Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Κατα τυχη πατησα body type και μου το αλλαξε. Ειναι σοβαροι ; εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο το PC bullshit που φοβουνται να βαλουν sex ; . Η κατασταση εχει ξεπερασει καθε λογικη. 

χαχαχα σωστος. Και εγω στην αρχη απορουσα τι ειναι το bodytype...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Division 2 PC players report a 100% CPU usage issue, Ubisoft is investigating

Δεν είναι φτιαγμένο για φτωχά rigs το παιχνίδι. Δυνατό engine η Snowdrop, αλλά όχι για μπρίκια.

''Ubisoft claimed that it is investigating this, however we are almost certain that there is nothing to fix here; this game, while it can run with 60fps even on modern-day quad-cores that are not equipped with Hyper Threading, will stress six, eight and even twelve CPU threads. The only way to somehow reduce this CPU usage is to bump up your graphics settings (so that the game will become GPU-bound) or lock your framerate to 60fps.''

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Confused 1

29 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

The Division 2 PC players report a 100% CPU usage issue, Ubisoft is investigating

Δεν είναι φτιαγμένο για φτωχά rigs το παιχνίδι. Δυνατό engine η Snowdrop, αλλά όχι για μπρίκια.

''Ubisoft claimed that it is investigating this, however we are almost certain that there is nothing to fix here; this game, while it can run with 60fps even on modern-day quad-cores that are not equipped with Hyper Threading, will stress six, eight and even twelve CPU threads. The only way to somehow reduce this CPU usage is to bump up your graphics settings (so that the game will become GPU-bound) or lock your framerate to 60fps.''

Το παιχνίδι δεν είναι τώρα για 4πυρηνους επεξεργαστές λογικό να κάνουν παράπονα εδώ ο 8700 δουλεύει πάντα πάνω από το 50%. Είναι απο τα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει που δεν μου έχει crasharei μια φορά το μόνο θέμα που έχω δυστυχώς είναι όταν κάνω alt tab μετά μου κλείνει μόνο τότε. Κατά τη  διάρκεια του παιχνιδιού ποτέ μετά από 15 ώρες 

Αν ρουφαει λεει οτι του δινεις το περνει..  Κοιταγα εχθες το βραδυ τον 9900k και τα stats στο hwinfo και το max cpu usage εφτανε σε ολους τους πυρηνες ανεξαιρετως απο 90-98% ! 

Πολυ καλο spread επισης στο load balancing φαινεται καλη engine

Δεν θυμαμαι το avg αλλα γενικα θεματα δεν εχω ουτε εγω και ποτε δεν με εχει πεταξει ουτε με crash,ουτε λογω o/c, ουτε με alt+tab/alt+enter γενικα φαινεται πολυ polished.

37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε DX12 πέφτει αισθητά το CPU usage.

Σε DX12 ειμαι και οκ αλλο max cpu usage και αλλο avg οπως ειπα αλλωστε εχει εξαιρετικο load balancing χωρις να ανεβαινει πολυ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει κανεις την συσχετιση της armor με του health? 

Δηλαδη σε ενα item, αξιζει να ριξω 2k health για 5k armor? Η οχι?Με κανει πιο αδυναμο αυτο η πιο δυνατο?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δηλαδη σε ενα item, αξιζει να ριξω 2k health για 5k armor? Η οχι?Με κανει πιο αδυναμο αυτο η πιο δυνατο?

Αποψη μου ειναι να χτισεις το armor γιατι αυτο μπορει να διορθωθει με το armor med kit. Ή και με healing. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αξίζει γιατί κοιτάς το σύνολο πόσο βγαίνει. Όταν λέμε έχεις πχ 200κ life εννοούμε armor συν health ασχέτως αριθμού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι που θέλεις στην τρίχα με τα ταλέντα των όπλων+Gear να είναι όλα active. Τουλάχιστον έτσι όπως είναι το game και τα sets atm. 

Το πιο εύκολο by far build είναι το marksman με model 700, 3 κομμάτια Airaldi's και τα υπόλοιπα καθαρά στην δική σας κρίση στο τι άλλο μπορείτε να πάρετε από τα  bonus του κάθε set. 

Το αν πρέπει να ποντάρει κάποιος στο health και στο armοr εξαρτάται στο τι firepower θέλει να πετύχει και τι περιορισμους θέλει να αποφύγει όσο αφορά τα ταλέντα στα κομμάτια. Αυτά τα δύο ανεβάζουν την ασπίδα πολύ.(μπλε ασπίδα το σύμβολο που βγάζει health+armor) 

Θα πρότεινα να μην πέφτουμε κάτω από τα 150Κ armor και 48K health. Εκεί είσαι στα όρια του squesy aka glass cannon. 

Τώρα, υπαρχουν και smg  builds (ειδικά με το exotic p90 ως holstered ) που λιώνεις ότι κινείται σε medium range καταστάσεις. Vector ftw atm, δεν νομίζω να μην δεχτεί nerf σύντομα παραείναι op ειδικά όταν λαμβάνει το παραπάνω rpm μέσω δικού του talent και φυσικά το Blabbermouth ταλέντο του exotic p90.

Αυτό το build είναι για pvp και δεν υπάρχει κάτι που να γδερνει πιο γρήγορα.

Must Tαλεντα σε Gear. 

Berserk (βγαίνει σε Vests) 

Patience (σε kneepads) 

Vital

Και το αγαπημένο μου μακράν που χρησιμοποιώ κάθε φορά που σκοτώνω target για να αναπληρώνω άμεσα armor είναι το Safeguard (σε Backpack)

Δοκιμάστε το με chem launcher την ώρα που έχετε το buff και δείτε τξν διαφορά στο healing. 

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. :)

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο οσα περασα καταφερα επιτελους να παιξω χωρις ουτε ενα delta-03 error σημερα.Το εψαξα και υπαρχει ενα προβλημα με το ρουτερ μου.Ισως βοηθησε και το maintance που εκαναν στους σερβερς.Αυριο θα μου φερει ενα φιλαρακι το δικο του ρουτερ να κανουμε μια δοκιμη ακομα.Βρηκα και το secret mission που σου δινει τη στολη απο τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο.Ειναι το μονο παιχνιδι που προκαλει τα παρακατω συναισθηματα

Ικανοποιηση=Καταφερα να παιξω μετα απο αρκετες μερες και να το ευχαριστηθω.

Ανακουφιση=Βρηκα ενα μερος του προβληματος που ηταν το ρουτερ.

Αγωνια και προβληματισμο=Να σε κυνηγαει ενας boss με βαριοπουλα και εκεινη τη στιγμη να σου ερχετε να πας τουαλετα!!!:lol:

Επεξ/σία από gildo
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου crasharei κολλημένα στο dx12. Και έμεινα με το 11 που παίζει σωστά (χωρίς crash /καμμια 20ρια λιγότερα fps) .

Το μόνο που έχω oc είναι την κάρτα γραφικών. 1080ti.Να την γυρίσω stock? Ποτε δεν είχα θέμα σε άλλα βαριά games 

EDIT : Τελικά απ΄ οτι φαίνεται ήταν το Uplay overlay , ήθελε να είναι κλειστό , όπως και σε Steam κλπ... wtf (3 ώρες απροβλημάτιστα)

Επεξ/σία από Παναής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...