Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει rogue system οπότε τo occupied μόνο Darkzone/ Division δεν θυμίζει.

Να φύγει το normalization, αυτό δεν έχει καμία δουλειά με το dz και δεν ξέρω γιατί το έκαναν έτσι. Normalization μόνο στα conflict modes του game και πουθενά αλλού.. Και αν ντε και καλά θέλεις να το λειτουργήσεις έτσι τουλάχιστον βάλε rogue system όπως το ξέρουμε σε όλα τα Darkzones.

Δεν έχει νόημα όλο αυτό.

Επεξ/σία από Alex21121988
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακριβως το ιδιο συστημα.Ενω ξεκιναει καλα μετα απο καποια ωρα με τρελαινει στο lag.Το πιο πιθανο ειναι αυτο που λεει ο αλεξανδρος για την ram.To 1 το ετρεχα μεχρι τα high χωρις κανενα προβλημα.Απλα σκεφτομαι καποια στγμη να να τα αλλαξω ολα και να κρατησω μονο την 1060.

Το lag μερικές φορες είναι και λόγω server. Έχω προσέξει ότι μερικές φορες κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά τρέχει σαν τον Sonic για 1 second και μετά όλα καλά. Σίγουρα περισσότερη ram θα βοηθούσε από την άλλη

3 λεπτά πριν, gildo είπε

Εχω ακριβως το ιδιο συστημα.Ενω ξεκιναει καλα μετα απο καποια ωρα με τρελαινει στο lag.Το πιο πιθανο ειναι αυτο που λεει ο αλεξανδρος για την ram.To 1 το ετρεχα μεχρι τα high χωρις κανενα προβλημα.Απλα σκεφτομαι καποια στγμη να να τα αλλαξω ολα και να κρατησω μονο την 1060.

Και σε εμενα το κανει αυτο και σε πολλους ακομα. Μετα απο 40-45 λεπτα αρχιζει τα κολληματα και στρωνει μονο με restart. Ειναι θεμα του παιχνιδιου, εχει μεγαλο memory leak, ελπιζω να το διορθωσουν.

Έχει κανένας το πρόβλημα με το crash στο desktop ή κάτι παρόμοιο?? https://forums.ubi.com/showthread.php/2015350-Constant-crashes-to-desktop-on-PC

Γίνεται χαμούλης στο forum αλλά πέρα βρέχει. 5,5 gb update τα ίδια χάλια...

Το παιχνίδι σπέρνει αλλά για κάποιους μεταξύ των οποίων κ εγώ είναι unplayable...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...