Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akis_tzev είπε

Καλησπέρα και απο εμένα.Επειδή διαβάζω διάφορα σχόλια σχετικά με τις απιτήσεις του παιχνιδιού και δεν θέλω να το αγοράσω και να πάει τσάμπα...Με 8 gb ram και κάρτα γραφικών 1050 ti θα παίξει έστω και στα medium..? Άλλοι λένε ναι,άλλοι όχι.Οπότε θα προτιμούσα κάποιον που να έχει παρόμοιο setup..Μερικά post πιο πάνω ένα παλικάρι είπε πως παίζει μια χαρά..Αλλά έχω διαβάσει και τελειώς διαφορετικές απόψεις.Ευχαριστώ!

Επεξεργαστής: i3 6100

Κάρτα: Sapphire radeon rx 570 nitro+ 4gb

Μνήμη: 8gb ddr4 2133mhz

Μητρική: Msi B150 mortar

Τροφοδοτικό: Corsair cx430 80 plus bronze

Και με τα γραφικά στο Medium, πάει σφαίρα… και όπως ξανά έγραψα δεν το περίμενα, λόγο του επεξεργαστή…

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bromiaris είπε

Επεξεργαστής: i3 6100

Κάρτα: Sapphire radeon rx 570 nitro+ 4gb

Μνήμη: 8gb ddr4 2133mhz

Μητρική: Msi B150 mortar

Τροφοδοτικό: Corsair cx430 80 plus bronze

Και με τα γραφικά στο Medium, πάει σφαίρα… και όπως ξανά έγραψα δεν το περίμενα, λόγο του επεξεργαστή…

Το δικό σου σχόλιο διάβασα και μου ήρθε το χαμ΄πγελο στα χείλη γιατι πάνω κάτω το ίδιο setup έχουμε..Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Λοιπον παιδια!!! Οσοι εχετε 8gb, θα εχετε σιγουρα θεματα με τη μνημη. Μπορειτε ομως να βαλετε virtual memory, το οποιο λυνει το προβλημα, τωρα εμενα παει μπαλα με high graphics κιολας, σταθερα 60 fps παντου.

Για windows 10:

1) Γραψτε performance στo search της εναρξης, πατηστε και εμφανιζεται ενα παραθυρο

2) Κλικ στη καρτελα Advanced

3) Εκει που λεει virtual memory , κλικ στο Change

4) να ξε-τσεκαρετε το "Automatically manage paging file size for all drives, 

5) διαλεξτε το σκληρο σας δισκο (κατα προτιμηση SSD)

6) κλικ στo custom size: βαλτε 401  ως initial size(MB) και 10240 ως maximum size (MB) και.. ΟΚ! Αυτο ηταν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Αν χτυπάει τόσο την ram τότε καρτέλες στον Chrome ούτε για αστείο την ώρα που παίζετε xD

Ακριβως , εχω τωρα 3 καρτελες στο chrome και δε κολλαει πια με το virtual memory :) Πριν κολλουσε. (ακομα και χωρις chrome)

Δημοσ.

Τώρα που τέλειωσα το story στο 100 % έγινε ολη η πόλη κόκκινη και εμφανίστηκαν τα strongholds , πλέον απο οτι βλέπω οτι invasion point είχα πάρει δεν υπάρχει πλέον και πρέπει να τα ξανα κάνω claim ... ? , τώρα τι ακριβώς γίνεται πρέπει να καταλάβω τα strongholds μια φορά και μετά να ξανα πάρω τα invasion points ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Λοιπον παιδια!!! Οσοι εχετε 8gb, θα εχετε σιγουρα θεματα με τη μνημη. Μπορειτε ομως να βαλετε virtual memory, το οποιο λυνει το προβλημα, τωρα εμενα παει μπαλα με high graphics κιολας, σταθερα 60 fps παντου.

Δεν έχω κανένα θέμα με 8GB ram, έχω ανοιχτό Firefox και audio player.

8 λεπτά πριν, SPANK είπε

Τώρα που τέλειωσα το story στο 100 % έγινε ολη η πόλη κόκκινη και εμφανίστηκαν τα strongholds , πλέον απο οτι βλέπω οτι invasion point είχα πάρει δεν υπάρχει πλέον και πρέπει να τα ξανα κάνω claim ... ? , τώρα τι ακριβώς γίνεται πρέπει να καταλάβω τα strongholds μια φορά και μετά να ξανα πάρω τα invasion points ?

Το video review που έκανα post λέει λεπτομερώς πως λειτουργεί το end game. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι για το είδος του είναι δυνατό τι να λέμε

Έχει μπόλικο πράγμα σε σημείο που δε ξαναθυμάμαι

Ωστόσο είναι απαιτητικό από specs καθώς με i7 2600 (ΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ) και 1060 στα 3gb είμαι μεταξύ medium και low σε 2560Χ1080

Δημοσ.
Στις ‎16‎/‎3‎/‎2019 στις 11:32 ΜΜ, Sartiv είπε

Εχοντας παιξει 9 ωρες συνολο, μπορω να πω οτι προκειται για ενα παρα παρα πολυ καλο παιχνιδι. Ομορφα γραφικα, υψηλο AI οι εχθροι, σε κυκλωνουν πριν τους παρεις χαμπαρι και σε διαλυουν. Πολυ loot φυσικα, αρκετα καλη η ποικιλια των αντικειμενων, και αμα κανεις exploring θα σε ανταμοιψει! 

Γενικα παω πολυ χαλαρα στο lvling up, ειμαι μολις level 7, απλως θελω να απολαυσω πραγματικα τη διαδρομη , τριγυρναω σχεδον σε ολους τους δρομους της καθε συνοικιας πριν παω στην επομενη περιοχη. Απολαυση απλα.

22 λεπτά πριν, SPANK είπε

για να καταλάβεις κάθε stronghold , πρεπει πρωτα να τελειώσεις δυο υποαποστολες

• Thanks 1
Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα πλέον τέλειωσε το single player / campaign του παιχνιδιού και πλέον ολη η πόλη ειναι σε διαρκή πόλεμο , απλά πλέον κάνει attack σε strongholds , invasion points κτλπ για να κάνεις grid για loot , δεν μπορείς δηλαδή να κάνεις κατι claim για πάντα και μόνιμα όπως στην αρχή

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Απο οτι κατάλαβα πλέον τέλειωσε το single player / campaign του παιχνιδιού και πλέον ολη η πόλη ειναι σε διαρκή πόλεμο , απλά πλέον κάνει attack σε strongholds , invasion points κτλπ για να κάνεις grid για loot , δεν μπορείς δηλαδή να κάνεις κατι claim για πάντα και μόνιμα όπως στην αρχή

δηλαδή πλέον θα είναι κόκκινη και ας τα κάνουμε πάλι όλα από την αρχή?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreas443 είπε

δηλαδή πλέον θα είναι κόκκινη και ας τα κάνουμε πάλι όλα από την αρχή?

Έτσι καταλαβαίνω αφου η πόλη πλέον είναι σε διαρκή πόλεμο

• Thanks 1
Δημοσ.

Διάβασα εδώ ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος νωρίς με τα side missions και πρέπει να πάει ντουγρού 20 και μετά να τις ξεκινήσει. Δεν καταλαβαίνω αυτό πώς θα γίνει, όταν για να συνεχίσεις να εκτελείς τα main missions οφείλεις να είσαι κοντά στο αντίστοιχο lvl.

Εκτός αν εννοεί κάτι που εγώ δεν αντιλαμβάνομαι.

4 λεπτά πριν, fox_fox είπε

ρε μαγκες για solo αξιζει ? η  χρειαζεται παρεα οπωσδηποτε ? :)  να πω οτι ειμαι solo gamer! 

Solo είμαι. Χώσου και για αρχή θα βρεις άγνωστους να κάνεις τα missions, έχει εξαιρετικό matchmaking system.

Αν σου αρέσει μετά χώνεσαι και σε μία clan και συνεχίζεις για end game

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...