για το αντι cheat αντί για όλα που χρησιμοποιεί τώρα. 8 ώρες πριν, Sartiv είπε Παιδια, οταν σηεμρα το απογευμα κρασαρε 4-5 σερι και τα πηρα, εψαξα και βρηκα αυτο: This has fixed the issue for me: Go to directory where your game is installed Right click on TheDivision.exe and click Properties Go to Compatibility tab Check "Override high DPI scaling...." and set it to "Application" Check "Disable fullscreen optimisations" Launch your game Not crashing anymore with dx12 enabled. Απο τοτε ουτε ενα κρασαρακι! Δε ξερω αν ειναι αυτος ο λογος.. Δοκιμαστε εσεις παντως, δεν εχετε να χασετε τιποτα. Το έκανα και σε μια ωρίτσα είχα καμμιά 5-6 crash. Πριν ένα στο 6ωρο . DX 12 πάντα , 11 ούτε ένα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Παναής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Unstable OC σε RAM/GPU. Εάν δεν έχετε OC αλλά έχετε factory OC'ed κάρτες γραφικών, ενεργοποιήστε το ''debug mode'' στο control panel της NV για να πάνε τα ρολόγια στα default της NV. Είναι στα known issues στους drivers το crash με DX12. Top Issues 2507125-Invoking Ansel in Shadow of the Tomb Raider can cause game to crash 2535506-Flickering when Acer Predator XB271HU monitor is connected along with a second monitor and G-SYNC is enabled 2453059-Flickering observed while GFE overlay is engaged + G-Sync set to fullscreen/windows mode 2552316-Desktop flicker when playing videos on secondary monitor 2533385-Tom Clancy's The Division 2 random crash in DX12 mode Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Το κάθε σύστημα διαφέρει. Επίσης δεν θα ήταν δυνατό να γνωρίζουμε τι τρέχει το κάθε σύστημα από services, apps κτλ κτλ. Είναι ξεκάθαρα πατάτα όμως του game, υπάρχουν ένα σωρό αναφορές στα διαφορα φορουμ και φυσικά στο forum της Ubisoft. Εμένα προσωπικά μετά το τελευταίο μικρό live patch που εγινε, έχω αποκτήσει μικρα αλλά τακτικά stuttering εδώ και εκεί που είχα να δω από τις πρώτες μέρες του game. Τρέχω το ISLC στο background αλλά δεν φαίνεται να λύνει το συγκεκριμένο θέμα. Περιμένουμε το επόμενο μικρό live update λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα