rsttls Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Gamepad σε shooter στο pc γιατί φίλος?! Anyways καλύτερα ρωτα εδώ. Παρήγγειλα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/7225644/Microsoft-Xbox-One-Wireless-Controller-Cable-for-Windows.html Ευχαριστώ. {TDi}Dj2k..infc δεν είναι καλό; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από rsttls
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το καλύτερο είναι imho απλά επειδή είπες "φτηνό" γελάω 1
rsttls Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Χαχα, ναι! Τι να έκανα... στο φόρουμ που μου πρότεινες, διάβασα και κατέληξα ότι δεν αξίζει το ρίσκο σε άλλη υλοποίηση πέραν της Microsoft. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το καλύτερο είναι imho απλά επειδή είπες "φτηνό" γελάω Το καλύτερο είναι το elite 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Gamepad σε shooter στο pc γιατί φίλος?! Anyways καλύτερα ρωτα εδώ. Και 'γω με controller το παίζω το συγκεκριμένο, βολεύει απίστευτα αφού είναι ίδια με του Gears of War η κάμερα και το στυλ.
tolstoy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, sotirisxp είπε Προφανως δεν εχεις καταλαβει ακομα τι παιχνιδι παιζεις..Αυτο που παιζεις στην αρχη δεν ειναι ενα κλασικο campain. Eιναι η διαδικασια να ξεκλειδωσεις τον χαρακτηρα σου τον χαρτη να μαθεις πως λειτουργει crafting,vendors,mods,talents κλπ,κλπ γιατι αλλιως θα χασεις την μπαλα Το παιχνιδι ξεκιναει μετα απο αυτο αν και εφοσον εισαι φαν των pvp games γιατι χανεται το ενδιαφερoν απο ενα σημειο και μετα [για μενα] οχι οτι δεν υπαρχουν πολλοι farmers..Eιναι ενα καθαρο pvp game με μεγαλες απαιτησεις και παρα πολλες επιλογες Ποια αρχή Είχα φτάσει level 18. Πόσο διαρκεί αυτή η αρχή; Η ατμόσφαιρα ειδικά στην αρχή του πρώτου, ομολογώ ότι με είχε απορροφήσει. Πολύ διαφορετική από οποιουδήποτε άλλου παιχνιδιού. Καλά δεν λέω για τους πυροβολισμούς που είναι οι καλύτεροι από όλα τα shooters που έχω παίξει. Αλλά στον χιλιοστό που σκοτώνεις αρχίζει η πλήξη. Είχα μπει και στο Dark Zone. Μηδέν από μηδέν μηδέν. Μετά έμαθα για τους χάκερ. Crafting, vendors, mods, talents έχουν πολλά παιχνίδια. Δεν λέει κάτι αυτό. Player versus player δεν με ενδιαφέρει σίγουρα και δεν ήξερα ότι το έφτιαξαν γι' αυτόν τον λόγο. Είχα καταλάβει ότι είναι σε στυλ arena αλλά όχι αποκλειστικά pvp.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, tolstoy είπε Πόσο διαρκεί αυτή η αρχή; ολο το campaing ειναι η αρχη...μετα ξεκιναει το game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το παιχνίδι θέλει ώρες πάντως για να έχεις progress, δεν είναι έπαιξα 10-20 ωρίτσες και οκ κάνω review..
rofl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, paronio είπε Με έχει διαλύσει στο crashing, το πολύ να καταφέρω να παίξω μισή ώρα. Παγώνει πάει σε windowed mode κ μετά απλά κλείνει κ πετάει crash report, ούτε κωδικό σφάλματος ούτε τίποτα... Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? εμενα σημερα με πεθανε 2-3 ctd την ωρα και εψαχνα κανα 5ωρο για να το φτιαξω, anyway εγω ειδα οτι παιρνω κανα 2 φορες αυτο. Easy Anti-Cheat --------------------------- Unknown file version (C:\games\Tom Clancy's The Division 2\tobii_gameintegration_x64.dll) --------------------------- OK --------------------------- και τουλαχιστον βρηκα ενα πατημα να ψαξω. κλασσικα πιο reddit κ μλκιες, η μητερα ρωσια εδωσε τη λυση. μετονομασια η διαγραφη του tobii_gameintegration_x64.dll και κατοπιν restart. αχρηστο plugin ειναι απο ενα σαβουροπροιον που κανονικα αφορα μονο οσους το εχουν. η απουσια του δεν φαινεται να επηρεαζει το anticheat απο τα lidl. σε φορουμ απο αλλα παιχνιδια της ubi ειδα οτι λυνεται με αυξηση του virtual memory αλλα εγω δεν ειδα να δουλευει. και καλυτερα ξηλωμα του dll εφοσον δεν φαινεται να επηρεαζει παντως αν εχεις αλλαξει σε καμια χαμηλη τιμη το virtual memory οπως εγω, καντο κανα 3αρι να υπαρχει. δεν το χω τεσταρει διεξοδικα παντως μια ωρα εκλεισα οποτε νομιζω οτι ειναι ok Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από rofl
paronio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, rofl είπε εμενα σημερα με πεθανε 2-3 ctd την ωρα και εψαχνα κανα 5ωρο για να το φτιαξω, anyway εγω ειδα οτι παιρνω κανα 2 φορες αυτο. Easy Anti-Cheat --------------------------- Unknown file version (C:\games\Tom Clancy's The Division 2\tobii_gameintegration_x64.dll) --------------------------- OK --------------------------- και τουλαχιστον βρηκα ενα πατημα να ψαξω. κλασσικα πιο reddit κ μλκιες, η μητερα ρωσια εδωσε τη λυση. μετονομασια η διαγραφη του tobii_gameintegration_x64.dll και κατοπιν restart. αχρηστο plugin ειναι απο ενα σαβουροπροιον που κανονικα αφορα μονο οσους το εχουν. η απουσια του δεν φαινεται να επηρεαζει το anticheat απο τα lidl. σε φορουμ απο αλλα παιχνιδια της ubi ειδα οτι λυνεται με αυξηση του virtual memory αλλα εγω δεν ειδα να δουλευει. και καλυτερα ξηλωμα του dll εφοσον δεν φαινεται να επηρεαζει παντως αν εχεις αλλαξει σε καμια χαμηλη τιμη το virtual memory οπως εγω, καντο κανα 3αρι να υπαρχει. δεν το χω τεσταρει διεξοδικα παντως μια ωρα εκλεισα οποτε νομιζω οτι ειναι ok Δεν έχω πειράξει κάτι όχι. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό το αρχείο αλλά αν δουλεύει δεν έχω κάτι να χάσω θα το δοκιμάσω! BTW έκλεισα το overlay από τις ρυθμίσεις του Uplay και το έβαλα να είναι minimize to tray κ κατάφερα να παίξω καμιά ώρα, το έκλεισα κ μετά που ξαναμπήκα crashαρε με άλλον τρόπο, μου έγιναν τα γραφικά πολύχρωμα pixels (μου το έχει ξανακάνει κανά 2 φορές) κ έπρεπε να κάνω restart...Δεν το ξανάνοιξα από τότε.. Άλλη μια ευκαιρία θα του δώσω κ μετά θα κάνω αυτό που πρότεινες! Ευχαριστώ!
tolstoy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το παιχνίδι θέλει ώρες πάντως για να έχεις progress, δεν είναι έπαιξα 10-20 ωρίτσες και οκ κάνω review.. Δεν κάνω review. Είπα απλώς ότι μου φάνηκε ίδιο με το πρώτο.
rofl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, paronio είπε Δεν έχω πειράξει κάτι όχι. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό το αρχείο αλλά αν δουλεύει δεν έχω κάτι να χάσω θα το δοκιμάσω! BTW έκλεισα το overlay από τις ρυθμίσεις του Uplay και το έβαλα να είναι minimize to tray κ κατάφερα να παίξω καμιά ώρα, το έκλεισα κ μετά που ξαναμπήκα crashαρε με άλλον τρόπο, μου έγιναν τα γραφικά πολύχρωμα pixels (μου το έχει ξανακάνει κανά 2 φορές) κ έπρεπε να κάνω restart...Δεν το ξανάνοιξα από τότε.. Άλλη μια ευκαιρία θα του δώσω κ μετά θα κάνω αυτό που πρότεινες! Ευχαριστώ! μπα αστο το κανε με αλλο dll τωρα. κρατησε περισσοτερο αλλα καποια χαζομαρα με το anticheat ειναι δε θα αχοληθω αλλο σε καμια βδομαδα το πολυ θα ξυπνησουν και θα το φτιαξουν Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από rofl
Virus200 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Αντικειμενικά το παιχνίδι θέλει πολλές πάρα πολλές ώρες όπως και το πρώτο. Το campaign του είναι είναι απλά μια μεγάλη εισαγωγή μετα ξεκινάνε τα καλά που θα μπουν και τα world event λογικά και θα ξεκινήσει το ωραίο grind το πολύωρο grind το θέμα είναι να αρέσει σε κάποιον αυτο το είδος παιχνιδιού. Εμένα μου αρέσει και για αυτό θα με κρατήσει όπως και το 1, μέχρι στιγμής ειμαι 15 lvl και μου αρέσει πολύ. Κάτι άλλο τώρα έχει παρατηρήσει κανείς μα έχει drop στο performance όταν μπαίνει dark zone? Το είχα και στην beta αυτό.
Sartiv Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Virus200 είπε Αντικειμενικά το παιχνίδι θέλει πολλές πάρα πολλές ώρες όπως και το πρώτο. Το campaign του είναι είναι απλά μια μεγάλη εισαγωγή μετα ξεκινάνε τα καλά που θα μπουν και τα world event λογικά και θα ξεκινήσει το ωραίο grind το πολύωρο grind το θέμα είναι να αρέσει σε κάποιον αυτο το είδος παιχνιδιού. Εμένα μου αρέσει και για αυτό θα με κρατήσει όπως και το 1, μέχρι στιγμής ειμαι 15 lvl και μου αρέσει πολύ. Κάτι άλλο τώρα έχει παρατηρήσει κανείς μα έχει drop στο performance όταν μπαίνει dark zone? Το είχα και στην beta αυτό. Τσεκαρε τη μνημη σου. 8 GB εχεις; Διοτι παρατηρω οτι γεμιζει σχεδον ενω η gpu και o cpu μου ειναι πχ στο 50% το πολυ.
sotirisxp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tolstoy είπε Ποια αρχή Είχα φτάσει level 18. Πόσο διαρκεί αυτή η αρχή; Η ατμόσφαιρα ειδικά στην αρχή του πρώτου, ομολογώ ότι με είχε απορροφήσει. Πολύ διαφορετική από οποιουδήποτε άλλου παιχνιδιού. Καλά δεν λέω για τους πυροβολισμούς που είναι οι καλύτεροι από όλα τα shooters που έχω παίξει. Αλλά στον χιλιοστό που σκοτώνεις αρχίζει η πλήξη. Είχα μπει και στο Dark Zone. Μηδέν από μηδέν μηδέν. Μετά έμαθα για τους χάκερ. Crafting, vendors, mods, talents έχουν πολλά παιχνίδια. Δεν λέει κάτι αυτό. Player versus player δεν με ενδιαφέρει σίγουρα και δεν ήξερα ότι το έφτιαξαν γι' αυτόν τον λόγο. Είχα καταλάβει ότι είναι σε στυλ arena αλλά όχι αποκλειστικά pvp. Το πρωτο ηθελε 30lvl.Αυτο δεν ξερω ακομα το παω χαλαρα προς το παρον.Τωρα εσυ που μπηκες για pvp με lvl 18 και εβγαλες και συμπερασμα για το pvp τι να σου πω...Ο αλλος λεει οτι ειχε 250 ωρες και μονο τις δυο απο αυτες επειξε pvp κατι θα ξερει παραπανω απο μενα που εχω 5.000.Ειναι το καλυτερο game για pvp Κατι παιχνιδια που αναφερθηκαν δεν ασχολουμε.Απο τα πιο προσφατα fortnite/apex/cod/bf παιδικι χαρα μπροστα στο pvp του div τουλαχιστον για το 1, το 2 θα δουμε.Μου αρεσουν τα pvp games και ειχα 5000 στο div τα συμπερασματα δικα σας Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από sotirisxp 1
king_k Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τα underground passages τι ρόλο βαρανε; Βλέπω αρκετά στο χάρτη αλλά δε μου χει έρθει ακόμα να κατέβω.. Πέρα από το να σε πηγαίνουν από το ένα μέρος στο αλλο (φανταζομαι) , παίζει και τίποτα αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα