Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, Zus είπε

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέματα. Σε ορισμένα σημεία, κατά τη διάρκεια των fights κολλάει, γυρίζει στιγμιαία σε windowed mode και μετά με πετάει στο desktop χωρίς error message. Έχω χάσει 2-3 bounties έτσι και μετά ψάχνω να τους ξαναβρώ

Το πρόβλημα το έχει πολύς λαός και έχει σχέση με ένα bug  του  easy-anti-cheat με κάποιο μηχανισμό του game.

Η λύση προς το παρόν είναι να ενεργοποιήσεις τη virtual memory και να τη διαχειρίζεται αυτόματα το λειτουργικό, και κατά την εκκίνηση του game να βάλεις (από το task manager) το affinity  του easy-anticheat μόνο σε ένα πυρήνα - threat ( κατά προτίμηση τον τελευταίο).

Επίσης απέφυγε να έχεις ενεργοποιημένο οποιοδήποτε  overlay  από αποιαδήποτε άλλη εφαρμογή  όπως Geforce experience, corsair icue ή οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/4/2019 στις 1:22 ΠΜ, omega είπε

Δυο παιχνίδια έχω πάρει από εκεί. Ένα το Anthem (g*mw το κέρατο μου) και το Division 2. Δεν είχα κανένα θέμα. Τι εναλλακτικές έχεις δηλαδή ?

Anthem κλαίει τα λεφτά του πολύς κόσμος (κι εγώ μαζί)

17 ώρες πριν, Sartiv είπε

Καταρχας, ουσιαστικα το DZ του division 1 ειναι το open world του division 2.  (ετσι μου φαινεται)

Τωρα με τη σειρα μου εχω καποιες παρατηρησεις και αποριες.

1) Μου φαινεται πως τα κιτρινα σετ ειναι πιο ισχυρα απο τα πρασινα σετ. Τα κιτρινα σου δινουν πολυ περισσοτερο damage vs elite, critical chance κτλ... 

2) Αν καταλαβα καλα, τα gs που πεφτουν σαν loots, ειναι ας πουμε σε ακτινα 5-10 lvl απο το μεσο lvl που φορας. Το λεω διοτι στην αρχη που ειχα 6 πρασινα items (4 + 2 ανα ειδος)  επεφταν σταθερα πανω κατω ιδια gs, δεν πηγαινε προς 500. Ειμαι 475 gs. Τωρα τα αλλαξα με τα κιτρινα (μετα απ 2 μερες) σετ, και οντως μο υφαινεται οτι παω καλυτερα. Εσεις τι κανετε;

3) Αν καταλαβα καλα, τα πρασινα items τα παιρνεις μονο μια φορα απο invasions και περιμενεις το reset της επομενης εβδομαδας για τα επομενα πρασινα loots. Σωστα; 

4) Επειδη παιζω solo μεχρι τωρα, υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει missions σε challenge mode; Να τολμησω; ή θελει τερμα σουπερ gear πρωτα; 

5) Α! Κατι τελευταιο! Αυτο το hard Wired protocol, καπως ετσι, που πρεπει να μαζεψεις 6 green component και 10 hard wired, παω συχνα σε missions σε hard mode αλλα τα bosses δε πετανε. Στην αρχη πηρα 2 , μετα ομως εχω 5 σερι missions χωρις drop. Τοσο low chance ειναι; ή να περιμενω το reset της νεας εβδομαδας;

Σου προτείνω αντί να δοκιμάζεις challenge missions (που είναι παλούκι, πίστεψέ με) να κάνεις alert level 3 Control Points. Δίνουν πολύ καλύτερο loot

• Thanks 1

8 ώρες πριν, Virus200 είπε

Και εγώ από εκεί παίρνω σχεδόν όλα μου τα παιχνίδια εκτός απ9 το division που το πήρα από το uplay.

Όσο για το παιχνίδι δυστυχώς όσο ωραίο και να είναι το pve το pvp  πάσχει αρκετά το dz παντελώς αδιάφορο μικρό και ανούσιο ειδικά το occupied καμία σχέση με το dz  του 1 που γινόταν χαμός και γούσταρες. Έτσι μου έρχεται να ξανά μπω στο 1.

πως δουλευει το συστημα με το rogue? είναι ιδιο με περσυ?

Στις 10/4/2019 στις 2:02 ΜΜ, Zus είπε

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέματα. Σε ορισμένα σημεία, κατά τη διάρκεια των fights κολλάει, γυρίζει στιγμιαία σε windowed mode και μετά με πετάει στο desktop χωρίς error message. Έχω χάσει 2-3 bounties έτσι και μετά ψάχνω να τους ξαναβρώ

Και εγώ φίλε μου τα ίδια, πάνω από μία ώρα δεν μπορώ να παίξω!  Αν μπεις στο forum του division 2 γίνεται χαμός αλλά η ubisoft είναι σε φάση πέρα βρέχει..

Εγώ το παράτησα και περιμένω.

Αυτό με τον δίσκο το έχω διαβάσει σαν λύση αλλά δεν δουλεύει σε όλους, ή δουλεύει προσωρινά...

Λοιπόν το αγόρασα και εγώ. 

Να ρωτήσω λίγο κάτι πριν "βάλω εμπρός". 

Είδα ότι παίζει πολύ Smooth (τουλάχιστον στην αρχή χωρίς εχθρούς). 

Dx12 το έχω. Που αποδίδει καλύτερα με dx11 η Dx12; επίσης υπάρχει καμία ρύθμιση που να να αξίζει να μην την έχω ultra  και να δίνει αρκετά fps; 

Και τέλος τίποτα σε reshade έχετε έτοιμο; 

8 ώρες πριν, CODEC είπε

Το πρόβλημα το έχει πολύς λαός και έχει σχέση με ένα bug  του  easy-anti-cheat με κάποιο μηχανισμό του game.

Η λύση προς το παρόν είναι να ενεργοποιήσεις τη virtual memory και να τη διαχειρίζεται αυτόματα το λειτουργικό, και κατά την εκκίνηση του game να βάλεις (από το task manager) το affinity  του easy-anticheat μόνο σε ένα πυρήνα - threat ( κατά προτίμηση τον τελευταίο).

Επίσης απέφυγε να έχεις ενεργοποιημένο οποιοδήποτε  overlay  από αποιαδήποτε άλλη εφαρμογή  όπως Geforce experience, corsair icue ή οτιδήποτε άλλο.

Θα δοκιμάσω τα παραπάνω με ευλάβεια μαζί με τους νέους nvidia drivers (με clean install προφανώς )

Άντε να δούμε

2 ώρες πριν, paronio είπε

Και εγώ φίλε μου τα ίδια, πάνω από μία ώρα δεν μπορώ να παίξω!  Αν μπεις στο forum του division 2 γίνεται χαμός αλλά η ubisoft είναι σε φάση πέρα βρέχει..

Εγώ το παράτησα και περιμένω.

Αυτό με τον δίσκο το έχω διαβάσει σαν λύση αλλά δεν δουλεύει σε όλους, ή δουλεύει προσωρινά...

Δοκιμασε να παιξεις μετα απο ενα reboot, και οχι αφου σερφαρεις για 2 ωρες στο google chrome π.χ.. Aυτο κανω, και σχεδον ποτε δεν κολλαει.

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Λοιπόν το αγόρασα και εγώ. 

Να ρωτήσω λίγο κάτι πριν "βάλω εμπρός". 

Είδα ότι παίζει πολύ Smooth (τουλάχιστον στην αρχή χωρίς εχθρούς). 

Dx12 το έχω. Που αποδίδει καλύτερα με dx11 η Dx12; επίσης υπάρχει καμία ρύθμιση που να να αξίζει να μην την έχω ultra  και να δίνει αρκετά fps; 

Και τέλος τίποτα σε reshade έχετε έτοιμο; 

Dx12 να το αφήσεις έχει αρκετά καλύτερη απόδοση σε αυτό τουλάχιστον σε μένα ου το παίζω με 8700 και 2070. Νομίζω έχει και λιγότερο cpu usage σε dx12 κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να έχεις λίγο θέμα με τον 8600κ εδώ σε μένα κάτι φορές βλέπω βαράει πάνω από 70-80 %.

Τώρα θα  σου έλεγα το fog από ultra σε high και το shadows το ίδιο δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά στον οπτικό τομέα. Υπάρχουν σημεία μέσα στον χάρτη που  πέφτω κατψ από 60fps κάτι που θεωρώ είναι ξεκάθαρα θέμα παιχνιδιού και δεν δικαιολογειται αλλά εσύ με την κάρτα που έχεις θεωρώ ότι δεν θα το αντιμετωπισεις.

• Thanks 1

30 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Δοκιμασε να παιξεις μετα απο ενα reboot, και οχι αφου σερφαρεις για 2 ωρες στο google chrome π.χ.. Aυτο κανω, και σχεδον ποτε δεν κολλαει.

Έπαιξα μετά από format όχι μετά από reboot, και με πήγε για 70-75 λεπτά την πρώτη φορά.

Μετά συνήθως πάει στο μισάωρο.

Έχω ένα πρόβλημα που δεν το έχω συναντήσει ξανά... 

Οταν έχω τα ακουστικά (headset του xbox one controller)  ο ήχος είναι σαν slow motion... Λες και μιλάει ο διάολος 

:P

έχετε καμία ιδέα; 

Παίδες πως ανεβαίνω gear score. Δεν έχω κάνει καθόλου DZ, είμαι World Tier 2 και με αφήνει μονο να κάνω το πρώτο Stronghold το Roosevelt. Πως θα ανεβάσω γρήγορα gear score ώστε να κάνω τα υπόλοιπα strongholds ?

Το παιχνίδι μόλις 30αρίσεις και ολοκληρώσεις τα 3 strongholds γίνεται άντε γεια! Το νιώθεις στην ατμόσφαιρα ότι τα πράγματα αγριεύουν... Παιχνιδάρα!

• Like 1

4 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Θα δοκιμάσω τα παραπάνω με ευλάβεια μαζί με τους νέους nvidia drivers (με clean install προφανώς )

Άντε να δούμε

δεν βλεπω στα notes κάποια αλλαγή σχετικά με το division

1 ώρα πριν, virginkiller είπε

δεν βλεπω στα notes κάποια αλλαγή σχετικά με το division

Yeap πάντως 4 ώρες σερί με τη ρύθμιση του affinity στο anticheat δεν έκαμε κιχ

ΠΟΠΑ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...