DjAde Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 αγορασα και γω το game(απο το division 1 ηθελα να ασχοληθω) αν ψηνεται κανεις για χαλαρο game η αν υπαρχει καμια ελληνικη clan Divison2GR λεγομαι. ps. ειμαι newbe τωρα το μαθαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, DjAde είπε αγορασα και γω το game(απο το division 1 ηθελα να ασχοληθω) αν ψηνεται κανεις για χαλαρο game η αν υπαρχει καμια ελληνικη clan Divison2GR λεγομαι. ps. ειμαι newbe τωρα το μαθαινω Δε σε βρίσκω άρχοντα Κάνε με αν θες add εσυ ή/και όποιος άλλος: braveheart1980g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cod7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ρε παιδια το voice chat στο γκειμ πως λειτουργει? μου εχουν κανει join κατι τσακαλακια σε καποια μισσιον παταω c δεν μ ακουν εκεινοι δν ξερουν πως να μιλησουν και υπαρχει μουντιλα κανω κατι λαθος?στα σεττινκ ολα φαινονται σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μην το κοιτάτε το gear score(Εκτός και αν πρέπει να φορέσετε το μεγαλύτερο item ώστε να ανεβείτε και να ξεκλειδώσετε το stronghold). Το θέμα είναι ο συνδυασμός, τα ταλέντα και τα attributes που δίνει το κάθε item. Άντε να βγει και το tier 5 στις 5 Απριλίου να ασχοληθούμε λίγο πιο σοβαρά με το gear. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Δε σε βρίσκω άρχοντα Κάνε με αν θες add εσυ ή/και όποιος άλλος: braveheart1980g Περίεργο. Το βράδυ θα μπω να σε κάνω εγώ . Άντε και καλό λιώσιμο:p Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από DjAde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά κ γω αν έχετε κανένα Κλαν, κατεβαίνει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rsttls Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα mods και τι τα κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, rsttls είπε Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα mods και τι τα κάνουμε; ειναι extra κομματια που προσαρμοζεις πανω στα οπλα/items και δινουν παραπανω stats (και αφαιρουν κατι αλλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Πολλα θεματα...τα settings δεν αποθηκευονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, _Xistenze είπε Πολλα θεματα...τα settings δεν αποθηκευονται Δοκίμασε να κάνεις verify τα files του game. Εναλλακτικά σβήσε όλα τα αρχεία από εδώ. Θα δημιουργηθούν ξανά όταν ανοίξει το game. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cod7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 παιδια ξερετε καποια ελληνικη κλαν με ενεργα ατομα κλπ ?εχω φτασει 9 λβλ και παιζω μονος η μ τυχαιους π δν μιλανε καν μικ και τ παιχνδι γαμαει αλλα μονος δν λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Color dyes για armor γιατί δεν βρίσκω καθόλου ? Έχω φτάσει ήδη 24 level αλλα δεν έχω βρει κανένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, omega είπε Color dyes για armor γιατί δεν βρίσκω καθόλου ? Έχω φτάσει ήδη 24 level αλλα δεν έχω βρει κανένα Υπάρχουν random σημεία στον χάρτη που θα βρείς (υπάρχουν κ βίντεο στο YT) κρεμασμένα crates σε γερανούς και δέντρα που έχουν πέσει με αλεξίπτωτο, τα πυροβολείς και παίρνεις το loot, μέσα σε αυτό και τα χρωματάκια για τον παίχτη σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Υπάρχουν random σημεία στον χάρτη που θα βρείς (υπάρχουν κ βίντεο στο YT) κρεμασμένα crates σε γερανούς και δέντρα που έχουν πέσει με αλεξίπτωτο, τα πυροβολείς και παίρνεις το loot, μέσα σε αυτό και τα χρωματάκια για τον παίχτη σου! @Tzimaras εισαι μεγαλη μορφη λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aimon1989 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Όποιος θέλει να κάνει και εμένα add, aimon1989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα