Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Zus είπε

Solo είμαι. Χώσου και για αρχή θα βρεις άγνωστους να κάνεις τα missions, έχει εξαιρετικό matchmaking system.

Αν σου αρέσει μετά χώνεσαι και σε μία clan και συνεχίζεις για end game

μπραβο! αυτο ακριβως περιμενα να μου πει καποιος  :) ok thanks

Επεξ/σία από fox_fox
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερω λαθος μερος απλα δεν βρηκα αντιστοιχο για ps4.οποιος παιζει στο ps4 GREEK WARRIORS clan να μαζευτουμε κ soundou28 id στο ps4.

Επεξ/σία από soundou

17 λεπτά πριν, soundou είπε

Ξερω λαθος μερος απλα δεν βρηκα αντιστοιχο για ps4.οποιος παιζει στο ps4 GREEK WARRIORS clan να μαζευτουμε κ soundou28 id στο ps4.

Βγες όξω σε παρακαλώ μη πιάσουμε τα καδρόνια! Άκου PS4 :P 

Κατεβάζω και εγώ υπομονετικά. και εγω για σόλο θα το ξεκινήσω, οταν θα χρειαστώ ανθρώπινη βοήθεια θα τα παρατήσω γιατι δε θέλω να σας παίζω, θα αρχίσω πάλι το Skyrim

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως στο 1ο τουλαχιστον δεν υπηρχε προβλημα σε solo. αμφιβαλλω οτι θα υπαρχει στο 2ο. γενικα σε τετοια παιχνιδια το 90% του content ειναι soloable. μεγαλυτερο challenge προφανως αλλα βγαινει.

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, SPANK είπε

Τώρα που τέλειωσα το story στο 100 % έγινε ολη η πόλη κόκκινη και εμφανίστηκαν τα strongholds , πλέον απο οτι βλέπω οτι invasion point είχα πάρει δεν υπάρχει πλέον και πρέπει να τα ξανα κάνω claim ... ? , τώρα τι ακριβώς γίνεται πρέπει να καταλάβω τα strongholds μια φορά και μετά να ξανα πάρω τα invasion points ?

Το "ιδανικό" για όποιον πάει 30 είναι να κάνει τα 2 main missions και καπάκι να παει για το stronghold της περιοχής. 275 minimum ilvl.Μη κάνει ούτε side missions, ουτε control points ουτε τπτ.  

Αν έχεις θέμα με το ilvl (275) κάνε 2-3 points στην περιοχή σου ίσα ίσα να φτάσεις το ilvl, αγόρασε από το vendor ότι σου λείπει και equip ότι έχεις σε μεγαλύτερο lvl gear, και πας καπάκι stronghold. 

Ο σκοπός σου είναι tier4 με γεμάτο κόκκινο χάρτη 

Επεξ/σία από Παναής
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που ελεγε ο psycho για τα skills που εξαφανιζονται μου εχει τυχει και εμενα.Μου αρεσει το παιχνιδι γιατι σε βαζει να ασχολεισαι με οτι γινεται στον κοσμο του χωρις να το κανεις σαν αγγαρεια.Στο πρωτο τα side missions ηταν ολα τα ιδια και αναγκαιο κακο για να ξεκλειδωσεις καποια perks.Το μονο που με χαλαει και δεν ξερω αν ειναι προβλημα του δικου μου pc η των servers ειναι το lag. Ενω παιζει μια χαρα απο ενα σημειο και μετα τρωει ενα περιεργο lag.Για καποιο λογο δεν μου ανεβαζει τα screenshots.Χρηση cpu 47% cpu 65%  59 fps average σε medium 1080p

Επεξ/σία από gildo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και χτες που μπήκα συνέχεια εξαφανιζόταν, βγάζω το drone να heal-άρω..Τίποτα..15 sec cd και ο ψόφος γαρ εγγύς :P

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καποιο λογο δεν μου ανεβαζει τα screenshots.Χρηση cpu 47% gpu 65%  59 fps average σε medium 1080p.Bαλε chem launcher για heal

https://gr.ign.com/tom-clancys-the-division-2/66175/news/division-2-ta-skills-ekanan-phtera

Επεξ/σία μόλις από gildo

Επεξ/σία από gildo

8 λεπτά πριν, gildo είπε

Αυτο που ελεγε ο psycho για τα skills που εξαφανιζονται μου εχει τυχει και εμενα.Μου αρεσει το παιχνιδι γιατι σε βαζει να ασχολεισαι με οτι γινεται στον κοσμο του χωρις να το κανεις σαν αγγαρεια.Στο πρωτο τα side missions ηταν ολα τα ιδια και αναγκαιο κακο για να ξεκλειδωσεις καποια perks.Το μονο που με χαλαει και δεν ξερω αν ειναι προβλημα του δικου μου pc η των servers ειναι το lag. Ενω παιζει μια χαρα απο ενα σημειο και μετα τρωει ενα περιεργο lag.Για καποιο λογο δεν μου ανεβαζει τα screenshots.Χρηση cpu 47% cpu 65%  59 fps average σε medium 1080p

Να τσεκαρεις το ram οταν τρωει lag. Πιθανον να εχει γεμισει οπως αναφερα σε προηγουμενες σελιδες. Εχεις 8Gb;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...