gildo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Το εγραψα στο foroum με το technical support να δω τι θα απαντησουν.Το delta 03 δυστηχως ειναι προβλημα δικο τους και πρεπει αυτοι να το φτιαξουν.Το ειχαν πολλοι και στο 1.Στο 1 απο τις 400 ωρες μονο μια φορα μου το ειχε βγαλει.Ειμαι ηδη σε μια clan γιατι μου ειχε στειλει καποιος invite αλλα δεν θυμαμαι ποιος ηταν.
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δοκίμασα με group ένα mission vip που ήταν και daily αλλά έλεγε να το κάνουμε σε challenging difficulty ...... ένα θα πω μόνο το τελευταίο part μας πήρε 1 ώρα περίπου ίσως και πιο πολύ
gildo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Και καπου εδω σας χαιρετω μεχρι νεοτερας.Μιλησα με το support και δεν μπορουν να κανουν τιποτα λεει απο το chat.Μου ειπαν να δω κατι λυσεις αλλα και εκει τζιφος.Επαιξα ενα mission level 26 και απο ενα σημειο και μετα δεν ειχα hitmarkers αλλα ουτε και revive μπορουσα να κανω του αλλους.Θα προσπαθησω και μετα αλλα δεν βλεπω προκοπη αν δεν μπει κανα patch.
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έχουμε ήδη clan με όνομα Trojan Horse, μην φτιάχνουμε 800 clan, εκτός κι αν θέλετε private καταστάσεις μερικοί. Έστειλα request! 1
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Τελικά ακόμη δεν μπορείς να πάρεις το τελευταίο stronghold το tidal basin , θα το βάλουν σε μελλοντικό update λογικά 1
bromiaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Φίλοι μου, αν θέλουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή το παιχνίδι, σβήνοντας την οποιαδήποτε πρόοδο, το κάνουμε απλά διαγράφοντας τον «πράκτορα» μας?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ε ναι, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό ; Φτιάξε δεύτερο agent. 1
Tecton Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Just now, bromiaris said: Φίλοι μου, αν θέλουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή το παιχνίδι, σβήνοντας την οποιαδήποτε πρόοδο, το κάνουμε απλά διαγράφοντας τον «πράκτορα» μας? Ναι
bromiaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ε ναι, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό ; Φτιάξε δεύτερο agent. Έτσι και αλλιώς είχα κάνει μικρή πρόοδο και λέω να το ξεκινήσω από την αρχή. Ευχαριστώ Μόλις τώρα, Tecton είπε Ναι Ευχαριστώ
Angelsnow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Θα φανει αστεια η ερωτηση μου, αλλα πως μπορώ να κανω join σε clan? δεν μ το βγαζει σαν επιλογή! Και μετα τι γινεται? Κανουμε τα missions παρεα? Πως είναι το ονλαιν παρτ του παιχνιδιού? Νουμπας εδώ χτες ξεκινησα να παιζω μονο σολο προς το παρων!
gildo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Agents, we're performing a scheduled maintenance to #TheDivision2 servers at 9:30 AM CET / 4:30 AM ET / 5:30 PM KST / 7:30 PM ACT that will last approximately 3 hours.Εχω μια ελπιδα μηπως και λυθει το προβλημα μου.
oddin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, Angelsnow είπε Θα φανει αστεια η ερωτηση μου, αλλα πως μπορώ να κανω join σε clan? δεν μ το βγαζει σαν επιλογή! Και μετα τι γινεται? Κανουμε τα missions παρεα? Πως είναι το ονλαιν παρτ του παιχνιδιού? Νουμπας εδώ χτες ξεκινησα να παιζω μονο σολο προς το παρων! Πρέπει να ξεκλειδώσεις συγκεκριμένο άτομο για να σου ανοίξει την επιλογή clan. 1
Tzimaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, gildo είπε Agents, we're performing a scheduled maintenance to #TheDivision2 servers at 9:30 AM CET / 4:30 AM ET / 5:30 PM KST / 7:30 PM ACT that will last approximately 3 hours.Εχω μια ελπιδα μηπως και λυθει το προβλημα μου. Καλή τύχη gildo! 2
noFEARgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Πηρα το παιχνιδι μιας και ακουσα καλα λογια σχεδον απο παντου , και οταν το ξεκινησα εψαχνα κανα 5λεπτο να βρω πως αλλαζει φυλο ο χαρακτηρας γιατι ηταν γυναικα. Κατα τυχη πατησα body type και μου το αλλαξε. Ειναι σοβαροι ; εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο το PC bullshit που φοβουνται να βαλουν sex ; . Η κατασταση εχει ξεπερασει καθε λογικη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα