Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως το απόγευμα εγκατέστησε ένα patchάκι το παιχνίδι. Έκτοτε είχα μόνο ένα crash σε 5 ώρες παιχνιδιού. Πρόσθεσαν πατσάκι ή εμένα δεν το είχε εγκαταστήσει; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από Zus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, Zus είπε Εμένα πάντως το απόγευμα εγκατέστησε ένα patchάκι το παιχνίδι. Έκτοτε είχα μόνο ένα crash σε 5 ώρες παιχνιδιού. Πρόσθεσαν πατσάκι ή εμένα δεν το είχε εγκαταστήσει; Εβαλαν ναι ενα patch σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί διαβάζω παντού ότι παίρνεις 5 specialization points από τα invaded missions και εγώ έχω κάνει 3 μέχρι τώρα και έχω μόνο 3 points οεο ; Επίσης μπήκα DZ για το daily mission. Μόλις και μετά βίας έχω 275 GS, δεν μου φτάνει που με σαπακιάζουν οι NPCs με το gear που έχω και τρέχω γύρω γύρω σαν την κότα έχεις και καθυστερημένους με 455 gs να σε καμπερώνουν έξω από το safe point. Αυτά είναι που δεν μου έλειψαν καθόλου από το Div Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Zus είπε Εμένα πάντως το απόγευμα εγκατέστησε ένα patchάκι το παιχνίδι. Έκτοτε είχα μόνο ένα crash σε 5 ώρες παιχνιδιού. Πρόσθεσαν πατσάκι ή εμένα δεν το είχε εγκαταστήσει; Έχει και η nvidia update στους drivers, άντε να το ξανακατεβάσω να δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Έχω ένα πρόβλημα που δεν το έχω συναντήσει ξανά... Οταν έχω τα ακουστικά (headset του xbox one controller) ο ήχος είναι σαν slow motion... Λες και μιλάει ο διάολος έχετε καμία ιδέα; Δοκίμασες από τα settings στο audio να βάλεις να παίζει και καλά από headphone? Όταν το πρώτο έπαιξα με το headset το ίδιο μου έκανε μέχρι που αλλαξα την επιλογή αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 34 minutes ago, Virus200 said: Δοκίμασες από τα settings στο audio να βάλεις να παίζει και καλά από headphone? Όταν το πρώτο έπαιξα με το headset το ίδιο μου έκανε μέχρι που αλλαξα την επιλογή αυτή. Κάποιοι τίτλοι έχουν θέμα όταν τρέχουν και αλλάζεις το κανάλι του ήχου, πχ από speaker να πας σε headset. Να επιλέξεις πρώτα απο που θέλεις να ακούς και μετά ξεκίνα το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, omega είπε Παίδες πως ανεβαίνω gear score. Δεν έχω κάνει καθόλου DZ, είμαι World Tier 2 και με αφήνει μονο να κάνω το πρώτο Stronghold το Roosevelt. Πως θα ανεβάσω γρήγορα gear score ώστε να κάνω τα υπόλοιπα strongholds ? Παρε πισω τα control points, που δινουν και καλο gear κιολας. Και σιγα σιγα ανεβαζεις το GS σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ποιος ο λόγος να συνεχίζεις να μαζεύεις SHD για να ξεκλειδώσεις τα skills σου, όταν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς μόνο 2? Υποτίθεται για διαφορετικές καταστάσεις; Θα προτιμούσα να υπάρχει ένα tree στο οποίο να τα επενδύεις και να αυξάνει το dmg του turret π.χ. ή το healing του drone κοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Zus είπε Γιατί διαβάζω παντού ότι παίρνεις 5 specialization points από τα invaded missions και εγώ έχω κάνει 3 μέχρι τώρα και έχω μόνο 3 points οεο ; Επίσης μπήκα DZ για το daily mission. Μόλις και μετά βίας έχω 275 GS, δεν μου φτάνει που με σαπακιάζουν οι NPCs με το gear που έχω και τρέχω γύρω γύρω σαν την κότα έχεις και καθυστερημένους με 455 gs να σε καμπερώνουν έξω από το safe point. Αυτά είναι που δεν μου έλειψαν καθόλου από το Div Το Gear farning του DZ στο DIV-1 είναι τώρα στο open-world του DIV-2. Αν πάρεις σβάρνα farming τα υπόγεια εκτός από κλειδιά που τα θες όπως και να χει, βρίσκεις άπειρο gear. Αν βάλεις μέσα και τα control points + το farming για τα masks.... θες.. όχι τσάντα αλλά κανα δυο τρίαξονικά για να φορτώσεις. To open world τώρα (ανάλογα με το tier) δεν είναι απλός περίπατος όπως στο DIV-1. Πέφτει πέσιμο από παντού. Ακόμα και στα υπόγεια στη πέφτουν elites κατά διαστήματα . Οπότε η αξία που είχε (από τη σκοπιά του farming ) Η DZ του DIV-1 τώρα μάλλον έχει πέσει. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να έχουμε πλήρη εικόνα. Τώρα άμα θες να δίνεις και να τρως μάπες από τους πάντες πας DZ. Με παρέα πάντως έχει και χαβαλέ αλλά και πιο πολύ ένταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ούτε να πατάω δεν θέλω εκεί μέσα έτσι undergeared που είμαι. Για το daily μπήκα να κάνω extract δυο κωλοitems και να την κάνω. Μόνο με guildies πλέον στην DZ, να τελειώνουμε και τάκα τάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως για το gear score μη πολυσκατε. Το 500 με λάθος gear σε talents δε λέει τπτ μπροστά σε 455 πχ με σωστά talents. Κυνηγάς να πιάσεις 500 (μια φορά) για να βρίσκεις από τα cache και ότι droparei γενικά 492 έως 500. Από κει και πέρα φτιάχνεις το gear σου με τα σωστά talents και ας πέσεις κάτω από 500. Χθες με clanmates πήραμε ενα παιδί που πάτησε wt5 και σε μια ώρα τον πήγαμε 500. Τρέξαμε heroic invaded mission και 2-3 challenging bounties και ότι βρίσκαμε τα άλλα 3 άτομα του τα πετούσαμε. Αλλά τώρα ξεκινάει το παιχνίδι για το παιδί γιατί πρέπει να farmarei πάρα πολύ για να φτιάξει έναν συνδιασμο σωστό να ρίχνει φαπες. Για να ανεβάσετε γρήγορα score αγοράστε από το vendor ότι πιο ψηλό πετάει, crafting, τρέχετε μερικά points και βουρ για το stronghold όταν πιάσετε το σκορ. Αν έχεις παρέα να σε βοηθήσει πας 500 σε μια μέρα. Ψάχνουμε ένα άτομο να τον ντύσουμε με πράσινα σετ ιτεμς για να μας δίνει τα buffs στο απερχομενο raid. Κοινως θα του τα φαρμαρουμε εμείς και ότι πέφτει θα τα παίρνει. Αν θέλετε να ασχολειθειτε μόνο με pve και να μην κάνετε αλχημείες στο gear σας πάτε για κόκκινα μόνο. Ξερό weapon dmg, 60% crit chance (capped) και dmg στα elites. Το πιο εύκολο να φτιαχτεί κ βαράς σαν άνθρωπος. Αλλιώς πολύ φάρμα για optimist weapon,berserk η unstoppable force chest, on the ropes στο back, compensated στα gloves ή Strained στο όπλο, berserk chest, safeguard στο back, clutch στα gloves.... Πολύ dmg και τα 2 builds. Pvp και pve KRIMZ το clan, imthesani το Id μου. 6 tryhardades είμαστε με αλλα τόσα παιδιά που ανεβαίνουν σιγα σιγά και το πήγαμε lvl 22 αν θυμάμαι καλά 😛 Στις 8/4/2019 στις 4:49 ΜΜ, a_pascal είπε Eρώτηση νιουμπά: Ψάχνω το γεμιστήρα για τα ARs που δίνει παραπάνω bullets. Πού τον βρίσκω ρε παιδιά? Επίσης, πώς φαρμάρω για τέτοια mods γενικά? Ευχαριστώ! Όταν τελειώσεις τα side missions κάνε μόνο lvl 3 control points. Φαρμαρε τα μέχρι να cappareis τα blueprints που πετάνε. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Παναής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Από χθες παίζω το division 2 και... Δεν πολύ βγάζω άκρη. Ξέρω πιθανόν να βαριέστε να απαντήσετε αλλά αν έχετε όρεξη.... Εκεί που παίζω εμφανίζονται κάποιοι εδώ και εκεί online παίχτες. Τι παίζει ακριβώς; όλοι σε ένα instance ειναι; τον έναν ξαφνικά τον είδα να είναι στο group μου και να εμφανίζεται και στον χάρτη (εκτός αν τον έκανα invite κατά λάθος τίποτα). Και το γίνεται τις διαφορές αποστολές; αυτός έχει τις δικές του και εγώ τις δικές μου; Οποίος δεν βαριέται ας μου πει 2-3 πράγματα σε εμένα τον Νουμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 @Acmilangr2 εμφανίζονται παιχτες στα safe houses θα εννοείς. Όταν έρχεται κάποιος στο grp σου, μπαίνει στο save σου και ασχέτως αν είναι πιο μπροστά σε progress ακολουθεί εσένα. Όταν μπαίνεις σε άλλο grp πας στο instance του ατόμου που έχει το grp. Όταν βγεις γυρνάς σε personal progress 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Παναής είπε @Acmilangr2 εμφανίζονται παιχτες στα safe houses θα εννοείς. Όταν έρχεται κάποιος στο grp σου, μπαίνει στο save σου και ασχέτως αν είναι πιο μπροστά σε progress ακολουθεί εσένα. Όταν μπαίνεις σε άλλο grp πας στο instance του ατόμου που έχει το grp. Όταν βγεις γυρνάς σε personal progress -Και πως μπαίνω στο group του; αυτόματα; φαντάζομαι όχι. -πως ξέρω τι quest έχει αυτός; ποιο το νόημα να μπω σε κάποιον και έτσι πιθανότατα να μην κάνω quest δικά μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε -Και πως μπαίνω στο group του; αυτόματα; φαντάζομαι όχι. -πως ξέρω τι quest έχει αυτός; ποιο το νόημα να μπω σε κάποιον και έτσι πιθανότατα να μην κάνω quest δικά μου; Στο group του μπορείς να μπεις αν πας social και στον εμφανίζει στο nearby agents. Από εκεί έχει την επιλογή να κάνεις join group. Μπορείς να κάνεις matchmake σε όποιο mission θες βοήθεια.Το progress σου συνεχίζει κανονικά όταν βρίσκεσαι σε δικό σου session. Και σε αλλουνού να πας και είστε στα ίδια θα προχωρήσετε μαζί. Η μπορεί να ξανατρέξετε αυτά που έχεις κάνει ήδη για farm.Όταν τελειώσεις πάλι social , leave current session και συνεχίζεις το δικό σου. Μη σε πολυαπασχολεί για τα missions, κάνε μόνο αυτά που χρειάζεσαι , και από το 15 και μετά ξεκίνα τα side να πας 30 γρήγορα. Κυνήγα το score να πιάνεις να κάνεις τα stronghold , μέσω matchmake για ποιο γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα