omega Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Sartiv είπε Εδω θελω να τονισω οτι το cdkeys δεν ειναι εμπιστο site. Εχει καψει αρκετο κοσμο. Δε συνιστω να αγοραζετε απο κει γενικως. Δυο παιχνίδια έχω πάρει από εκεί. Ένα το Anthem (g*mw το κέρατο μου) και το Division 2. Δεν είχα κανένα θέμα. Τι εναλλακτικές έχεις δηλαδή ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Sartiv είπε Εδω θελω να τονισω οτι το cdkeys δεν ειναι εμπιστο site. Εχει καψει αρκετο κοσμο. Δε συνιστω να αγοραζετε απο κει γενικως. Μη λεμε οτι θελουμε...ποιος εχει καει απο το συγκεκριμένο site...εγω αγοραζω χρονια απο εκει και ποτε δεν ειχα προβλημα 13 ώρες πριν, galanakop1974 είπε Παιδια παιζει πουθενα σε καλη τιμη το παιχνιδι??? Ευχαριστω Απο το ubi store της ρωσιας. Μαζι με κουπονι 20% δε το βρισκεις φθηνοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, galanakop1974 said: Ευχαριστω....Επιτελους επαιξε.Ηθελε κλεισιμο το msi ab Εχω 1080ti σε τι ρυθμισεις να παιξω??? Μπορείς επίσης να επιλέξεις να σου κάνει αυτοματο optimization το GeForce expirience. Θα το κάνει με τέτοιο τρόπο όπυ σε κάθε περιοχή θα έχεις κρατημένα πάνω απο 70fps Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από glight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέματα. Σε ορισμένα σημεία, κατά τη διάρκεια των fights κολλάει, γυρίζει στιγμιαία σε windowed mode και μετά με πετάει στο desktop χωρίς error message. Έχω χάσει 2-3 bounties έτσι και μετά ψάχνω να τους ξαναβρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Βρε παίδες δε ξέρω τι σας αρέσει στο παιχνίδι.. Είναι σαν expansion του 1ου, σε άλλη περιοχή, με περισσότερο loot,με ελάχιστους κακούς εδώ και κει(εκτός από τα missions/side missions) και την απόλυτη ίδια βαρεμάρα! Δεν με τραβάει με τίποτα να το συνεχίσω.. τα quests τα βρίσκω εντελώς χαζά ρε γμτ! Οι εχθροί κάνουν τα ίδια πράματα, οπότε όταν τους συναντώ είμαι " ναι ναι ξέρω". Το μόνο καλό είναι η δυσκολία ακόμα και στο 1 lvl διαφορά,που αν δεν υπήρχε θα πέθαιναν τα mobs στο λεπτό. Μάλλον άλλα γούστα έχουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Το παιχνίδι ξεκινάει μετά τα 30 level.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ψιλοχαζή ερώτηση (για να μην ψάχνω). Μόνο στο uplay είναι το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Βρε παίδες δε ξέρω τι σας αρέσει στο παιχνίδι.. Είναι σαν expansion του 1ου, σε άλλη περιοχή, με περισσότερο loot,με ελάχιστους κακούς εδώ και κει(εκτός από τα missions/side missions) και την απόλυτη ίδια βαρεμάρα! Δεν με τραβάει με τίποτα να το συνεχίσω.. τα quests τα βρίσκω εντελώς χαζά ρε γμτ! Οι εχθροί κάνουν τα ίδια πράματα, οπότε όταν τους συναντώ είμαι " ναι ναι ξέρω". Το μόνο καλό είναι η δυσκολία ακόμα και στο 1 lvl διαφορά,που αν δεν υπήρχε θα πέθαιναν τα mobs στο λεπτό. Μάλλον άλλα γούστα έχουμε. καμια σχεση με το πρωτο...το 2 είναι πολύ ανωτερο σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για φοβερο παιχνιδι! 16 ώρες πριν, Sartiv είπε Εδω θελω να τονισω οτι το cdkeys δεν ειναι εμπιστο site. Εχει καψει αρκετο κοσμο. Δε συνιστω να αγοραζετε απο κει γενικως. καμια σχεση...από κει αγοραζω συνεχεια. Μακραν το πιο εμπιστο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Βασικά το 2 το έχει απογειώσει η έμπνευση με τα Projects. Πραγματικά εξαιρετική προσθήκη. Περιμένω να 30αρισω και να δω τι παίζει και με Dark Zone για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά so far, so good. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Zus είπε Βασικά το 2 το έχει απογειώσει η έμπνευση με τα Projects. Πραγματικά εξαιρετική προσθήκη. Περιμένω να 30αρισω και να δω τι παίζει και με Dark Zone για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά so far, so good. Καταρχας, ουσιαστικα το DZ του division 1 ειναι το open world του division 2. (ετσι μου φαινεται) Τωρα με τη σειρα μου εχω καποιες παρατηρησεις και αποριες. 1) Μου φαινεται πως τα κιτρινα σετ ειναι πιο ισχυρα απο τα πρασινα σετ. Τα κιτρινα σου δινουν πολυ περισσοτερο damage vs elite, critical chance κτλ... 2) Αν καταλαβα καλα, τα gs που πεφτουν σαν loots, ειναι ας πουμε σε ακτινα 5-10 lvl απο το μεσο lvl που φορας. Το λεω διοτι στην αρχη που ειχα 6 πρασινα items (4 + 2 ανα ειδος) επεφταν σταθερα πανω κατω ιδια gs, δεν πηγαινε προς 500. Ειμαι 475 gs. Τωρα τα αλλαξα με τα κιτρινα (μετα απ 2 μερες) σετ, και οντως μο υφαινεται οτι παω καλυτερα. Εσεις τι κανετε; 3) Αν καταλαβα καλα, τα πρασινα items τα παιρνεις μονο μια φορα απο invasions και περιμενεις το reset της επομενης εβδομαδας για τα επομενα πρασινα loots. Σωστα; 4) Επειδη παιζω solo μεχρι τωρα, υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει missions σε challenge mode; Να τολμησω; ή θελει τερμα σουπερ gear πρωτα; 5) Α! Κατι τελευταιο! Αυτο το hard Wired protocol, καπως ετσι, που πρεπει να μαζεψεις 6 green component και 10 hard wired, παω συχνα σε missions σε hard mode αλλα τα bosses δε πετανε. Στην αρχη πηρα 2 , μετα ομως εχω 5 σερι missions χωρις drop. Τοσο low chance ειναι; ή να περιμενω το reset της νεας εβδομαδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Sartiv είπε Εδω θελω να τονισω οτι το cdkeys δεν ειναι εμπιστο site. Εχει καψει αρκετο κοσμο. Δε συνιστω να αγοραζετε απο κει γενικως. Θεωρειται απ τα πιο αξιοπιστα grey market ( και για μενα το ιδιο που ειμαι πολυ ψειρας σ αυτα) και δεν εχω δει κατι αρνητικο απο κανεναν. εχεις κατι συγκεκριμενο υποψη σου για το συγκεκριμενο site και οχι για κλειδαδικα γενικως? Αν και για το division δεν αξιζει πουλανε κλειδια amd πολυ φθηνα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Εγώ από εκεί αγοράζω πλέον όλα μου τα παιχνίδια και δεν αντιμετώπισα πάντως κανένα πρόβλημα ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Και εγώ από εκεί παίρνω σχεδόν όλα μου τα παιχνίδια εκτός απ9 το division που το πήρα από το uplay. Όσο για το παιχνίδι δυστυχώς όσο ωραίο και να είναι το pve το pvp πάσχει αρκετά το dz παντελώς αδιάφορο μικρό και ανούσιο ειδικά το occupied καμία σχέση με το dz του 1 που γινόταν χαμός και γούσταρες. Έτσι μου έρχεται να ξανά μπω στο 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω μπήκα dZ χτες με 500gear score και έπεφτα σε μισό δευτερόλεπτο. Πρέπει να δω αν χρειάζεται armor ή health ή πάμε μόνο σαν glass Canon Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από glight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα