Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι μου αρέσει εξίσου όπως και το πρώτο αν και αυτό είναι ένα κλίκ ομορφότερο για εμένα λόγω του ότι είναι καλοκαίρι δεν σε πνίγει δηλαδή όσο το 1ο με τα χιόνια κτλπ , προσωπικά θα το παίξω όσο με κρατάει με παρέα να κάνουμε καμία αποστολή κτλπ

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με έχει διαλύσει στο crashing, το πολύ να καταφέρω να παίξω μισή ώρα.

Παγώνει πάει σε windowed mode κ μετά απλά κλείνει κ πετάει crash report, ούτε κωδικό σφάλματος ούτε τίποτα...

Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tolstoy είπε

Εγώ πάντως που έπαιξα 5-6 ώρες την Beta (Xbox one), δεν είδα ουσιαστική διαφορά από το πρώτο. Η ίδια επαναλαμβανόμενη βαρεμάρα. Τρέχα, κρύψου, σκότωσε. Σενάριο μηδέν, χαρακτήρας τίποτα και γραφικά ίδιο πράγμα. Εκτός από τα χιόνια. Άσε που το μενού με τα όπλα κλπ, έγινε χειρότερο και εντελώς μη πρακτικό. Πολύ μπερδεμένο. Ευτυχώς που έβγαλαν την Beta έκδοση και είδα τι χάλι είναι. Δεν ήμαστε τώρα για πεταμένα λεφτά. 

[Σατιρα mode on]

Θες ενα παιχνιδι οπου ο ηρωας θα στεκεται στη μεση του πουθενα, με God Mode on (για να μη κρυβεσαι) και οι εχθροι να ερχονται σε σενα σε waves, σε ευθεια μπροστα σου κιολας για να μη κουραζεσαι να ψαχνεις, και να τους σκοτωνεις με τη μια, και μετα να πετανε ενα οπλο οπου θα μπορεις να τους σκοτωνεις με τη μια στο επομενο wave. Και αναμεσα σε καθε wave να παιζει ενα τριλεπτο βιντεο για την ιστορια του boss του wave που μολις εβγαλες και μετα να τηλεμεταφερεσαι σε ενα αλλο τοπιο χωρις να κουνηθεις καν. Αλλα μετα θα πεις, και αυτη ειναι "η ιδια επαναλαμβανομενη βαρεμαρα".

[Σατιρα mode off]

Σοβαρα τωρα, πιστευω οτι εισαι λιγακι υπερβολικος. Αν κατσεις και ακουσεις/διαβασεις τους διαλογους, θα καταλαβεις την ιστορια. Μεχρι και το ειδος του χαρακτηρα σου μπορεις να επιλεξεις, αναλογα με τι ειδικοτητα θες να ακολουθησει. Και το exploration πραγματικα σε ανταμοιβει τελικα, ειδικα στα undergrounds. 

Τα τοπια της πολης ειναι ομορφα, και σιγουρα δεν ειναι μονοτονα οπως θα περιμενα, οπως ευστοχα ειπε ενας παραπανω, εχει μια διαφορετικη ατμοσφαιρα, πιο ευχαριστη απο το πρωτο παιχνιδι της σειρας. Οντως η πολη αναπαραστηθηκε πολυ καλα σε σημειο που να χαιρεσαι τις βολτες.

Το ευχαριστιεμαι πραγματικα χωρις αγχος για rush, ετσι και αλλιως εκει θα ειναι για 3-4 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tolstoy είπε

Η ίδια επαναλαμβανόμενη βαρεμάρα. Τρέχα, κρύψου, σκότωσε. Σενάριο μηδέν, χαρακτήρας τίποτα και γραφικά ίδιο πράγμα.

Σαν να λεμε δεν μου αρεσει το Crash Team Racing και το Mario kart γιατι τρεχουμε στις ιδιες πιστες με ιδιους αντιπαλους ιδιες δυναμεις και κατανταει βαρετο...

Αντιστοιχα στα BF, COD, FIFA κτλπ κτλπ...μαντεψε?Προφανως δεν σου αρεσει το ειδος...Γιατι το παιχνιδι σαν παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Δεν το λεω για κακο απλα το διευκρυνιζω για να μην νομιζουν αλλοι οτι ειναι "βαρετο"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα με Ultra στην αρχή και στις μάχες είχε τρελό FPS drop. Μετά πείραξα αυτά που λέει το σχετικό βίντεο εδώ μέσα και κάποια πράγματα διορθώθηκαν, ωστόσο σε κάποια σημεία το FPS drop επανεμφανίστηκε. Το πρώτο Benchmark έχει γίνει σε DX11 ενώ το δεύτερο σε 12

dx11.jpg

dx12.jpg

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, tolstoy είπε

Εγώ πάντως που έπαιξα 5-6 ώρες την Beta (Xbox one), δεν είδα ουσιαστική διαφορά από το πρώτο. Η ίδια επαναλαμβανόμενη βαρεμάρα. Τρέχα, κρύψου, σκότωσε. Σενάριο μηδέν, χαρακτήρας τίποτα και γραφικά ίδιο πράγμα. Εκτός από τα χιόνια. Άσε που το μενού με τα όπλα κλπ, έγινε χειρότερο και εντελώς μη πρακτικό. Πολύ μπερδεμένο. Ευτυχώς που έβγαλαν την Beta έκδοση και είδα τι χάλι είναι. Δεν ήμαστε τώρα για πεταμένα λεφτά. 

Προφανως δεν εχεις καταλαβει ακομα τι παιχνιδι παιζεις..Αυτο που παιζεις στην αρχη δεν ειναι ενα κλασικο campain. Eιναι η διαδικασια να ξεκλειδωσεις τον χαρακτηρα σου τον χαρτη να μαθεις πως λειτουργει crafting,vendors,mods,talents κλπ,κλπ γιατι αλλιως θα χασεις την μπαλα Το παιχνιδι ξεκιναει μετα απο αυτο αν και εφοσον εισαι φαν των pvp games γιατι χανεται το ενδιαφερoν απο ενα σημειο και μετα [για μενα] οχι οτι δεν υπαρχουν πολλοι farmers..Eιναι ενα καθαρο pvp game με μεγαλες απαιτησεις και παρα πολλες επιλογες

Επεξ/σία από sotirisxp
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, κατεβάζω το παιχνίδι. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και φθηνό χειριστήριο για PC με Windows 10;  Αν μου στέλνετε και link του προιόντος ακόμα καλύτερα, θα με διευκολύνετε...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μετά το athens marathon ήρθε η ώρα για λίγο χαλάρωμα με division το παιχνίδι μεχρ8 στιγμής δείχνει πραγματικά πολύ καλό με πολύ ζωντανό κόσμο και πολλά πράγματα να κάνεις.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rsttls είπε

Καλημέρα παιδιά, κατεβάζω το παιχνίδι. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και φθηνό χειριστήριο για PC με Windows 10;  Αν μου στέλνετε και link του προιόντος ακόμα καλύτερα, θα με διευκολύνετε...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Gamepad σε shooter στο pc γιατί φίλος?! Anyways καλύτερα ρωτα εδώ. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, sotirisxp είπε

Eιναι ενα καθαρο pvp game με μεγαλες απαιτησεις και παρα πολλες επιλογες

τωρα αν εγινε στο 2ο κατι καλυτερο δεν ξερω, αλλα σ αυτα τα παιχνιδια το pvp ειναι σαλτσα και ενα checkmark ακομη στα features.

επειδη επαιζαν καμια 1000αρα ατομα pvp στο div στις καλες του μερες δεν σημαινει ουτε οτι ηταν επιτυχημενο ουτε οτι αξιζε τον κοπο να το πεις καλο.

οπως δεν ειναι pvp και το destiny οπως δεν ειναι το borderlands οπως δεν ειναι το diablo.

αν θες σωστο pvp κοιτας αλλου. τωρα οτι casually μπορει καποιος να σκοτωσει στο pvp του division καποιες ωρες ναι.

η αμα  εχει πορωθει τρομερα με το παιχιδι και δεν ειναι αντικειμενικος παλι ναι.

εαν καποιος θελει να κατσει παραπερα να κανει pvp καλως αλλα για τους περισσοτερους δεν θα ειναι η καλυτερη επιλογη.

προσωπικα εχω 250 ωρες στο div1 με100% collectables και το ειχα καταευχαριστηθει, απο τις οποιες μπορει και 2 στο pvp.

δεν ειναι παιχνιδι για παραπανω και δεν εχει content για παραπανω. εκτος κι αν γουσταρει καποιος να παιζει τα ιδια και τα ιδια

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Και εγω τα ιδια θα ελεγα αλλα ειναι απιστευτα βολικο για οτιδηποτε στο D2.. Αργοτερα που θα παιξει darkzone θα προσφυγουμε στην γνωστη δοκιμασμενη λυση του kbrd/mouse 😛

Θα μου πεις θα εχεις συνηθισει στο gamepad και θα σου ειναι πιο δυσκολο μετα δεκτο αλλα προς το παρον βολευομαι απιστευτα με το gamepad στο D2.. Δεν ειναι και first person oποτε βοηθαει..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ευχαριστώ  φίλε. Θέλω να αγοράσω ένα για χρήση σε παιχνίδια γενικότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Χ1 αφού είναι σχεδιασμένα όλα για κονσόλες . Αλλα μόνο όσο παίζεις στο χαλαρό. 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotirisxp είπε

Προφανως δεν εχεις καταλαβει ακομα τι παιχνιδι παιζεις..Αυτο που παιζεις στην αρχη δεν ειναι ενα κλασικο campain. Eιναι η διαδικασια να ξεκλειδωσεις τον χαρακτηρα σου τον χαρτη να μαθεις πως λειτουργει crafting,vendors,mods,talents κλπ,κλπ γιατι αλλιως θα χασεις την μπαλα Το παιχνιδι ξεκιναει μετα απο αυτο αν και εφοσον εισαι φαν των pvp games γιατι χανεται το ενδιαφερoν απο ενα σημειο και μετα [για μενα] οχι οτι δεν υπαρχουν πολλοι farmers..Eιναι ενα καθαρο pvp game με μεγαλες απαιτησεις και παρα πολλες επιλογες

Εγώ πάντως το πήρα για το PvE. Το PvP του ούτε στο πρώτο ήταν κάτι σημαντικό, χώρια που υπέφερε πραγματικά από τους hackers που του είχαν αλλάξει τα φώτα τους 2 πρώτους μήνες στη Dark Zone.

Απλά το παιχνίδι θέλει παρέα για να σε κρατήσει και για να έχεις κάποιες ελπίδες στα raid και στη dark zone. Με pugs σε κανένα MMO παιχνίδι δεν πήγε κανείς πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...