Alex21121988 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να τα πούμε μήπως σε καμιά εβδομάδα (μπορεί και περισσότερο) που θα έχουν γίνει οι περισσότεροι εδώ lvl 30 και έχουν φτιάξει τουλάχιστον ένα δυο high end builds και έχουν ολοκληρώσει όλα τα strongholds; Νο offence guys, υπάρχει η casual προσέγγιση (σεβαστή) σε ένα game όπως είναι το Division αλλά να ακούγεται και η πιο dedicated άποψη για ένα game που θέλει τις ώρες του για να ισχυριστείς ότι έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Για τους ''παλιούς'' λοιπόν το game ξεκινάει μετά τα lvl 30 και ο νοών νοείτω. 2 ώρες πριν, king_k είπε Τα underground passages τι ρόλο βαρανε; Βλέπω αρκετά στο χάρτη αλλά δε μου χει έρθει ακόμα να κατέβω.. Πέρα από το να σε πηγαίνουν από το ένα μέρος στο αλλο (φανταζομαι) , παίζει και τίποτα αλλο; Κάτω παίζει αρκετό loot, είτε αυτό αφορά resources είτε gear/weapons και τα true sons/hyena keys κτλ. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά λοιπόν και εκεί. Γενικώς όλη η ''μακέτα'' του map και πως συνδέονται οι περιοχές ή πως παίρνεις πρόσβαση σε κάποια κτίρια/εγκαταστάσεις είναι εξαιρετική. Θυμίζει λίγο η συνταγή Far Cry/Watch Dogs. Επειδή γίνεται όπως είναι φυσικό πολύ σύγκριση με το ένα, στο 2 πραγματικά σε βάζει το game στο τρυπάκι να ασχοληθείς με το map και ότι activities αυτό περιλαμβάνει. Στο πρώτο οι περισσότεροι από εμάς στο lightzone υπήρχαν σημεία που πραγματικά δεν τα πατήσαμε ίσως ποτέ καθώς δεν υπήρχε τίποτα απολύτως να κάνεις. Ανεκμετάλευτες περιοχές. Ακόμα και τους τελευταίους μήνες περιμέναμε μήπως έδιναν content και άνοιγαν κάτι έστω μικρό στο Central Park.. Anw στο 2 φαίνεται να το σκέφτηκαν αλλιώς. Δεν βρίσκω πως ένας pve παίχτης θα βρει παράπονο όσο αφορά δραστηριότητες στον χάρτη και γενικώς στο σταδιακό progression που σου προσφέρει το game. Για το pvp πρέπει να μιλήσουμε ίσως πολύ αργότερα γιατί θα αλλάξουν πολλά. Ακόμα δεν έχουν προσθέσει και τα σετ που όλοι αγαπήσαμε (;) στο πρώτο Division. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Alex21121988 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Sartiv είπε Τσεκαρε τη μνημη σου. 8 GB εχεις; Διοτι παρατηρω οτι γεμιζει σχεδον ενω η gpu και o cpu μου ειναι πχ στο 50% το πολυ. Όχι 16 έχω και η gpu δουλεύει κανονικά απλά με το που μπαίνω dark zone τα fps μειώνονται μόνο εκεί μου το κάνει. 4 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Να τα πούμε μήπως σε καμιά εβδομάδα (μπορεί και περισσότερο) που θα έχουν γίνει οι περισσότεροι εδώ lvl 30 και έχουν φτιάξει τουλάχιστον ένα δυο high end builds και έχουν ολοκληρώσει όλα τα strongholds; Εγώ να σου πω την αλήθεια για αυτό ακόμα δεν έχω μπει discord δεν βρίσκω λόγο τώρα με τον λίγο χρόνο που έχω να μπω και να μην μπορώ να ακολουθήσω όταν θα πάω 30 λβλ τότε Ναι να μπω και να ξεκινήσουμε το ξύλο Το παιχνίδι πάντως φαίνεται ότι έχει πολλά να δώσει και με έχει ενθουσιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Έχει μέλλον το παιχνίδι, απλά ελπίζω όταν θα φτιάχνουν κάτι, να μην χαλάνε κάτι άλλο. Για παράδειγμα τώρα το fixer drone και το turret είναι bugged και συνήθως με το που τα βγάζεις, εξαφανίζονται και έχουν 15 seconds cooldown. Αν βγει patch, να φτιάξουν αυτά χωρίς να χαλάσουν κάτι άλλο(Όπως κάνει η DICE με τα BF), δεν έχω παίξει και το πρώτο Division για να ξέρω το ιστορικό της εταιρείας. Πέραν αυτού έχει και κάποια graphical glitches, που δύσκολα τα παρατηρείς αλλά αν είσαι παρατηρητικός, βλέπεις κάτι lighting bugs ή το LoD να κάνει κάτι περίεργα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Βασικά παίζει να είναι η μοναδική μηχανή τις Ubisoft που δεν έχει stuttering, μονο άμα max τα texture settings αρχίζει που προφανώς είναι γιατί έχω 4GB vram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραίο παιχνίδι! Πήγα χθες 30 μετά από 2 μέρες καψίματος, ωραία γραφικά και περιβάλλον, λίγο ο χειρισμός μου φάνηκε δύσκολος, μαθημένος από τα Gears Of War που είναι περίπου ίδιος μέχρι που δεν είναι, αλλά μου άρεσε πολύ γενικά σαν παιχνίδι! Είχα και 2 crash to desktop χωρίς error και μερικά glitches εδώ και εκεί αλλά για game που ότι βγήκε θα έλεγα είναι άψογο σε σχέση με το τι έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια! Τώρα αρχίζουν τα καλά με το score αντί Level στο gear, πιο καλούς αντιπάλους κτλ. Όποιος θέλει ας με κάνει add Comfuziog13 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από comfuzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Βασικά παίζει να είναι η μοναδική μηχανή τις Ubisoft που δεν έχει stuttering, μονο άμα max τα texture settings αρχίζει που προφανώς είναι γιατί έχω 4GB vram. Ούτε το Siege έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ούτε το Siege έχει. True αλλα το R6 φορτώνει ένα map δεν είναι open. Πάντως όσο καλά graphs και να έχει τα μαλλιά είναι αηδιαστικά. Το καπελάκι είναι must. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Add me και εμένα όποιος θέλει,συνήθως βραδάκια παίζουμε. oddin Clan: SPT Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από oddin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMKoutsis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Για τους λάτρεις του TD το παιχνίδι ξεκινάει μετά το level 30 και WT5 μετά από κανένα μήνα. Τώρα πας μέχρι WT4. To PVE περιεχόμενο είναι απλά τεράστιο. Όσον αφορά τα builds τα ταλέντα τα όπλα κλπ μεγάλο βάθος και πολλές πιθανότητες και ακόμα δεν έχουμε δει τα 6pcs gearsets. To pvp για κάποιον με σωστά στημένο gear set που εκμεταλλεύεται specialization, ταλέντα σε όπλα και gear set κομμάτια, mods και συνέργειες θα έχει πολύ πλάκα. Προβλέπω πολλά one shot builds και κραυγές για νερφαρίσματα. Σίγουρα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για όσους αρέσει το είδος και νομίζω χαλαρά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Κάτι ολίγων άσχετο… Έχω κατεβάσει το παιχνίδι από την παρασκευή και είμαι σε αναμονή αναβάθμισης του επεξεργαστή μου, i3 6100… με κάποιον i5, 6ής ή 7ής γενιάς… για να συνδυαστεί με την Rx570 4gb και τα 8gb ram… Πριν καμία ώρα λέω, δεν το ανοίγω να δω σε πόσα δευτερόλεπτα θα κρασαρι το σύμπαν… Ανοίγω το παιχνίδι… και αμέσως ρίχνω την ανάλυση στο medium… Παρατηρώ ότι το παιχνίδι τρέχει μια χαρά! Ειλικρινά δεν το περίμενα… 75καρέ/ δευτερόλεπτο… η κάρτα να χρειάζεται 100 watt στους 51βαθμους κελσίου και να δουλεύουν όλα ρολόι… Οπότε δεν βιάζομαι πια να αναβαθμίσω… με εντυπωσίασε ο i3 6100…. (βέβαια είπαμε η ανάλυση στο medium) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, bromiaris είπε Κάτι ολίγων άσχετο… Έχω κατεβάσει το παιχνίδι από την παρασκευή και είμαι σε αναμονή αναβάθμισης του επεξεργαστή μου, i3 6100… με κάποιον i5, 6ής ή 7ής γενιάς… για να συνδυαστεί με την Rx570 4gb και τα 8gb ram… Πριν καμία ώρα λέω, δεν το ανοίγω να δω σε πόσα δευτερόλεπτα θα κρασαρι το σύμπαν… Ανοίγω το παιχνίδι… και αμέσως ρίχνω την ανάλυση στο medium… Παρατηρώ ότι το παιχνίδι τρέχει μια χαρά! Ειλικρινά δεν το περίμενα… 75καρέ/ δευτερόλεπτο… η κάρτα να χρειάζεται 100 watt στους 51βαθμους κελσίου και να δουλεύουν όλα ρολόι… Οπότε δεν βιάζομαι πια να αναβαθμίσω… με εντυπωσίασε ο i3 6100…. (βέβαια είπαμε η ανάλυση στο medium) Γενικώς τρέχει καλά. Δεν είναι τυχαίο που δεν ασχολείται κανείς από εμάς εδώ ιδιαίτερα με το perfomance. Υπάρχει αισθητή βελτίωση σε σχέση με την Beta, και για τον όγκο όλων των πραγμάτων που γίνονται όλα μαζί σε έναν τόσο μεγάλο χάρτη, το έχουν προσέξει πάρα πολύ το game. Το dx12 φαίνεται να δίνει ένα πιο stable framerate τις περισσότερες περιπτώσεις και λειτουργεί σωστά. ΥΓ. Οπωσδήποτε fix για τα skills που σπάνε μόνα τους ή δεν γίνεται καν το deployment, και για το Castle Settlement όπου είναι bugαρισμένο για αρκετούς παίχτες εμποδίζοντας του να έχουν progress. Αν έχω καταλάβει καλά αυτό το settlement έχει άμεση σχέση και με την πρόσβαση του παίχτη με τα Strongholds. Τέλος, και το Campus Settlement έχει θέμα και παίζει και εκεί bugια. Αν κάποιος έχει κολλήσει εκεί, ας το ποστάρει να προτείνουμε μερικά πράγματα που προσπερνούν αυτό το πρόβλημα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_tzev Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα και απο εμένα.Επειδή διαβάζω διάφορα σχόλια σχετικά με τις απιτήσεις του παιχνιδιού και δεν θέλω να το αγοράσω και να πάει τσάμπα...Με 8 gb ram και κάρτα γραφικών 1050 ti θα παίξει έστω και στα medium..? Άλλοι λένε ναι,άλλοι όχι.Οπότε θα προτιμούσα κάποιον που να έχει παρόμοιο setup..Μερικά post πιο πάνω ένα παλικάρι είπε πως παίζει μια χαρά..Αλλά έχω διαβάσει και τελειώς διαφορετικές απόψεις.Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Έχοντας παίξει το πρώτο Division, μπορώ να πω ότι και το 2 μου αρέσει. Βέβαια αμφιβάλλω ότι σε κάποια φάση στο μέλλον δεν θα το βαρεθεί κάποιος. Από την άλλη το πήρα δωρεάν λόγω αγοράς της 580, επομένως απολαμβάνω όσες ώρες παιχνιδιού έχει να μου προσφέρει. Κι αυτή η συνεχόμενη δέσμευση σε ένα παιχνίδι θεωρώ ότι κουράζει μετά από ένα σημείο, οπότε όσο κρατήσει. Σε γενικές γραμμές όσοι έχουν παίξει το πρώτο division, θα αισθανθούν οικεία. Πάντως, αν και είμαι στην αρχή έχω διαγνώσει βελτιώσεις και εμπλουτισμό στοιχείων που δημιουργούν μια όμορφη εμπειρία και αφού το παίζω τζάμπα όπως είπα παράπονο δεν έχω. Τώρα να δώσει κάποιος 60 ευρώ... δεν μπορώ να πω ότι θα το πρότεινα για κανένα παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα