Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν έχεις high-end σύστημα καλύτερα DX11 + reshade, το DX12 δεν προσφέρει τίποτα σε 1440P+.

Τα έκοψε τα downgrade-ιλίκια η Ubisoft..Βάλαν μυαλό.

Μάλλον θα το γυρίσω σε DX11 εφόσον λες ότι σε 1440 δεν προσφέρει τίποτα. Σε 2 ώρες παιχνιδιού το μεσημέρι κράσαρε χωρίς καν report 3 φορές. Απλά με πετούσε στο desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Μου το έκανε ένας φίλος δώρο..

Θα φρίξω ή παίζεται το παιχνίδι;

Προσωπική άποψη, αξίξει και με το παραπάνω! Ηδη level 14 και συνεχίζω!

Επεξ/σία από Tzimaras
  • Like 2

34 λεπτά πριν, Zus είπε

Μάλλον θα το γυρίσω σε DX11 εφόσον λες ότι σε 1440 δεν προσφέρει τίποτα. Σε 2 ώρες παιχνιδιού το μεσημέρι κράσαρε χωρίς καν report 3 φορές. Απλά με πετούσε στο desktop.

Είπα δεν προσφέρει σε high-end σύστημα με 8700/9900K κλπ. Στο δικό σου το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει διαφορά υπέρ του DX12.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είπα δεν προσφέρει σε high-end σύστημα με 8700/9900K κλπ. Στο δικό σου το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει διαφορά υπέρ του DX12.

Ουπς έχεις δίκαιο! Μάλλον το υποσυνείδητό μου και η τσέπη μου παρέλειψαν εσκεμμένα τη φράση high end. Τα κρασαρίσματα όμως τα έχω από την ώρα που άλλαξα σε DX 12...

Επεξ/σία από Zus

Επειδή πιστεύω ότι πολλοί δεν καταλαβαίνετε το λόγο που ένα παιχνίδι τρέχει καλύτερα σε DX12(Εφόσον το implementation είναι σωστό και όχι άθλιο όπως είναι στο RE 2 remake).

The Division 2 runs significantly faster in DX12, over 20fps increase in CPU/RAM-limited scenarios

''DX11 has been limiting a lot of PC configurations, especially due to its increased driver overhead. Moreover, this driver overhead is even higher on AMD’s hardware so we strongly suggest AMD owners using DX12 instead of DX11.

As we’ve said numerous times, owners of newer PC systems can overcome these DX11 driver overhead issues by using RAM modules that are clocked at higher frequencies. Yes, you can use more powerful hardware in order to brute force these DX11 API issues but this shouldn’t be the case when newer and more efficient APIs – like DX12 and Vulkan – can run the games faster on the very same hardware.''

Γι' αυτό εγώ ας πούμε δεν βλέπω διαφορά σε 1440P/4K, αφού έχω OC'ed 8700K και γρήγορες RAM.

• Like 1

Το παιχνίδι πάντως χρησιμοποιεί πολλούς πόρους η ραμ σταθερή πάνω από 10gb σύνολο σε χρήση και η vram μόνιμα πάνω από 7gb όπως και ο επεξεργαστής πάνω από 50% άλλα δεν μπορώ να πω πως οπτικά δεν δικαιολογεί τους πόρους που τρώει αξίζει και με το παραπάνω.

Οσο για το dx12 εμενα τρεχει νερο δεν εχω ουτε ενα crash μεχρι στιγμης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2019 στις 10:54 ΜΜ, paronio είπε

Δεν έχω πειράξει κάτι όχι.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό το αρχείο αλλά αν δουλεύει δεν έχω κάτι να χάσω θα το δοκιμάσω!

BTW έκλεισα το overlay από τις ρυθμίσεις του Uplay και το έβαλα να είναι minimize to tray κ κατάφερα να παίξω καμιά ώρα, το έκλεισα κ μετά που ξαναμπήκα crashαρε με άλλον τρόπο,

μου έγιναν τα γραφικά πολύχρωμα pixels (μου το έχει ξανακάνει κανά 2 φορές) κ έπρεπε να κάνω restart...Δεν το ξανάνοιξα από τότε..

Άλλη μια ευκαιρία θα του δώσω κ μετά θα κάνω αυτό που πρότεινες!

Ευχαριστώ!

φιλος στην περιπτωση καποιο προβλημα εβγαινε λογω του anticheat ειτε με το msi afterburner ειτε με το riva. αν τα εχεις δοκιμασε να τα απενεργοποιησεις.

σημερα επαιξα αρκετες ωρες χωρις προβλημα.

------------------------------------------------------------

ενα αλλο προβλημα που ειδα και το αναφερουν πολλοι ειναι οτι τουλαχιστον σε καποια ποντικια με polling rate 1000 hz η κινηση της καμερας ειναι χαλια. με 500 εινα μια χαρα.

1 ώρα πριν, Virus200 είπε

Το παιχνίδι πάντως χρησιμοποιεί πολλούς πόρους η ραμ σταθερή πάνω από 10gb σύνολο σε χρήση και η vram μόνιμα πάνω από 7gb όπως και ο επεξεργαστής πάνω από 50% άλλα δεν μπορώ να πω πως οπτικά δεν δικαιολογεί τους πόρους που τρώει αξίζει και με το παραπάνω.

Οσο για το dx12 εμενα τρεχει νερο δεν εχω ουτε ενα crash μεχρι στιγμης.

το προβλημα με τα crash δεν βγαινει απο το dx αλλα απο το anticheat τους που ειναι γτπκ.

ακομα και το chrome να αφησω ανοιχτο στο 20λεπτο κλεινει... φυσικα εξαρταται απο το configuration και τις εφαρμογες του καθενος αλλα ειναι πολυ συχνο προβλημα

Επεξ/σία από rofl
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/3/2019 στις 6:58 ΜΜ, Braveheart1980 είπε

Παιδιά το παιχνίδι για το είδος του είναι δυνατό τι να λέμε

Έχει μπόλικο πράγμα σε σημείο που δε ξαναθυμάμαι

Ωστόσο είναι απαιτητικό από specs καθώς με i7 2600 (ΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ) και 1060 στα 3gb είμαι μεταξύ medium και low σε 2560Χ1080

δε φταιει ο 2600. με κατωτερο εγω (860) 60+ fps στο ultra με 580, και με το ζορι χτυπαει 75αρια ποτε ποτε. μαλλον επειδη ειναι 3 gb τα βλεπει στεγνα σε UW ιδιως αν εχεις 8 gb μνημη + οτι η 1060 δεν πιστευω οτι θα τραβαει σε dx 12. παντως δοκιμασε σε dx 12 δεν χανεις κατι.

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...