Παναής Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα upgrade το crafting bench με το που πήγα tier 5 και το chatterbox εξαφανίστηκε από το inventory. Μου το έσπασε και μου έδωσε 2 exotic materials.Μια χαρά , δεν ξέρω αν είναι bug . Η φάση είναι οτι πρέπει να τα ξαναφαρμάρω και χθες άνοιξα αρκετά hyena boxes ούτε ένα part δεν έπεσε. Οτι νάναι ... τζάμπα 500 ilvl οπλάκι Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από Παναής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 αχαχα και εγω απο το πρωι αυτο κανω. Απλα δεν το ειχα ξεκλειδωσει καν εγω...xD Hyenas keys σου πεφτουν?Στα 15 key boxes πεσανε 2 ρε φιλε xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Παναής είπε Έκανα upgrade το crafting bench με το που πήγα tier 5 και το chatterbox εξαφανίστηκε από το inventory. Μου το έσπασε και μου έδωσε 2 exotic materials.Μια χαρά , δεν ξέρω αν είναι bug . Η φάση είναι οτι πρέπει να τα ξαναφαρμάρω και χθες άνοιξα αρκετά hyena boxes ούτε ένα part δεν έπεσε. Οτι νάναι ... τζάμπα 500 ilvl οπλάκι γιατι σου το εσπασε μηπως πατησες deconstruct? και εγω εκανα pgrade to crafting bench αλλα δεν μου εσπασε το chatterbox το εχω κανονικα. απλα πρεπει να βρω ενα exotic component για να το κανω upgrade στο tier 5 50 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αχαχα και εγω απο το πρωι αυτο κανω. Απλα δεν το ειχα ξεκλειδωσει καν εγω...xD Hyenas keys σου πεφτουν?Στα 15 key boxes πεσανε 2 ρε φιλε xD δυστυχως πεφτουν πολυ δυσκολα τουλαχιστον και σε μενα απο τα 10 που ανοιγα μου πεφταν 2-3 το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Virus200 είπε δυστυχως πεφτουν πολυ δυσκολα τουλαχιστον και σε μενα απο τα 10 που ανοιγα μου πεφταν 2-3 το πολυ 3 στα ~25 μου πεσανε τελικα και απο τα 4(ειχα ενα απο πριν) κλειδια που χρησιμοποιησα μονο ενα exotic mod (η οτι ειναι) μου επεσε xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Virus200 είπε γιατι σου το εσπασε μηπως πατησες deconstruct Όχι δε πάτησα τπτ , το ίδιο πάθανε και κάποιοι άλλοι που μίλησα...δεν ξέρω τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προχωράμε σταθερά! Μόνο τα kneepads μου λείπουν για να ολοκληρώσω το set True Patriot. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Tzimaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Tzimaras είπε Προχωράμε σταθερά! Μόνο τα kneepads μου λείπουν για να ολοκληρώσω το set True Patriot. Ρε @Tzimaras , πως το μάζεψες το set ? Δεν είναι rng το όλο πράγμα ? Υπάρχει σταθερό σημείο που ρίχνει το κάθε armor part ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Tzimaras είπε Προχωράμε σταθερά! Μόνο τα kneepads μου λείπουν για να ολοκληρώσω το set True Patriot. Δεν σου κανουν τα πρασινα items; Δινουν εξαιρετικα bonus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, omega είπε Ρε @Tzimaras , πως το μάζεψες το set ? Δεν είναι rng το όλο πράγμα ? Υπάρχει σταθερό σημείο που ρίχνει το κάθε armor part ? Κανεις τα invaded missions κ τα stronghold που σου ανηγει κ τοτε στα δινει! 56 λεπτά πριν, Sartiv είπε Δεν σου κανουν τα πρασινα items; Δινουν εξαιρετικα bonus. Τα πρασσινα ειναι αυτα που λεω... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Tzimaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Tzimaras είπε Τα πρασσινα ειναι αυτα που λεω... Σωστα , τωρα ειδα το ονομα, true patriots. Απλα ειδα τη φωτο σου με τα κιτρινα items και μπερδευτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην τρελαίνεστε με την trashίλα τα πράσινα που έδωσαν. Υπάρχουν ήδη in depth αναλυτικότατα βίντεο να κάτσετε να δείτε να γελάσετε με τα 3 set που αποφάσισαν να δώσουν στο game. xD Για λόγους συλλεκτικούς λοιπόν και μόνο για την ώρα τα 2 από τα 3 σετ (Ongoing Directive & Τrue Patriot)βγαίνουν εύκολα με λίγη τύχη από τα invaded missions, Black tusk named elites γενικώς. Μπορείτε να τα επιλέξετε σε Bounties τα συσκεκριμένα mobs και φυσικά ο πιο γρήγορος τρόπος imo είναι το occupied dz όπου βρίσκονταi παντού στα διάφορα landmarks. Θα πρέπει να πάτε ούτως ή αλλως occupied dz για τα 10 Hard wired tech που ζητάει το Project για το σετ. Το τελευταίο αφορά το σετ (Hard Wired) το οποίο δεν πέφτει από κάπου παρα μόνο craftάρεται μαζεύοντας components ακολοθούντας τα donations του Project και φυσικά πρέπει να βρείτε από 2 φορές συνολικά το κάθε component (mask,vest,backpack,kneepads,gloves,holster) για να το φτιάξετε. Φαίνεται απλό αρχικά, αλλά είναι rng, (και υπομονή) μπορεί να είστε πραγματικά άτυχοι και να χαλάσετε πολύ χρόνο παίζοντας αυτά τα 6 missions over and over για αυτό το σετ.. Anw, χρόνος να υπάρχει να τον σκοτώνεις για κάτι τέτοια.. (Νοt) Enjoy. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Μην τρελαίνεστε με την trashίλα τα πράσινα που έδωσαν. Υπάρχουν ήδη in depth αναλυτικότατα βίντεο να κάτσετε να δείτε να γελάσετε με τα 3 set που αποφάσισαν να δώσουν στο game. xD Για λόγους συλλεκτικούς λοιπόν και μόνο για την ώρα τα 2 από τα 3 σετ (Ongoing Directive & Τrue Patriot)βγαίνουν εύκολα με λίγη τύχη από τα invaded missions, Black tusk named elites γενικώς. Μπορείτε να τα επιλέξετε σε Bounties τα συσκεκριμένα mobs και φυσικά ο πιο γρήγορος τρόπος imo είναι το occupied dz όπου βρίσκονταi παντού στα διάφορα landmarks. Θα πρέπει να πάτε ούτως ή αλλως occupied dz για τα 10 Hard wired tech που ζητάει το Project για το σετ. Το τελευταίο αφορά το σετ (Hard Wired) το οποίο δεν πέφτει από κάπου παρα μόνο craftάρεται μαζεύοντας components ακολοθούντας τα donations του Project και φυσικά πρέπει να βρείτε από 2 φορές συνολικά το κάθε component (mask,vest,backpack,kneepads,gloves,holster) για να το φτιάξετε. Φαίνεται απλό αρχικά, αλλά είναι rng, (και υπομονή) μπορεί να είστε πραγματικά άτυχοι και να χαλάσετε πολύ χρόνο παίζοντας αυτά τα 6 missions over and over για αυτό το σετ.. Anw, χρόνος να υπάρχει να τον σκοτώνεις για κάτι τέτοια.. (Νοt) Enjoy. Απόκρυψη περιεχομένων Συμφωνώ για τα set που έδωσαν, είναι πολύ κατώτερα των High End που οι περισσότεροι έχουμε φτιάξει.. Απλά για το γαμώτο ας υπάρχει ένα build! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_pascal Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Eρώτηση νιουμπά: Ψάχνω το γεμιστήρα για τα ARs που δίνει παραπάνω bullets. Πού τον βρίσκω ρε παιδιά? Επίσης, πώς φαρμάρω για τέτοια mods γενικά? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, a_pascal είπε Eρώτηση νιουμπά: Ψάχνω το γεμιστήρα για τα ARs που δίνει παραπάνω bullets. Πού τον βρίσκω ρε παιδιά? Επίσης, πώς φαρμάρω για τέτοια mods γενικά? Ευχαριστώ! Όλα τα mods απο side missions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_pascal Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Είναι random το ποιο πέφτει? Π.χ ξέρω από πριν πού θα βρω το magazine mod για παραπάνω bullets στα ARs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα