Virus200 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Συμφωνώ πάνω σε αυτό, δεν είναι θέμα Ράμπο ή ''μυαλομένου'' παίχτη. Αυτή την στιγμή σε κάποια situations στην μάχη ότι build και να φοράς δεν έχει καμία σημασία. Όταν αποφασίσουν τα mobs να σε κάνουν focus και γενικώς να σε περικυκλώσουν είναι τελειωμένη η φάση.. Το armor/health είναι πληγή, κάτι έχουν κάνει λάθος, και το scale ξεφεύγει όταν είσαι σε group και πας για τα ''δύσκολα'' missions/control points. Είναι όπως όταν είχαν βγει τα Legendary missions στο πρώτο Division και δεν είχαμε τα classified pieces με τα bonus που αυτά έδιναν. Αυτό συμβαίνει στο game. Ναι μεν βγαίνουν τα Control Points 4, τα Heroic Bounties και τα missions σε Challenge αλλά try hardαρουμε, τρώμε αρκετές φορές wipe, και πάνω κάτω εκμεταλευόμαστε τον τρόπο που γίνεται το respawn με τους teamates. Δεν λέμε φυσικά να το κάνουν εύκολο αλλά δεν το λες φυσιολογικό να έχεις 200Κ armor ή 100Κ health και να σε ρίχνει κυριολεκτικά μονόχιτο ένα mob που δεν είναι Hunter, δεν είναι ούτε καν Named elite ή elite. Μέχρι και από τα μωβ είσαι κοντακιά και κάτω.. Οι περισσότεροι ήμαστε ήδη με top gear για το υπάρχων Tier, είναι παράλογο να προσπαθούμε τόσο πολύ για κάποια πράγματα μέσα στο game. Εχουμε γεμίσει με dps glass cannon builds. Είτε pvp είτε pve αυτό ισχύει. Το pvp είναι broken af και προσωπικά έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να ασχοληθεί την δεδομένη στιγμή με αυτό. Το normalization είναι παράλογο και θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει επίσης.. Pve τώρα.. Δεν υπάρχει ουσιαστικό Support, Τank. Το Survivalist specialization πχ έχει φτιαχτεί με αυτό τον σκοπό του Support αλλά δεν έχουμε ακόμα τα σετ να το ολοκληρώνουν και να έχει ένα νόημα το κάθε class. Ναι μεν είναι νωρίς, τα πρώτα ''κανονικά'' σετ βγαίνουν στις 5 Απριλίου μαζί με το Τidal Basin Stronghold, αλλά πρέπει να ξαναδούν όλο το θέμα με το armor/health. Για όποιον θυμάται και στο πρώτο Division περάσαμε πολλές αλλαγές (και) με αυτό το θέμα armor/health κτλ. Και εδώ το ίδιο θα συμβεί καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να προστεθούν και άλλα difficulties/modes και φυσικά το raid. Aυτό και μόνο απαιτεί variety στα builds, πιο σωστό difficulty scaling imo. Αυτό ακριβώς εννοώ με καλυψες πλήρως δεν το βρίσκω λογικό με τόσο armor να σε τσακίζει ένα απλό mob. Μου αρέσει που είναι πιο δύσκολο σχετικά με το 1 αλλά θεωρώ ότι κάτι έχουν κάνει λάθος. Θα δείξει ελπίζω να κάνουν κάποιες βελτιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMKoutsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Αν δεν παίζεις στρατηγικά, να προσέχεις σε ποιο σημείο θα πας, σε ποιο θα υποχωρήσεις αν χρειαστεί, το ραντάρ και τα νώτα σου πάντα, σε καθαρίζουν για πλάκα ακόμα και οι "κόκκινοι" npcs. Η δυσκολία μου αρέσει γιατί κάνει πρόκληση όλο το παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά, γιατί πχ τα skill είναι αδύναμα και γενικά αυτά που απαιτούν αφού τα ρίξεις, να βρεις στόχο, να τον κλειδώσεις, να ρίξεις είναι πρακτικά άχρηστα σε δύσκολες καταστάσεις. Οι απαιτήσεις χειρισμού σε high tech υποτιθέμενα skills είναι αστεία σαν σκέψη και το θεωρώ λάθος σχεδιασμού. Πίστεψαν πολύ τον Marco που έλεγε ότι είναι πολύ "εύκολα" τα skill γιατί απλά πατάς ένα κουμπί, και έτσι αδίκησαν τα skill builds, λες και το πάτημα της σκανδάλης στο όπλο δεν είναι απλά πατάω ένα κουμπί. Τα weapon mods έχουν απίθανα αρνητικά stats χωρίς λογική που ξεπερνούν πολλές φορές το αποτέλεσμα του θετικού stat. Τα gear mods θα έπρεπε να ακολουθήσουν την ίδια λογική με τα weapon mods, να μην καταλαμβάνουν χώρο και άπαξ και βρήκες κάποιο να το έχεις για πάντα. Επίσης πολλές φορές οι απαιτήσεις που έχουν σε stats είναι εξωπραγματικές. Και με DX11 και με 12 το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σταθερό. Βέβαια έχω κλειστό κάθε άλλο πρόγραμμα που δεν χρειάζεται να τρέχει. Γραφικά πολύ ωραίο, οι ήχοι επίσης, κουραστικός λίγο ο ήχος κάποιου Loot που δεν πήρες γιατί καθώς τρέχεις τον ακούς συνέχεια περίπου. Ο σχεδιασμός των αποστολών και το AI των NPCs, οι CQC μάχες όλα απολαυστικά. Μπορείς να παίξεις solo αλλά με group είναι πιο διασκεδαστικό - λειτουργικό το παιχνίδι. 5 Απριλίου μπαίνουμε στο End Game και έχουμε το πρώτο expansion του έτους. Enjoy guys cu in DC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Να ξέρετε ότι με το νέο patch, εμφανίστηκαν πολλά προβλήματα όπως πχ να γίνεται corrupt το Αντί Cheat τους. Σαν πρώτη λύση, δοκιμάστε στο launcher του Division, το properties κάτω αριστερά και μετά Verify files. Θα κατεβάσει ξανά ότι corrupt αρχείο υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εν τω μεταξυ ψάχνοντας items με υψηλο GS πεφτουν τα Stats μου κατακόρυφα...Τι σκατα? Εχω items με 250GS που δινουν καλυτερα stats από τα 370... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMKoutsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Keep grinding 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εν τω μεταξυ ψάχνοντας items με υψηλο GS πεφτουν τα Stats μου κατακόρυφα...Τι σκατα? Εχω items με 250GS που δινουν καλυτερα stats από τα 370... Αυτο που γινεται με τα items ειναι το εξης. Οσο υψηλοτερο το GS, ανεβαινει και το "οριο" των στατιστικων παραλληλα. Να δωσω ενα ενδεικτικο (που δεν ισχυει στο παιχνιδι) παραδειγμα: ενα οπλο 250GS μπορει να rollαρει μεχρι 15% (λεμε τωρα) το critical damage, ενω ενα οπλο 350GS μπορει να rollαρει μεχρι 20% το critical damage. Ειναι RNG οταν πετιεται ενα loot και δημιουργουνται τα νουμερα του, απλως τα "υψηλα" GS δινουν μεγαλυτερο ευρος στα στατιστικα αρα καποια στιγμη θα πεσει item με καλυτερα στατιστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, Sartiv είπε Ειναι RNG οταν πετιεται ενα loot και δημιουργουνται τα νουμερα του, απλως τα "υψηλα" GS δινουν μεγαλυτερο ευρος στα στατιστικα αρα καποια στιγμη θα πεσει item με καλυτερα στατιστικα. Μου κανει τρομερη εντυπωση ομως οτι ξεκινησα με ~80k armor και 50k Health στα lvl 30 η γυρω στα 200gs . Και το armor εχει φτασει ~100k και το health ~25k στα 370 που ειμαι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ήρθα και εγώ!!! R3st_1n_piec3s στο uplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήθελα να μοιραστώ και ένα ωραίο event που έγινε χτες από την Ubisoft της Βουλγαρίας όπου μάζεψε την υπεύθυνη Dev team από το World Design του Division 2 όπως και και αρκετούς οπαδούς του τίτλου. Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών, έιχα κατεβάσει αρκετά σφηνάκια tequila 😛 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από glight 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deseo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.. Το Trojan Horse ειναι ελληνικό clan? θα μπορούσα να έχω ενα accept στο apply που εχω κάνει? Uplay ID: Envial Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Ναι ελληνικο ειναι. Οταν το δουν θα σε κανουν υποθετω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ...keep walking! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από Tzimaras 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cod7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλημερα μαγκες μολις αγορασα το γκειμ δεν εχω ιδεα απο gameplay κλπ το πηρα γιατι παντα ηθελα να παιξω ενα τετοιο γκειμ με community κλπ και εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο G_vasi λεγομαι στο uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 το αγορασα με μιση καρδια...απαιξα 3 ωρες...το παιχνιδι είναι απιστευτο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, _Xistenze είπε το αγορασα με μιση καρδια... γτ ετσι? Εχουν γινει πολυ θετικα σχολια για το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα