Alex21121988 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, a_pascal είπε Είναι random το ποιο πέφτει? Π.χ ξέρω από πριν πού θα βρω το magazine mod για παραπάνω bullets στα ARs? Αρχικά άνοιξε και δες τα Projects. Είτε από τον χαρτη σου (πατας Μ και Q) είτε πηγαίνοντας στον πάνω όροφο στο White House. Αν θυμάμαι καλά το extended βγαίνει από κάποιο από αυτά τα Projects. Αν δεν το αναφέρει στα projects που έχεις, πλακώνεις ότι side mission σου έχει βγάλει, αν και θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο γεμιστήρα τον είχα πολύ πριν ξεκινήσω να κάνω side missions και ήμουν ήδη lvl 30. Τα πιο "σπάνια" blueprints για weapon mods κυρίως βγαίνουν από control point σε lvl 3 αλλά αυτο είναι end game κατάσταση, θα το δεις μετά αυτό. Το extended είναι basic weapon mod, τσέκαρε το crafting station σου μήπως το έχεις βγάλει ήδη και δεν το πρόσεξες. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Alex21121988 1
a_pascal Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Αρχικά άνοιξε και δες τα Projects. Είτε από τον χαρτη σου (πατας Μ και Q) είτε πηγαίνοντας στον πάνω όροφο στο White House. Αν θυμάμαι καλά το extended βγαίνει από κάποιο από αυτά τα Projects. Αν δεν το αναφέρει στα projects που έχεις, πλακώνεις ότι side mission σου έχει βγάλει, αν και θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο γεμιστήρα τον είχα πολύ πριν ξεκινήσω να κάνω side missions και ήμουν ήδη lvl 30. Τα πιο "σπάνια" blueprints για weapon mods κυρίως βγαίνουν από control point σε lvl 3 αλλά αυτο είναι end game κατάσταση, θα το δεις μετά αυτό. Σ΄ευχαριστώ. Θα δω αν είναι σε κάποιο project και μετά θα πλακώσω side missions...
Sartiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μετα απο ενα μηνα σχεδον παιξιματος, τολμω (ξανα) να πω οτι ειναι απ τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Καθολου κουραστικο, ναι μεν αρχισε το grinding αλλα εχει και διαφορετικη ιστορια, με ελαφρες παραλλαγες στο 4ο και 5ο world tier (νομιζω). Και εχει πολλα πραματα ακομα να κανεις.. Projects, DZ, και βολτες στο open world... Καποια στιγμη θα αρχισω και να συλλεξω τα hunter masks. Οσοι εχετε ακομα αμφιβολιες για την αγορα του παιχνιδιου, διαλυστε τις και να το αγορασετε αμεσως.
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Ερώτηση επειδή δνε έχω ασχοληθεί ποτέ με το παιχνίδι και σκέφτομαι να το αγοράσω. -αξίζει για χαλαρό Gaming; πχ 1-2 ώρες την ημέρα οπότε μου έρθει. -έχει τέλος; πόσο μεγάλο είναι; δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που είναι πολύ μεγαλα (άρα και επαναλβανομενα) -είναι χρονοβόρο για να ξεκινήσεις κάθε φορά; πρέπει να βρει παίχτες κλπ; single player δεν παίζει;
omega Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ερώτηση επειδή δνε έχω ασχοληθεί ποτέ με το παιχνίδι και σκέφτομαι να το αγοράσω. -αξίζει για χαλαρό Gaming; πχ 1-2 ώρες την ημέρα οπότε μου έρθει. -έχει τέλος; πόσο μεγάλο είναι; δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που είναι πολύ μεγαλα (άρα και επαναλβανομενα) -είναι χρονοβόρο για να ξεκινήσεις κάθε φορά; πρέπει να βρει παίχτες κλπ; single player δεν παίζει; 1)Εγω το εχω παρει απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και το παω με το πασο μου. Το τελικο λεβελ ειναι 30 και να φανταστεις σημερα εφτασα 29. Υπαρχουν βεβαια καποιοι που το εφτασαν 30 σε λιγες ωρες, αλλα προσωπικα θεωρω οτι εχουν χασει ολο το παιχνιδι. 2)Είναι κατά μια έννοια looter shooter. Aρα μια επανάληψη την έχει σαν φιλοσοφία. Σκοτώνεις κόσμο δηλαδή. Το θέμα είναι όμως ότι επειδή έχει τόσο καλή A.I. και είναι ωραία φτιαγμένο σαν παιχνίδι, δεν θα βαρεθείς εύκολα. 3)Μπορείς να κανεις όλα τα missions και μονος σου αν θες αλλα και με group. Εγώ γούσταρα περισσότερο μονος μου στην αρχή γιατί θέλει σχεδιασμό και στρατηγική. Δεν είναι Leeroy Jenkins η φάση. Στο end και pre-end game θα βρίσκεις άνετα κόσμο. Όπως και στα story missions. 1
Sartiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Ερώτηση επειδή δνε έχω ασχοληθεί ποτέ με το παιχνίδι και σκέφτομαι να το αγοράσω. -αξίζει για χαλαρό Gaming; πχ 1-2 ώρες την ημέρα οπότε μου έρθει. -έχει τέλος; πόσο μεγάλο είναι; δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που είναι πολύ μεγαλα (άρα και επαναλβανομενα) -είναι χρονοβόρο για να ξεκινήσεις κάθε φορά; πρέπει να βρει παίχτες κλπ; single player δεν παίζει; 1) Toσο χρονο αφιερωνω τη μερα λογω υποχρεωσεων, 1-2 ωρες την ημερα 2) Οταν τελειωσεις το story, εχει ΜΠΟΛΙΚΟ πραμα το end-game, θα εξελισσεσαι συνεχως.. Το θεμα ειναι οτι μπορει να σου φανει λιγο επαναλμανομενο 3) Τι εννοεις χρονοβορο στο ξεκινημα; Προσωπικα παιζω σολο απο την αρχη μεχρι τωρα, και ειμαι ακομα στην αρχη του content end-game.. Μια αποστολη μπορει να κρατησει 1 ωρα παντως.
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Sartiv είπε 1) Toσο χρονο αφιερωνω τη μερα λογω υποχρεωσεων, 1-2 ωρες την ημερα 2) Οταν τελειωσεις το story, εχει ΜΠΟΛΙΚΟ πραμα το end-game, θα εξελισσεσαι συνεχως.. Το θεμα ειναι οτι μπορει να σου φανει λιγο επαναλμανομενο 3) Τι εννοεις χρονοβορο στο ξεκινημα; Προσωπικα παιζω σολο απο την αρχη μεχρι τωρα, και ειμαι ακομα στην αρχη του content end-game.. Μια αποστολη μπορει να κρατησει 1 ωρα παντως. Με κάλυψες νομίζω. Σε ευχαριστώ. Στο 3 εννοώ ότι καθυστερεί να βρει αντίπαλο;
Sartiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Με κάλυψες νομίζω. Σε ευχαριστώ. Στο 3 εννοώ ότι καθυστερεί να βρει αντίπαλο; Δεν υπαρχει βασικα αντιπαλο, εκτος αν εννοεις το καθαρο κομματι pvp το conflict δηλαδη. Δεν το εχω παιξει. Βασικα το παιχνιδι ειναι κυριως pve.
omega Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Με κάλυψες νομίζω. Σε ευχαριστώ. Στο 3 εννοώ ότι καθυστερεί να βρει αντίπαλο; Match making exei se end game kai story quests και είναι σχεδόν άμεσο. Σε όλα τα υπόλοιπα γίνεσαι κατά μια "εννοια" flagged ότι είσαι ανοιχτός σε looking for group . Τώρα κατά ποσο θα αντιδράσει και θα δεχτεί κάποιος, είναι άλλο θέμα. Τα side/story missions βγαίνουν και solo αν είσαι προσεκτικός.
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Sartiv είπε Δεν υπαρχει βασικα αντιπαλο, εκτος αν εννοεις το καθαρο κομματι pvp το conflict δηλαδη. Δεν το εχω παιξει. Βασικα το παιχνιδι ειναι κυριως pve. Συμπαίκτη ήθελα να γράψω. Η πολυ η πίτσα μου έκατσε βαριά και δεν ξέρω τι γραφω.
Sartiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Συμπαίκτη ήθελα να γράψω. Η πολυ η πίτσα μου έκατσε βαριά και δεν ξέρω τι γραφω. Α! Γρηγορα βρισκεις. Μπορεις επισης να ενταχθεις σε ενα clan και να βρεις συμπαιχτες εκει.
omega Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Να μπεις στο twitch να χαζέψεις λίγο το παιχνίδι να καταλάβεις τι εννοούμε. Αν σου αρέσει να το πάρεις με τα χίλια.
_Xistenze Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 είμαι Level 12 και μου βγαζει να κανω μια αποστολή στην dark zone επισης level 12. Μολις μπαινω εκει οι εχθροι με σκοτωνουν για πλακα...τι παιζει?
_Xistenze Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 odea retail sore...Πως ξεκιναει αυτή η αποστολή ρε παιδια? στο χαρτη δειχνει ότι βρίσκεται στο base of opertions...αλλα δεν βρισκω κατι
omega Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, _Xistenze είπε odea retail sore...Πως ξεκιναει αυτή η αποστολή ρε παιδια? στο χαρτη δειχνει ότι βρίσκεται στο base of opertions...αλλα δεν βρισκω κατι Δυσκολεύτηκα να το βρω και εγώ αυτό το side quest. Έχει bug στο παιχνίδι και δεν δείχνει την σωστή τοποθεσία. Δες το video εδώ, δείχνει και στο χάρτη που είναι. Odea Retail Store 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα