{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω πετύχει ένα bug που τα NPCs ανεβαίνουν τα σκαλιά moonwalk φάση, δεν υπάρχει Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγείς τελείως offline η έστω να μην βλέπεις τίποτα που να έχει να κάνει με άλλους players? Χλομότατο έτσι? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 19/3/2019 στις 10:03 ΜΜ, rofl είπε φιλος στην περιπτωση καποιο προβλημα εβγαινε λογω του anticheat ειτε με το msi afterburner ειτε με το riva. αν τα εχεις δοκιμασε να τα απενεργοποιησεις. σημερα επαιξα αρκετες ωρες χωρις προβλημα. ------------------------------------------------------------ ενα αλλο προβλημα που ειδα και το αναφερουν πολλοι ειναι οτι τουλαχιστον σε καποια ποντικια με polling rate 1000 hz η κινηση της καμερας ειναι χαλια. με 500 εινα μια χαρα. το προβλημα με τα crash δεν βγαινει απο το dx αλλα απο το anticheat τους που ειναι γτπκ. ακομα και το chrome να αφησω ανοιχτο στο 20λεπτο κλεινει... φυσικα εξαρταται απο το configuration και τις εφαρμογες του καθενος αλλα ειναι πολυ συχνο προβλημα Δεν έχω κανένα από τα 2.. Μιλάω εδώ κ 3 μέρες με το support της ubisoft. Απαντάνε γρήγορα και προτείνουν πράγματα αλλά μάλλον δεν ξέρουν την τύφλα τους ακόμα για το τι φταίει οπότε η λύση αργεί.. Κάνουν πειράματα ξεκάθαρα... Ξενέρωσα ήδη γιατί μου άρεσε το game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 θα βγει patch σε λιγες μερες ευχομαι να το λυσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Το κατεβαζω τωρα απο uplay..Ελπιζω να μου αρεσει καθοτι rpg-ας απο μικρος .Ειπα να δοκιμασω τα online games τωρα στα 40...Τη πατησα βεβαια γιατι πηρα και το anthem λογω bioware.Ελπιζω να δικαιωθω σε αυτη τη 2η αποπειρα σε games αυτου του ειδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όποιος πάει wt4 και είναι χαμηλό ilvl , μπορώ να τον μπουστάρω σε loot αύριο το πρωί.450 τσακ μπαμ. Μετά είναι το ζουμί. Όλη η δουλειά είναι να δοκιμάσεις όπλα , sets , specs για να είσαι έτοιμος στο tier 5 add : imthesani Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Παναής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Το loot system αυτού του παιχνιδιού (εάν είναι το ίδιο με του 1)είναι το πιο απαίσιο όλων των εποχών. Όχι μόνο πρέπει να σου πέσει το αντικείμενο στο σωστό ilvl, όχι μόνο πρέπει να είναι τα σωστά stats αλλά και στο max, μετά πρέπει και να ρολαρεις (manually) τα υπόλοιπα. Και αυτό για όλα τα αντικείμενα που φοράς. Σαν να παίζεις Diablo εις την Ν. Δεν ξερω εάν έχει κάτι αλλά δραματικά στο loot/upgrade σύστημα, και εάν έχει αλλάξει διορθώστε με, αλλά word of caution Για τους μελλοντικούς αγοραστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Tier 1 πήγα χτες, πρέπει να κάνω κάνα control point να φτάσω 275 gear score για strongholds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Tier 1 πήγα χτες, πρέπει να κάνω κάνα control point να φτάσω 275 gear score για strongholds. Κάνεις τα 2 main missions από μια περιοχή που είναι το point. Δες τι μαζεύεις από score και μετά αγόρασε από vendor ότι σου λείπει να ανέβεις. Πήγαινε και στο White house και οποίο άλλο settlement σου έχει ανοιχτό. Και μια βόλτα γύρω στους δρόμους πετάει πολύ πράμα. Τα control point κάντα σε παραπάνω tier και ιδανικά στο 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Είναι κι' αυτό μια λύση ναι, αλλά τα control points έτσι και αλλιώς τα χάνεις από 'δω και πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Έφτασα αισίως 415 item lvl και θέλω να πάω 425 για αρχή για να κάνω και το τελευταίο stronghold , από τα πολύ θετικά είναι οτι βρίσκεις για πλάκα group να παίξεις και έτσι πλέον κάνω σχεδόν όλα τα missions , έχω αρχίσει και τα hard σιγά σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Το 'χεις κάψει και 'συ λίγο ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το 'χεις κάψει και 'συ λίγο ε. Όσο πατάει η γάτα , το απολαμβάνω το παιχνίδι πάντως και θα το παίζω αρκετό καιρό λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Εμενα πρεπει να με τρολαρει η Ubisoft που δεν πηρα μερος στο the division 2 study program.Με πεθανε στο delta 3 error εχθες και δεν επαιξα σχεδον καθολου.Το ονομα της clan ειναι LMTPR=Lakis me ta psila rever.Πλακα κανω δεν εχω σκεφτει ακομα το ονομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, gildo είπε Εμενα πρεπει να με τρολαρει η Ubisoft που δεν πηρα μερος στο the division 2 study program.Με πεθανε στο delta 3 error εχθες και δεν επαιξα σχεδον καθολου.Το ονομα της clan ειναι LMTPR=Lakis me ta psila rever.Πλακα κανω δεν εχω σκεφτει ακομα το ονομα. χμμ δεν ξέρω εμένα δεν μου έχει πετάξει καθόλου error και τεχνικά προβλήματα γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουμε ήδη clan με όνομα Trojan Horse, μην φτιάχνουμε 800 clan, εκτός κι αν θέλετε private καταστάσεις μερικοί. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα