king_k Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Παναής είπε Εμένα μου crasharei κολλημένα στο dx12. Και έμεινα με το 11 που παίζει σωστά (χωρίς crash /καμμια 20ρια λιγότερα fps) Ακριβώς τα ίδια κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Στο 40λεπτο με μια ώρα CTD! Χωρίς oc πουθενά. Συνήθως σε freeroam και όχι σε missions... Αλλά δε γυρνάω σε dx11 γιατί είναι γλυκά τα extra fps😁 Θα δοκιμάσω αυτό με το uplay overlay να δούμε τι θα γίνει..
Παναής Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, king_k είπε Ακριβώς τα ίδια κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Στο 40λεπτο με μια ώρα CTD! Χωρίς oc πουθενά. Συνήθως σε freeroam και όχι σε missions... Αλλά δε γυρνάω σε dx11 γιατί είναι γλυκά τα extra fps😁 Θα δοκιμάσω αυτό με το uplay overlay να δούμε τι θα γίνει.. Και στο Rivatuner : On screen display support : OFF Σβήσε απ όλες τις πλατφόρμες το overlay άμα τα έχεις να τρέχουν Δοκιμάζω γιατί άρχισε πάλι κάτι windowed mode και περίεργα... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Παναής 1
Παναής Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Παναής είπε Πάρτε και μια καλλιτεχνική Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Παναής 2 1
Alex21121988 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, Παναής είπε Πάρτε και μια καλλιτεχνική Η Ghost mask μακράν η πιο tricky από όλες και ας είναι ότι πιο εύκολο το encounter με τον hunter. Θέλω ακομα 5 για να συμπληρώσω και εγώ. Ωραία όλη η φάση με τις μάσκες. ΥΓ. Έβαλε 7αρακι ο AJ σε franchise που δεν του αρέσει και ιδιαίτερα.. 1
Παναής Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάλι καλα οι hunters κάνουν spawn μόνο για τις μάσκες και δεν τους βλέπουμε αλλού γιατί μεγάλο θέμα. Μακράν το πιο δύσκολο, έξυπνο AI. Αύριο έχει φάρμα για το Chatterbox και προσευχές στο RNG Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Παναής
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Κάποια μλκία έχουν κάνει και μετά από κάποια ώρα αρχίζει και έχει stuttering το παιχνίδι και θέλει restart ο client για να στρώσει, στο reddit βλέπω πολλοί λένε το ίδιο και λένε ότι άρχισε μετά το patch για τα skills που δεν δούλευαν.
Virus200 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται με το performance αφού τελειώνω το main story και ξεκινάωνα ξανά κάνω τα missions που είναι με το black tusk στα ίδια mission στα ίδια σημεία από εκεί που δεν έπεφτα από τα 70fps Βλέπω να φτάνουν και μέχρι τα 45 και παρόλο που παίζω με gsync το tearing πάει σύννεφο δεν ξέρω τι συμβαίνει
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Tearing εχεις ή fps drops; Μηπως ειναι η συνδεση σου;
glight Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 hour ago, Virus200 said: Ρε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται με το performance αφού τελειώνω το main story και ξεκινάωνα ξανά κάνω τα missions που είναι με το black tusk στα ίδια mission στα ίδια σημεία από εκεί που δεν έπεφτα από τα 70fps Βλέπω να φτάνουν και μέχρι τα 45 και παρόλο που παίζω με gsync το tearing πάει σύννεφο δεν ξέρω τι συμβαίνει Το έπαθα και εγώ και αναρωτιόμουν τι να έφταιγε, τελικά είχα 2 προβλήματα 1. Την οθόνη στα 60Hz 2. Το Windows power plan σε power saving 😵
Virus200 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Tearing εχεις ή fps drops; Μηπως ειναι η συνδεση σου; Και τα δύο έχω και μου πέφτουν τα fps αλλά έχω και tearing κανονικά με το gsync κάτω από τα 60 δεν θα έπρεπε να μην έχω η δεν το έχω καταλάβει καλα? Η σύνδεση μου καλά ειναι 50αρα έχω με fast path 11 λεπτά πριν, glight είπε Το έπαθα και εγώ και αναρωτιόμουν τι να έφταιγε, τελικά είχα 2 προβλήματα 1. Την οθόνη στα 60Hz 2. Το Windows power plan σε power saving 😵 Τα έχω κοιτάξει και τα δύο δεν έχω κάποιο τέτοια θέμα. Έτσι ξαφνικά δεν ξέρω αν φταίει κάποιο update που έκαναν.
glight Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 7 minutes ago, Virus200 said: Και τα δύο έχω και μου πέφτουν τα fps αλλά έχω και tearing κανονικά με το gsync κάτω από τα 60 δεν θα έπρεπε να μην έχω η δεν το έχω καταλάβει καλα? Η σύνδεση μου καλά ειναι 50αρα έχω με fast path Τα έχω κοιτάξει και τα δύο δεν έχω κάποιο τέτοια θέμα. Έτσι ξαφνικά δεν ξέρω αν φταίει κάποιο update που έκαναν. Σαν πρώτη κίνηση κατέβασε τα γραφικά και πάιξε για μισή ωρίτσα και κοίτα αν το πρόβλημα συμβαίνει μετά χρησιμοποίησε τα Nvidia's optimization settings. Έχε στο μυαλό σου ότι το παιχνίδι αυτό φτάνει τους CPU στα άκρα και μπορεί να έχεις temperature throttle.
Virus200 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, glight είπε Σαν πρώτη κίνηση κατέβασε τα γραφικά και πάιξε για μισή ωρίτσα και κοίτα αν το πρόβλημα συμβαίνει μετά χρησιμοποίησε τα Nvidia's optimization settings. Έχε στο μυαλό σου ότι το παιχνίδι αυτό φτάνει τους CPU στα άκρα και μπορεί να έχεις temperature throttle. Αυτό με την θερμοκρασία το αποκλείω δεν πάει κάνω από 55-56 o cpu. Θα δοκιμάσω αυτό με τα γραφικά αλλά μου κάνει εντύπωση που στην αρχη δεν είχα κανένα θέμα.
gildo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μηπως ειναι κανα θεμα του παιχνιδιου?Στην private beta θυμαμαι εκτος απο την πρωτη μερα ολες τις υπολοιπες μερες πηγαινε σφαιρα.Σημερα σε καποια στιγμη απο τα 60 κολλημενα εδωσε μια και πηγε 13!!!Επειδη βλεπω και ατομα με πολυ καλα συστηματα να αναφερουν μεγαλα fps drops.Ελεγα να βαλω την nvidia να κανει τις ρυθμισεις αλλα μου τα πηγαινε στα high τα περισσοτερα και κατι φιλτρα στο full.Δοκιμασα σχεδον ολες τις ρυθμισεις και κανει το ιδιο πραγμα.Πως γινεται 2 -3 μερες να τρεχει καλα και μετα να κανει τα ιδια.Η μονη λυση ειναι μετα απο καποια ωρα να βγαινω και να μπαινω μετα απο λιγο.Η συνδεση μου ειναι ενταξει απο οσο εψαξα και εχθες αλλαξα και το ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα