DjAde Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 αγορασα και γω το game(απο το division 1 ηθελα να ασχοληθω) αν ψηνεται κανεις για χαλαρο game η αν υπαρχει καμια ελληνικη clan Divison2GR λεγομαι. ps. ειμαι newbe τωρα το μαθαινω
Braveheart1980 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, DjAde είπε αγορασα και γω το game(απο το division 1 ηθελα να ασχοληθω) αν ψηνεται κανεις για χαλαρο game η αν υπαρχει καμια ελληνικη clan Divison2GR λεγομαι. ps. ειμαι newbe τωρα το μαθαινω Δε σε βρίσκω άρχοντα Κάνε με αν θες add εσυ ή/και όποιος άλλος: braveheart1980g
cod7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ρε παιδια το voice chat στο γκειμ πως λειτουργει? μου εχουν κανει join κατι τσακαλακια σε καποια μισσιον παταω c δεν μ ακουν εκεινοι δν ξερουν πως να μιλησουν και υπαρχει μουντιλα κανω κατι λαθος?στα σεττινκ ολα φαινονται σωστα
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μην το κοιτάτε το gear score(Εκτός και αν πρέπει να φορέσετε το μεγαλύτερο item ώστε να ανεβείτε και να ξεκλειδώσετε το stronghold). Το θέμα είναι ο συνδυασμός, τα ταλέντα και τα attributes που δίνει το κάθε item. Άντε να βγει και το tier 5 στις 5 Απριλίου να ασχοληθούμε λίγο πιο σοβαρά με το gear. 3
DjAde Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Δε σε βρίσκω άρχοντα Κάνε με αν θες add εσυ ή/και όποιος άλλος: braveheart1980g Περίεργο. Το βράδυ θα μπω να σε κάνω εγώ . Άντε και καλό λιώσιμο:p Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από DjAde 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά κ γω αν έχετε κανένα Κλαν, κατεβαίνει τωρα
rsttls Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα mods και τι τα κάνουμε;
Sartiv Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, rsttls είπε Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα mods και τι τα κάνουμε; ειναι extra κομματια που προσαρμοζεις πανω στα οπλα/items και δινουν παραπανω stats (και αφαιρουν κατι αλλο).
Alex21121988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, _Xistenze είπε Πολλα θεματα...τα settings δεν αποθηκευονται Δοκίμασε να κάνεις verify τα files του game. Εναλλακτικά σβήσε όλα τα αρχεία από εδώ. Θα δημιουργηθούν ξανά όταν ανοίξει το game. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Alex21121988 1
cod7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 παιδια ξερετε καποια ελληνικη κλαν με ενεργα ατομα κλπ ?εχω φτασει 9 λβλ και παιζω μονος η μ τυχαιους π δν μιλανε καν μικ και τ παιχνδι γαμαει αλλα μονος δν λεει
omega Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Color dyes για armor γιατί δεν βρίσκω καθόλου ? Έχω φτάσει ήδη 24 level αλλα δεν έχω βρει κανένα
Tzimaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, omega είπε Color dyes για armor γιατί δεν βρίσκω καθόλου ? Έχω φτάσει ήδη 24 level αλλα δεν έχω βρει κανένα Υπάρχουν random σημεία στον χάρτη που θα βρείς (υπάρχουν κ βίντεο στο YT) κρεμασμένα crates σε γερανούς και δέντρα που έχουν πέσει με αλεξίπτωτο, τα πυροβολείς και παίρνεις το loot, μέσα σε αυτό και τα χρωματάκια για τον παίχτη σου! 2
omega Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Υπάρχουν random σημεία στον χάρτη που θα βρείς (υπάρχουν κ βίντεο στο YT) κρεμασμένα crates σε γερανούς και δέντρα που έχουν πέσει με αλεξίπτωτο, τα πυροβολείς και παίρνεις το loot, μέσα σε αυτό και τα χρωματάκια για τον παίχτη σου! @Tzimaras εισαι μεγαλη μορφη λέμε 1
aimon1989 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Όποιος θέλει να κάνει και εμένα add, aimon1989
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα