Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά είστε εσείς εγώ χτες με το ζόρι πήγα 16 χρονος μηδέν γαμωτο περιμένω τώρα το τριήμερο μήπως γίνει τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά εσύ δεν έχεις παίξει πολύ έτσι και αλλιώς. Anyway, 28 level..Πάμε για 30 σήμερα επιτέλους :P

Αν ηταν να ειχε κανει CTD θα το ειχε κανει ρε  για anticheat ή αλλα issues. Μονο buggarismeno αν ειναι σε καποιο part του παιχνιδιου αλλα θα ειχε γινει θεμα γενικο ηδη..

Κατα τα αλλα οντως που παω με εσας εδω μεσα; 😛  Εχθες προλαβα να το στησω για κανα διωρακι τοπ και εφτασα lvl 10 δλδ barely scratch the surface.. 

Εννοειται οτι θα του δωσω να καταλαβει s/k

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CLUB-6AOH-6C26-NZRR-DLT9 - κωδικοί ubi store για 20% off όποιος τους ενεργοποιήσει ας ενημερώσει

CLUB-M499-OXTE-YC3T-949I

CLUB-RVTR-RZP7-3Q5G-6A46

Επεξ/σία από SlackulatoR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως θελει δουλεια ακομα στον τεχνικο τομεα.Κατι φορες δεν ανοιγει το loot.Ριχνεις και βγαζει μετα απο λιγο το hitmarker.Εχει καποια bug αλλα πιστευω σε κανα μηνα θα ειναι κομπλε.Δοκιμασα κατι settings και δεν ειχα φορτιο ουτε σε ram αλλα ουτε και στον δισκο.Αυτα τα lag spikes πρεπει να θεμα του σερβερ δεν εξηγειται αλλιως.Πως γινεται για μια ωρα να παιζει τελεια και μετα να κανει τα τρελα του.Το παω πολυ αργα  απο οτι βλεπω  γιατι εχω 20 ωρες και ειμαι level 23 ακομα.Το πηρα αποφαση αφου δεν βλεπω να γινεται κατι και σημερα θα φτιαξω clan.To ξερω οτι θα πεσει κλαν και θα ειμαι το μονο μελος αλλα θα προσπαθησω:lol:

Επεξ/σία από gildo
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, omega είπε

Εχω τρελαθει, δεν μπορω να σταματησω να παιζω.Βοηθεια χωριανοι ! 😂

Δεν είσαι ο μόνος συντοπίτη!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε clan παιδες;; νουμπας λεβελ 9 εδω. Το παιχνιδι δειχνει εκπληκτικο μεχρι στιγμης.

Επεξ/σία από JDM95
  • Like 2
Δημοσ.

Πρεπει να ξοδεψω 190 ubi points μεχρι το τελος του μηνα, καμια ιδεα για το τι μπορω να παρω απο το store? Ειτε σχετικο με Div2 ειτε οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...